Læs også:

Close
e.l.f. Hailey Baldwin

Beauty: Sådan laver du selv Hailey Biebers look

Skønhed  | 

Vi scroller Instas feed igennem igen og igen. Fordi vi vil inspireres og elsker at kigge. Men her kan du faktisk få endnu mere ud af det. Hailey Biebers look er bare smukt. Se her hvordan, du selv kan lave det

Hailey Bieber er på få år blevet en af de mest ikoniske modeller i verden. Det er der en god grund til, for hun er intet mindre end gudesmuk. Vi har ladet os inspirere af hendes look på Insta, hvor hun optrådte i maj måned i Cannes i denne smukke kjole fra Roberto Cavalli og med de smukkeste smykker fra Chopard. Vi har dog gjort det lidt billigere for dig. For vi har lavet en makeupguide med e.l.f., så du har råd til at være med.

Fun facts om Hailey Bieber

• 21 år gammel
• 1.71 meter høj
• Gift med Justin Bieber
• Har 15,3 millioner følgere på Instagram
• Hun har gået til ballet i over 12 år

Amerikanske e.l.f. Cosmetics er et brand alle har råd til. Det er gode og holdbare produkter, og du kan ikke andet end blive overrasket over de priser. e.l.f. står for ‘eyes’, ‘lips’, ‘face’, og brandet har siden opstarten i 2004 skabt skønhedsprodukter indenfor disse kategorier. Takket være den loyale og engagerede kundebase har e.l.f. Cosmetics opnået stor succes på verdensplan. e.l.f. Cosmetics’ vision er at gøre de nyeste trends indenfor make-up tilgængelige for alle, så man kan eksperimentere, kreere og lege med make-up – uden at skulle af med en formue. Det kan vi lide.

Primer, concealer, foundation og pudder

Primer

Start med en primer, der kan forvandle dit ansigt til et fejlfrit og blødt lærred. Mineral Infused Face Primer fra e.l.f. er udviklet til at bekæmpe overskydende fedt, tørhed, forstørrede porer og fine linjer. Den klare primer har flere formål og forbereder din hud, så du kan lægge en jævn makeup, der holder længe, samt giver en satinblød finish.

For at få det bedste resultat, kan det være nødvendigt at pumpe flere gange, inden produktet kommer ud.

elf e.l.f. primer makeup

Primer, 85 kr., matas.dk

Concealer

Denne letvægts concealerstick er effektiv og efterlader en naturlig finish. Den cremede formel indeholder E-vitamin og kaolinler, hvilket giver din hud dækning hele dagen. Produktet blandes problemfrit ind i huden, og gør det nemt at skjule problemområder for eksempel i pande, på hage, omkring næse og øjne.

elf e.l.f. concealer makeup

Concealer, 60 kr., matas.dk

Foundation

Få et fejlfrit look som Haileys med den silkebløde e.l.f. Studio Flawless Finish Foundation, der i øvrigt er med SPF 15. Den lette og oliefri formel fordeles nemt og giver en naturligt smuk, halvmat finish. Den flydende foundation er let at påføre, og holder hele dagen for en synligt lysere og mere strålende hud men hjælper selvfølgelig også mod ujævn hud og ujævne hudfarver.

foundation hud makeup elf

Foundation, 85 kr., matas.dk

Pudder

Slut af med en god pudder for at opnå et smukt og glansfrit look. Denne mattificerende pudder har en silkebløde formel, der giver dig en let dækning. Den er også god til at have med til i løbet af dagen.

elf pudder makeup

Pudder, 85 kr., matas.dk

Highligher og blush

Highlighter

Hvem kunne ikke tænke sig en glød som Hailey? Du kan skabe en skinnende glød med e.l.f.’s baked highlighter, der fremhæver huden med en ren, glitrende farve. Brug den med omtanke og kun de områder du gerne vil highlighte. Formlen er tilsat E-vitamin, jojoba, solsikke, abrikos og drue, der plejer og fugter huden. Den varige, bagte og glitrende farve kan påføres våd for at opnå en levende effekt, eller tør for at opnå ren pigmentering.

elf makeup highlighter

Highlighter, 60 kr., matas.dk

Blush

Blush er godt og giver dig et strålende, solkysset look. Denne er en blush-highlighter duo, der er beriget med E-vitamin og hydratiserende jojoba, rosenhips, solsikke, abrikos og drueolier til at nære huden.

blush makeup elf

Blush, 60 kr., matas.dk

Øjenskygger

Haileys øjenmakeup er i brændte farver og virker ret naturlig. Med disse farver kan du opnå et smukt og naturligt hverdagslook men arbejder du godt med farverne og lægger flere lag bliver det også til et smukt partylook. De her nuancer er ideelle til at lægge skygge, fremhæve og definere øjnene. De silkebløde skygger kan bruges som liner, på øjenlåget og i globelinjen for at skabe et smukt look med konturer.

elf øjenskygge palette makeup mua

Nude palette, 150 kr., matas.dk

Eyeliner og mascara

Mascara

Få tykkere, fyldigere og længere vipper, som er smukke og naturlige med Lengthening & Volumizing Mascara. Den større børste dækker dine vipper jævnt, så de ser endnu smukkere ud. Den unikke formel klumper ikke og tørrer hurtigt, så du får en farve, der bliver siddende hele dagen og ikke tværes ud eller drysser. Den indeholder ikke parfume.

elf mascara makeup

Mascara, 45 kr., matas.dk

Eyeliner

Hailey har valgt kun at have en brun eyeliner under øjnene. Dermed fremstår looket meget enkelt, men det kan hun også bære.

elf eyeliner brun mua makeup

Brun eyeliner i medium farve, 60 kr., matas.dk

Læber

Haileys læber er meget smukke. Derfor kan en lidt neutral farve også være rigeligt. Denne smarte læbestift med dobbelt ende har en smuk, blød farve til dag og en dybere farve til natten. Den fløjlsagtige satinformel er beriget med shea og vitamin A, C og E, hvilket hjælper med at nære og fugte dine læber. Du kan også kombinere de to farver.

elf læber lipduo makeup mua

 e.l.f. lip duo, 75 kr., matas.dk

Believe you are beautiful.

Makeup can be fun and it can inspire people.

Inspired people can change the world.

Grundlæggerne bag e.l.f.

Læs også:

Novemberfund

Novemberfund

· Mere fra samme kategori ·