Læs også:

Close
Novemberfund

Novemberfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

Skønhed  | 

Så blev det november og dermed også tid til en masse dejlige skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Børst bisserne med ren samvittighed

Jeg er ret pjattet med de nye tandbørster Jordan Green Clean. Ikke alene er de pæne, men de børster også godt – og så elsker jeg, at den er fremstillet af 100% genbrugsplastik. Den må være markedets mest miljøvenlige og bæredygtige tandbørste. Den er lavet på genanvendte kvalitetsmaterialer med god funktionalitet og i et lækkert minimalistisk design. Den fås i forskellige farver og børstetyper.

jordan tandbørste tænder

Jordan tandbørste, 25 kr., www.med24.dk

OGX nyheder

Jeg har altid haft noget med OGX og købte det i New York før det kunne købes herhjemme. Nu er der kommet en ny serie, der hedder Restoring + Bonding Plex. Kort fortalt er det et 3-trins-system til hår der trænger til førstehjælp. Den bruger salon-teknologien Cystine (der er tværbindende molekyler der danner et beskyttende lag på hvert hårstrå) samt vegetabilske proteiner. Jeg har prøvet serien, og man KAN mærke forskel. Det fungerer dog bedst, hvis man bruger alle tre produkter sammen. Og conditioner må gerne sidde 3-5 minutter i. Det sidste produkt er et leave-in.

ogx

OGX produkter, 99,95 kr. pr. produkt, www.matas.dk

Jul – jul – jul

Det er så hyggeligt med jul og alt hvad der hører til. I år ønsker jeg mig en pakkekalender fra Rituals med 24 små overraskelser og lækre produkter i. Hver dag i december bliver jo en leg med sådan en. Jeg lover dig julemand, at så vil jeg stå op frisk som en havørn, når vækkeuret ringer.

RITUALS-Rituals_Julekalender pakkekalender jul

Rituals pakkekalender, 535 kr., fås i Magasin

Marc Jacobs jul

Det er sådan en slags ”cracker”, man altid har ønsket sig. Marc Jacobs laver de lækreste limited edition ting, som bliver revet væk i Sephora. Som denne der har miniudgaver af mascara og læbestift. Så kan du selv prøve Kiss Kiss Bang Bang og Velvet Noir Major Volume Mascara.

Sephora_EXCLUSIVE BRANDS_Marc Jacobs Beauty_Christmas

Marc Jacobs produkter, 200 kr., fås i Sephora-butikkerne

Lækker body wash

Björn Axén er kommet med en ultralækker body wash med hele 250 milliliter i. Den dufter skønt af bergamotte, vanilje og kardemomme. Når du kommer den i forbindelse med vand udvikler den sig lidt skummende på den lækre måde. Huden føles blød bagefter. Og så er jeg vild med, at den er vegansk, uden parabener og syntetisk parfume. Et godt køb.

body wash beauty björn axén

Björn Axén Body Wash, 125 kr., matas.dk

Godnat og sov godt

Jeg er overbevist om, at man sover ekstra godt med denne nuttede Owl Sleep mask fra Sephora med søvnens vogter, den yndige ugle.

blind fold maske ugle Sephora_SEPHORA COLLECTION_Christmas 18_Magic Treats_426959_OWL_SLEEP_MASK

Natmaske, 60 kr., fås i Sephoras butikker

Allergivenlige tamponer

Ginger Organic er et nyt mærke med allergivenlige, økologiske og bæredygtige tamponer. Hvorfor ikke også være bevidst omkring de ting her, når vi kan finde ud af det med æg, mælk og kød. Pakken er pæn – prisen lidt dyr. Men jeg er ret vild med dem alligevel. Og de føles rare at bruge.

tampon økologisk ginger organic

Ginger Organic tamponer, 39,95 kr., www.med24.dk

Mit New York

Jeg har noget med New York. Jeg elsker den by, og alt der har med den at gøre. My Fifth Avenue fra Arden er indbegrebet af den by, og det er en ny variant af den kendte duft. Den dufter af lækre citrusfrugter og cedertræ. Flaconen er smuk som en skyskraber, og er også inspireret derfra.

duft parfume arden 5th avevnue

Arden duft, 255 kr. for 30 ml., magasin.dk

Fine røde kinder

Glossier kan altså noget. Det er jo ikke fordi den lille tube er sådan revolutionerende. Men den er pæn og enkel, og så holder produkterne max. Denne Cloud Paint der er en blush, er en ny måde at bruge blush på. Den er sådan gel/creme agtig og skal bare kommes på med dine fingerspidser. Find det højeste punkt på kindbenet og arbejd produktet ind. Start med lidt og så kom mere på, hvis du vil have ekstra farve. Farven ser meget naturlig ud på huden, synes jeg.

glossier blush

Glossier Cloud Paint, 140 kr., glossier.com

Hver dag bliver en leg

December er mørk, men den bliver ikke lang, når man har sådan en lækkerbisken med søde og skøre dyr i vinterskoven at stå op til. Stor flot pakkekalender fra The Body Shop. Du får 25 dages (ja der er også til 1. juledag – hurraaa) dejlige overraskelser og til en pris, hvor alle kan være med. Der er i øvrigt for det dobbelte i værdi i den. Det kan vi jo godt lide.

body shop pakkekalender jul

The Body Shop pakkekalender, 595 kr., bodyshop.dk

En lækker tørshampoo

Jeg er i forvejen ret vild med Maria Nila. Denne tørshampoo skal du prøve. Den er ikke billig, men mega god og lækker og så er den ret mild, så den kan bruges hver dag, hvis du har behov for det. Den absorberer overskydende olie, kan bruges til alle hårtyper og farver og så er den vegan-venlig og ikke testet på dyr. Duften er jeg også vild med – jeg er faktisk bare vild med den.tørshampoo maria-nila-invisidry-shampoo-250

Invisidry shampoo fra Maria Nila, 189 kr., nicehair.dk

En lækker – eller to og tre

Apotcare er ny i Danmark. Jeg var for nylig til presseevent ved lanceringen herhjemme af det franske, moderne apotekerbrand. Der var stifteren af det franske brand der. Man kunne kalde det skræddersyet hudpleje, som passer til alle hudtyper.

The Pure Serum Collection er en samling af 10 unikke, rene ansigtssera af højeste kvalitet, som kan bruges sammen eller hver for sig. Takket være Apotcares huddiagnostik, kan du få at vide hvilke tre sera, din hud har brug for netop nu. Disse tre sera kan bruges sammen (én dråbe af hver) for en skræddersyet hudpleje. Alternativt, kan hvert enkelt serum bruges som en booster til din hud, der kan blandes i din ansigtscreme, ansigtsmaske, foundation eller primer – eller bruges under ansigtscreme, morgen og aften. Ved brug under ansigtscreme, anbefales det at bruge tre dråber af gangen.

I øvrigt er de også veganske – det kan jeg lide. Det sværeste er at vælge – også selvom man hurtigt finder ud af, hvilke der vil være bedst for en. Men de er så pæne allesammen, så man har lyst til at have dem alle stående.

apotcare PURE SERUMS FULL COLLECTION

Apotcare serum, 225 kr., nærmeste forhandler oplyses på 2620 2066 eller info@brandsofbeauty.dk

Alle farverne du behøver

Essence er altså bare nærmest helt latterligt billigt. Og med sådan en læbepalette som denne har du jo nærmest alt, hvad du behøver. Med My only 1 lipstick palette kan du bare gå i gang, for der er 22 farver med en let tekstur, som du kan mikse og matche lige som du har lyst til. Med mixing zonen er der endda gjort plads til at du kan blande. Smart.

essence palette læbestifter

Læbe-palette, 87 kr., fås i Bilka og Føtex

Nye lækre hudplejeprodukter

Cadalie har en serie, der er bygget op omkring vindruer. Den hedder Vinopure, og den er ret lækker. Der er tre nemme trin at skulle igennem. Rense – komme serum på og sluttelig påføre cremen. 1: Med toneren renser du huden. Brug en cotton pad. 2: Serum smelter ind i huden og reducerer urenheder, opstrammer porerne og forfiner hudens tekstur, så den ser mere frisk og ensartet ud. 3: Til slut kommer du cremen på, der er matterende men stadig fugtgivende. Den reducerer også urenheder, og får huden til at se mere mat ud og giver en klar og frisk hudtone.

Tip: Serum kan også bruges direkte på urenheder.

CAUDALIE_VINOPURE hudpleje

Caudalie produkter, priser mellem 300-400 kr., magasin.dk

Hårbehandling derhjemme

Det her er en smart og faktisk billigere måde at forkæle dit hår. Med denne økologiske behandlingsolie med aromaterapi fra Zenz lavet på økologisk koldpresset avocado- og abrikoskerneolie, kan du give håret en lækker kur. Den virker plejende og er rig på vitaminer og mineraler. Men du kan også bruge den i din hverdag som: kur til håret, styling eller almindelig hårpleje, ansigtspleje, kropspleje eller i badet. Ja, altså til lidt af det hele. Den dufter i øvrigt skønt og virker kløestillende.

Tip: Den er i øvrigt velegnet til blonderet, afbleget eller gråt hår samt psoriasis, irriteret og kløende hovedbund. Giver krøller nyt liv og tilfører glans til alle hårtyper. Bruges i fugtigt eller tørt hår.

ZENZ-99 Oil Treatment Deep Wood hårolie

Oil treatment, 319 kr., zenzshop.dk

 

 

Læs også:

10 irriterende ting folk gør

folk, irriterende, medmennesker, genere, belastende, vaner

· Mere fra samme kategori ·