Læs også:

Close
irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed

Irina The Diva: Min jul

Mit liv  | 

Julen nærmer sig med hastige skridt. En dejlig tid som for de fleste også betyder noget helt specielt. Vi har snakket med bloggeren Irina The Diva om hendes tanker omkring jul

Jul er for mig …

– Jul for mig er at være sammen med familien uden arbejdsstress, hvor det er ren afslapning, hygge, gode film og en masse søde sager. Jeg ELSKER julemad og julekiks, og duften af julebag. Det hele bliver så magisk.

Jeg glæder mig allermest til …

– Jeg glæder mig allermest til at se glæden i min datters øjne og tilbringe tid med min familie. Nogle af dem ser jeg meget sjældent, så det er ekstra dejligt at kunne sidde og hygge, snakke og spise i timevis sammen med dem.

Den jul husker jeg bedst …

– Jeg husker den sidste jul ret godt. Min datters far og jeg var desværre gået fra hinanden, men vi valgte alligevel at holde jul sammen for vores datters skyld, og hun var bare så glad, så det endte med at være nogle gode dage, hvor vi kunne have det godt sammen.

Hvad er dit allerstørste juleønske?

– Mit allerstørste juleønske er, at vores nye hus bliver nogenlunde færdigt, så vi kan holde jul i det. Jeg har aldrig rigtig juleønsker, da jeg ikke er materialistisk overhovedet og siger altid tværtimod, at folk ikke skal give mig noget, da jeg ikke har plads til flere ting, hehe … Og så ønsker jeg selvfølgelig at alle i familien på skift kommer og besøger os i julen.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina er født i Ukraine og kom til Danmark, da hun var ti år gammel. (Foto: Irina Olsen)

 

Læs også:

Interview med Irina

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed

· Mere fra samme kategori ·