Læs også:

Close
irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed

Stort interview med Irina the Diva: Jeg har knoklet for alt, jeg har opnået

Mit liv  | 

Irina Olsen a.k.a. Irina the Diva er en af Danmarks mest markante influencere. Vejen dertil har dog ikke altid været let. Hun har både skrabet bunden, hevet sig selv op igen og har bygget sit forretningsimperium inden for ganske få år

– Nogle folk tror, at det bare er kommet til mig lidt tilfældigt. Men alt, jeg har opnået, har jeg knoklet for, fortæller Irina Olsen, da MY DAILY SPACE møder hende en kølig novemberaften i Illum Rooftop.

Vi har fået lov at interviewe hende mellem to events, da hendes kalender oftest er tætpakket med aftaler. Det er der en god grund til. I en tid, hvor stjernerne skaber sig selv gennem sociale medier, er Irina nemlig ikke til at komme udenom. Den ukrainskfødte kvinde med det kulsorte hår har brugt sociale medier og bloguniverset til at skabe en karriere, som de fleste misunder.

Irina er et brand i sig selv, og når hun taler på Snapchat, Instagram, Facebook eller på sin blog, Irina the Diva, er der flere hundrede tusinder, der lytter, uanset om hun taler om sine passioner for mode og makeup, sit liv som kendt, kampene og glæderne ved at være mor til Allessia og kæreste med DJ’en Morten Olsen, også kendt som Faustix, angst, kropsimage og alt derimellem.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina er ikke kommet sovende til sin succes. Her fortæller hun om sin karriere, kærligheden og det at være mor. (Foto: Irina Olsen)

Læs også: Pudderdåserne: Fra blog til hudpleje – og måske et beauty-imperium

Vidste du, at …

Irina skriver dagbog, små historier, digte og indtryk ned fra sin dagligdag?

Næsten alt ved mig er ændret

Kigger man tilbage på Irina Olsens karriere, er der sket rigtig meget på ganske få år. Det kan hun også godt selv mærke.

– Jeg har udviklet mig på næsten alle områder: Dels er jeg blevet ældre, men det at blive mor har ændret mit perspektiv på livet helt generelt. Før i tiden havde jeg ikke noget imod at være festens midtpunkt, i dag har jeg ikke noget imod at være hende, der står i hjørnet. Den største ændring er nok sket med de mennesker, jeg har omkring mig. Man skal altid være sød mod andre, men der er bare nogen, der skal holdes lidt på afstand i min branche.

– Når man bliver ældre, får man også mindre tid til bullshit. Jeg har en forretning i dag, og jeg har rigtig meget, jeg skal nå i løbet af dagen, så jeg har ikke tid til ligegyldigt drama, mens der til gengæld ikke var andet end drama, dengang jeg startede i reality-verdenen.

– I dag skal jeg have tid til min kæreste, mine venner, min datter selvfølgelig og min forretning, så der er ikke tid til ligegyldige ting længere. Hvis der går en dag, som jeg ikke har brugt på mine nære eller på at udvikle noget nyt til min forretning, så er den spildt. Jeg er lidt halvsur på mig selv over alle de år, jeg brugte på at feste i stedet for at være derhjemme og bygge min forretning op, for wow, hvor er det svært at finde nok timer til det hele nu.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina sammen med kæresten Morten Olsen og parrets datter, Allessia. (Foto: Irina Olsen)

Se også: HelseMatilde: Kvinder skriver til mig, at de hader mig

Vidste du, at …

Irinas kælenavn “Irina the Diva” er et, hun har haft, fra hun var helt lille?

Skøjteprinsessen blev til reality-dronning

Irina Babenko blev født i Ukraine i 1987. Allerede som fireårig startede hun sin skøjtekarriere i det gamle Sovjetland, men da Irinas far fik et job i Danmark, hvor han kunne færdiggøre sin Ph.D.-grad i hjerneforskning, flyttede familien til Danmark, da Irina var 10 år gammel.

Barndommen i Danmark var en markant anden end den, hun kendte fra Ukraine. De danske børn i hendes klasse mobbede pigen med det sorte hår og den pudsige accent. Irina rystede det af sig, for i det mindste havde hun sin skøjteklub. Indtil mobningen også begyndte her. Til sidst indstillede hun karrieren som topatlet.

– Jeg stoppede ikke med at skøjte på den måde, jeg havde håbet på. Det var en voldsom situation, hvor jeg var nødt til at sige: “Nu stopper jeg”. Jeg opnåede heller ikke nødvendigvis de ting, jeg havde forestillet mig at opnå, men jeg havde heller ikke lyst mere. Jeg havde bare lyst til at droppe alt, der havde med skøjteløb at gøre, så jeg flyttede hjemmefra og begyndte helt forfra, fortæller Irina. 

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina er født i Ukraine og kom til Danmark, da hun var 10 år gammel. (Foto: Irina Olsen)

Selv om gnisten for at skøjte var sat på lavt blus, var lysten til at optræde og underholde stadig stærk i Irina. Så da hun havde været væk fra skøjtesporten i nogle år, hev hun fat i en ven fra gymnasiet, der nu arbejdede indenfor tv.

– Realityprogrammerne var lige begyndt at være populære her, og jeg anede intet om reality-tv. Jeg sendte en ansøgning til Kongerne af Marienlyst, fordi jeg elskede Jersey Shore og fik at vide, at det var den danske version. Så sendte jeg en ansøgning til Fristet. Efter castingen ville begge programmer have mig med, og så valgte jeg Fristet, siger Irina og uddyber;

– Jeg tog af sted og håbede, det kunne give mig et eller andet at være med i Fristet. Min tankegang var fra starten indstillet på, at jeg skulle bruge det her til noget.

Irina på skøjter som 13-årig.

Se mere: Opfindere, forskere og genier: Disse seje kvinder ændrede verden

Vidste du, at …

Irina løb hjemmefra som ung og boede i perioder på gaden?

Den første, der bloggede om reality

Da Irina kom hjem fra Fristet, var opmærksomheden stor på både godt og ondt. Samtidig var blogging blevet mere og mere populært. Bevågenheden var overvældende og Danmarks nye mediedarling havde behov for at finde sine fødder.

– Efter Fristet havde jeg svært ved at analysere, hvad der foregik. Jeg har altid skrevet dagbog og historier. Jeg har altid kunne lide at tegne, skrive digte, historier, anything eller bare skrive om mine egne oplevelser. Så kom blogging, og der var ikke så mange, der gjorde det i Danmark på det her tidspunkt. Der var slet ingen, der skrev om deres oplevelser på tv, siger Irina og uddyber:

– Jeg tænkte, at det måske var lidt crazy, men nu ville jeg prøve at skrive lidt efter hvert afsnit af Fristet. Jeg følte, at jeg havde meget mere at fortælle end det, de viste i programmerne. 

Læserne tog rigtig godt imod Irinas blog, der var et kig ind bag scenetæppet på det nye tv-fænomen. Hun fortsatte sine skriverier, da hun deltog og vandt programmet Divaerne i Junglen. Denne gang bloggede hun både for sig selv og TV3, læserne strømmede til, og en stjerneblogger var født.

Der er gået over 1 år nu – vildt! Vild måned i Costa Rica! #Divaerijunglen #irinathediva @samantastojkovic

Geplaatst door Irina Olsen op Zaterdag 6 april 2013

Læs mere: Huda Beauty: Historien om en instagrammer, der fik sit eget makeupmærke

Vidste du, at …

Irina modtager flest freaky henvendelser fra mænd, der beder hende om at vaske, klippe eller gøre andre ting med sit hår?

Reality blev fordummet

Årene gik. Irina fortsatte med at blogge om makeup, mode og sit liv. Læsertallene voksede. Irina tænkte ikke forretning, selv om hun godt vidste, at andre bloggere med en blogstørrelse som hendes, tjente penge på det i udlandet.

– De første tre til fire år tjente jeg ikke noget på bloggen, jeg skrev bare på den, fordi jeg havde så meget på hjerte. Jeg elskede at skrive om makeup og tøj, og så skrev jeg bare om alt, hvad der foregik i mit liv.

I årene efter Irinas deltagelse i Fristet, ændrede den danske realityverden sig markant og blev i stigende grad skandaløs og skulle have chokeffekt. Selv om Irina var med i de tidligere programmer, der ikke bar præg af samme tilgang, smittede det nye image alligevel af på hende.

– Pludselig var der ikke noget som helst cool ved at være med i reality. Det blev en kæmpe ulempe, og efter Divaer i Junglen indså jeg, at den opmærksomhed, man får fra de programmer ikke var noget, jeg kunne bruge til de ting, jeg gerne ville, fortæller influenceren.

Irina med søsteren Victoria.

Læser du? Mhairi McFarlane er den nye dronning af romantiske komedier – mød hende her

Gravid og på røven

Irina, der altid havde haft nemt ved at få et arbejde, kunne pludselig ikke få job nogen steder. Samtidig havde Irina mødt sin kæreste, Morten Olsen – også kendt som DJ Faustix – og de ventede et barn sammen. Jobproblemerne blev ikke løst, og tre måneder inde i graviditeten sad Irina og Morten i parrets lejlighed i Sydhavnen og havde ikke råd til at betale huslejen på 5.000 kroner.

Ingen ville låne dem penge, så Irina solgte nogle Louis Vouitton-solbriller, hun havde købt til sig selv, efter hun vandt Divaer i Junglen.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina fortæller om makeup, mode og sit liv på sine mange sociale medier. (Foto: Irina Olsen)

Egentlig havde hun beholdt brillerne som en reminder om sin sejr, men nu måtte brillerne lade livet til fordel for huslejen. Morten, der på dette tidspunkt havde et kæmpehit med den internationale DJ-stjerne Diplo, fik skaffet sig et job, og de 5.000 kroner blev skrabet sammen.

–  Vi fiksede det. Thank God! Jeg kan huske, Morten sagde til mig, at så snart vi var på toppen igen, ville han købe nogle dyre designerbriller til mig. Ikke fordi det bare skulle være designerbriller, men som en markering af, at vi havde gjort det godt. Han købte et par Tom Ford-briller til mig.

Irina er ikke i tvivl om, at oplevelsen var med til at sætte skub i hendes og Mortens iværksætterånd.

– Det var ligesom om, vi bare kiggede på hinanden efter den her oplevelse og sagde: “It’s going down”, fortæller Irina grinende. 

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Det var en stor nyhed, da det kom frem, at Irina og Morten ventede et barn sammen. (Foto: Irina Olsen)

Fik du denne med? Blogger Josefine Valentin: Botox burde ikke være tabu

Vidste du, at …

Irina og kæresten Morten afsætter to timer hver aften til de to? De ser tit Netflix, når de har partid.

Ville aldrig stå i samme situation

Irina fortæller, at hun aldrig igen vil sidde i en sitation, hvor hun ikke kan betale sine regninger. Oplevelserne under graviditeten har vist hende, at hun må klare sig selv, for der er ikke andre, der hjalp hende.

– Obviously kan jeg regne med Morten, men der sker også ting, hvor folk ikke er sammen mere, og så står kvinderne tilbage uden noget som helst. Så jeg lovede mig selv, at jeg ville bygge noget op, som ingen kunne tage fra mig, hvor jeg altid er sikret, hvor jeg kan betale mine regninger og forsørge min datter, og – hvis jeg har behov for det – kan forsørge min mand, fortæller Irina.

Hun kunne ikke få et arbejde, men hun havde sin blog, der allerede dengang var stor. Så det første, hun gjorde, var at udtænke en businessplan for bloggen, Irina the Diva.

– Jeg begyndte på en uddannelse inden for marketing, da vi fandt ud af, jeg var gravid. Det kunne jeg sagtens, tænkte jeg. Da jeg blev gravid, var det som om, min hjerne bare begyndte at tænke superskarpt. Jeg kunne optage insane amount of information. Jeg har haft matematik på højt niveau og elsker alt med tal og statistik. Der er ikke nogen tvivl om, at den businesswoman, jeg er i dag, helt klart kom til under min graviditet, vurderer Irina.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina er ikke i tvivl om, at hendes graviditet fik både hende og Morten til at gå målrettet efter deres karrierer for at skabe et godt liv for deres datter. (Foto: Irina Olsen)

Se også: Hvordan lever man med en kronisk sygdom? Heidi blev ramt af sclerose som 29-årig

Droppede sin uddannelse

I takt med at hun kom længere og længere i sin uddannelse og graviditet, voksede bloggen tilsvarende.

– Jeg ved ikke, om folk synes, at det var interessant, at jeg gik fra at være en reality- og festpige til hende, der skulle lægge sit liv helt om. Min kæreste var også en ret offentlig person, og jeg tror også, at folk var nysgerrige på, hvordan det ville fungere. Jeg delte ud af vores liv sammen, og bloggen eksploderede.

Interessen blev ikke mindre, da parrets datter Allessia kom til verden. Livet tog så meget fart, at Irina blev nødt til at tage en beslutning: Ville hun færdiggøre sin uddannelse, eller ville hun satse bloggen?

– Uddannelsen var vigtig for mig, fordi folk kunne finde på at sige “det er hende der fra reality”, men så ville jeg i det mindste have en uddannelse. Jeg gennemførte alt det, jeg kunne. Jeg fandt ud af, at jeg er rigtig god til ting som markedsføring, PR, forretningsplaner og det at starte nye ting op. Jeg følte ikke, at jeg havde nok tid sammen med Allessia, og samtidig virkede det dumt ikke at fokusere på bloggen, når nu jeg havde mulighed for at bygge min influencer-forretning op. Så jeg stoppede uddannelsen, da hun var et halvt år gammel.

– Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget, siger Irina.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina blogger om kroppen, karriere, det at være mor, kæreste og alt muligt andet. (Foto: Irina Olsen)

Læs også: Skippede gymnasiet og blev chef i Magasin

Vidste du, at …

Irina er sikker på, at den disciplin og tålmodighed, som hun lærte i skøjtehallen har været afgørende for hendes succes som forretningskvinde.

Irina har aldrig fri

Derfra er det kun gået fremad for Irina. Firmaer hiver fat i hende for at få social media-dronningen til at anmelde deres produkter, de beder om hendes ekspertise og konsulentbistand, når de skal lave nye reklamekampagner og giver hende affiliate-links, når hun viser sine shoppingfund frem, inviterer hende til events og til at prøve nye madsteder, og nye bloggere spørger hende til råds.

Som led i sin forretningsplan har Irina hele tiden øje for, hvad hun skal lave i morgen, om en måned, og måske om flere år. Irina er også meget bevidst om den digitale udvikling, og hvordan hun kan udvikle sit brand og holde sig aktuel.

– Det er som om, at det at være blogger ikke er nok mere. Du er også nødt til at være på YouTube, Insta, Snapchat, Insta story og Facebook. Jeg kan godt forstå, at nogen tror, bloggere bare er nogen, der spiser en avokadomad, tager nogle billeder af det, skriver lidt om det, og så vælter millionerne ind. Sådan foregår det slet ikke. Det er et arbejde ligesom alt andet og måske endda anderledes end et rigtigt arbejde, hvor andre kan tage hjem klokken fem og holde fri. Jeg holder aldrig fri, fortæller Irina.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina er ofte at finde på den røde løber. (Foto: Irina Olsen)

Hun har tre kalendere kørende, hvor hun skriver alle sine ideer ned, laver mood boards og andre ting, der inspirerer hende.

– Jeg vidste allerede for to år siden, at selv om bloggen kører godt, er det ikke nødvendigvis noget, der varer ved. Allerede nu er blogs ved at fade ud, og Instagram er ved at overtage. YouTube er også på vej, og der kommer sikkert noget tredje og noget fjerde om nogle år. Det handler hele tiden om at være på.

Selv har Irina senest lavet et samarbejde med Duff Lashes om falske øjenvipper, hun pønser på at starte sit eget beaut-yimperium, og hun har også designet en hel tøjlinje, men hun har endnu ikke fundet et sted, hvor hun vil have det produceret, og så er timingen ikke helt rigtig. Derudover går hun med tanker om at lave PR for andre.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Der er mange firmaer, der gerne vil samarbejde med Irina. Blandt andet The Body Shop. (Foto: Irina Olsen)

Se også: Mød Anita Roddick: Iværksætteren med en social samvittighed

Det handler om balance

Selv om der er mange, der gerne vil have fat i Irina, husker hun hele tiden sine følgere. Influenceren fortæller, at hun efterhånden har flere af sine følgere i mange år, og at hun prioriterer dem hver dag.

– Jeg elsker at interagere med mine følgere på sociale medier og sætter tid af i min dag til at svare dem. Det har været vigtigt for mig at være real fra day one. Jeg vil gerne kunne provokere lidt med emner, jeg går op i, så det starter en debat og en interaktion med mine følgere, men det skal give mening, og det er, fordi jeg gerne vil høre mine følgeres historier.

For Irina handler det om balancen mellem sjov og alvor – mellem glam life og hverdag.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina var en af de danske beauty-bloggere, der var inviteret med til releasen på Rihannas nye beauty-serie. (Foto: Irina Olsen)

– Jeg havde selv en barndom med akne, svingende vægt, bryster, der blev for store for hurtigt, angst og depression. Jeg kan også huske følelsen af, at det bare virkede som om, at alle havde et perfekt liv. Så for mig handler det om at give et miks. Nogle dage kan jeg godt være dullet op, og andre dage har jeg bumsecreme i hovedet.

– Især indenfor de seneste seks år, hvor jeg har oplevet så mange unge kvinder og piger, der skriver til mig om alle de ting, de døjer med, så har jeg bare gerne villet bruge min platform til at vise de perfekte og de uperfekte ting. Jeg vil ikke have, at nogen skal have det dårligt med sig selv, fordi de tænker, at jeg er perfekt og har styr på det hele. Sådan er det ikke.

Irina fortæller om sine oplevelser med angst.

Passer du på miljøet? Denne kvinde har alt sit skrald fra fire år i én lille glaskrukke

Vidste du, at …

Irina har modtaget dødstrusler, og familien har en bodyguard tilknyttet?

Har ikke tid til haters

Irina har ikke lagt skjul på, at hun havde det svært i sin barndom og blev mobbet af de danske børn, der ikke gav meget for den ukrainske skøjteprinsesse. I modsætning til sin søster, den 17-årige Victoria, var Irina aldrig den populære pige i skolen. Hun var outsideren, der ikke havde særlig mange venner og bare var lidt akavet.

Selv om hun ikke har haft en rosenrød barndom, er der alligevel nogle ting, Irina har lært tidligt i livet, som hun har taget med sig videre, og som er essentielt for hende i dag, som forretningskvinde, influencer og kendt.

– Jeg er titanium i dag, der er vitterligt næsten intet, der kan slå mig ud længere. Hvis det gjorde det, så ville jeg være slået ud med så offentlig en karriere som den, jeg har nu. Jeg er meget sensitiv, når det handler om mine familier og venner, og fordi jeg selv har oplevet så meget modstand, så reagerer jeg også kraftigt på det, hvis der er noget, jeg synes er uretfærdigt. Så jeg er et mærkeligt miks af meget sensitiv og meget hård.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina har ikke tid haters, og lede kommentarer trænger ikke længere ind. (Foto: Irina Olsen)

Læs også: Anna-Lena var nazist – nu hjælper hun flygtninge

Vælg få men gode venner

Spørger man Irina, hvad hun er mest stolt af, er svaret:

– At have fået et barn. Det at blive mor og at se, at jeg gør det okay godt – thank God! – det er det største.

Irinas håb er, at hun kan støtte sin datter i at være den person, hun er, uanset hvad.

– Hun skal udtrykke sig, som hun vil, og hun skal altid føle sig velkommen hos mig uanset, hvad hun går igennem. Det er vigtigt for mig, at Allessia vokser op med følelsen af, at hun kan godt gøre forkerte ting, men hun kan ikke være forkert. Jeg vil lade hende drømme højt og stort og lede hende på den rette vej mod de ting, hun gerne vil. 

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina håber på, at hun kan hjælpe sin datter, Allessia, med at opfylde sine drømme. (Foto: Irina Olsen)

Læs også: Sarah Grünewald blev mere ærlig på Instagram: Jeg har et ansvar som kvinde

Spørger man Irina, hvad hun er mest stolt af karrieremæssigt, er svaret også klart:

– At jeg ved, at jeg til enhver tid kan begynde forfra, hvis det bliver nødvendigt. Jeg ved, hvad jeg skal gøre, og jeg er ikke afhængig af nogen. Det elsker jeg, og det er jeg stolt af. Især den her følelse af, at hvis der sker noget, og jeg står med nul kroner, så kan jeg begynde fra scratch. Det giver mig en god følelse.

Spørger man hende, hvilke råd, hun gerne vil give videre, er svaret også klart:

– Jeg er kun 30 år, men jeg føler mig som en på 130. Jeg har allerede levet flere liv, og der er en del gode råd, jeg heller ikke altid selv følger. Men der er nogle ting, jeg har lært, som er vigtige i alt, hvad du gør i livet. Det er ekstremt vigtigt, uanset om du er et kæmpe hot shot med en millionforretning eller en ung pige med depression, at du passer på dit helbred.

– Det er også vigtigt, at du er selektiv med dem, du har omkring dig. Gode venskaber betyder faktisk mere, end man tror. Hellere bygge nogle få, gode venskaber op med nogle få folk, der virkelig går op i, hvordan du har det, og hvor du kan give dem noget tilbage, end 100 mennesker, der ikke vil dig det bedste. Det er den fejl, jeg oftest har lavet: At have de forkerte mennesker omkring mig. For uanset hvor langt nede du er, og hvor hårdt du har det, så skal det hele nok gå, hvis du har de rette mennesker omkring dig og dit helbred på plads.

irina, irina the diva, irina olsen, irina babenko, blogger, blog, influencer, snapchat, facebook, instatory, instagram, sociale medier, youtube, kendt, reality, ukraine, skøjte, skøjter, skøjteprinsesse, atlet, modgang, teenager, følgere, likes, affiliate, spons, sponsoreret indhold, business, boss lady, forretningskvinde, forretning, selvstændig, karriere, økonomi, uddannelse, iværksætter, tv, make up, mode, fashion, kroppen, dj faustix, morten olsen, allessia, mommylife, mor, barn, familie, kærlighed
Irina med veninden Samanta, som hun har kendt i flere år. Samanta er Allessias gudmor. (Foto: Irina Olsen)

 

Læs også på dagens.dk: Lange portrætter af kendte danskere

· Mere fra samme kategori ·