Læs også:

Close
præstationskultur, stress, arbejde, resultater, computer, bærbar, mac, skrivebord, kvinde, tager sig til hovedet, opgaver, lektier, arbejde

Jagten på studieboligen: Undgå at blive snydt!

Bolig  | 

Tusindvis af unge har fået besked om hvilket studie, de er optaget på. Samtidig går jagten så også ind efter en ny studiebolig. Sådan undgår du at blive snydt

Når man som ung uerfaren boligsøger for første gang skal leje en lejebolig, er man ekstra udsat for at blive snydt af de udenlandske kriminelle, der opretter falske annoncer:

– Scammet er simpelt. På steder med stor boligmangel, primært vestlige storbyer, opretter de kriminelle annoncer for attraktive lejeboliger, som man kun kan komme i betragtning til, hvis man skynder sig at overføre et depositum, uden at man har fået mulighed for at se lejligheden. Når pengene er overført, hører den boligsøgende så aldrig mere fra den falske udlejer, fortæller Thomas Barfod fra Boligportalen Boligdeal.dk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

præstationskultur, stress, arbejde, resultater, computer, bærbar, mac, skrivebord, kvinde, tager sig til hovedet, opgaver, lektier, arbejde
Undgå at blive snydt i jagten på studieboligen. (Foto: Pexels)

Ved at følge en række simple regler i guiden snydboligsnyderne.dk, der er udviklet af Boligdeal.dk, kan man dog minimere sandsynligheden for at blive snydt drastisk.

Boligdeal.dk er den største boligsøgemaskine i Danmark. Her kan du finde næsten alle boliger til leje eller salg i Danmark og en stor del af de boligsøgere, der er på markedet. Når du er tilmeldt, får du besked om nye boliger eller boligsøgere med det samme.

Dette må du som boligsøgende aldrig gøre:

1. Betal aldrig depositum til en udenlandsk bank.

2. Betal aldrig for depositum til en person, som du ikke har mødt.

3. Betal aldrig depositum før du har en ordentlig kontrakt, der er underskrevet af både dig og udlejer.

4. Betal aldrig depositum før du har tjekket, om udlejeren må udleje den pågældende lejebolig.

5. Betal aldrig depositum før du har fået lejligheden fremvist.

(Artiklen fortsætter under billedet)

keglesnit, livmoderhalskræft, kønssygdom, sexsygdom, hud, kønsdele, livmoderhalskræft, analkræft, kræft i svælget, kræft, cancer, sygdom, vaccine, vaccination, vaccinationer, sygdom, mæslinger, hpv, børnesygdomme, smittefare, smitte, børn, voksne, sundhed, samfundet, vaccinenægtere, antivaccine, vaccinemodstand, vaccinestøtter, egoisme, sundhed, kroppen, forældre, børn, piger, forskning, forskere, medicin, danmark, who, flok, flok-immunitet, hpv-vaccine, keglesnit, livmoderhalskræft, kønssygdom, sexsygdom, hud, kønsdele, livmoderhalskræft, analkræft, kræft i svælget, kræft, cancer, sygdom, vaccine, vaccination, vaccinationer, sygdom, mæslinger, hpv, børnesygdomme, smittefare, smitte, børn, voksne, sundhed, samfundet, vaccinenægtere, antivaccine, vaccinemodstand, vaccinestøtter, egoisme, sundhed, kroppen, forældre, børn, piger, forskning, forskere, medicin, danmark, who, flok, flok-immunitet, hpv-vaccine, keglesnit, celleforandringer
Følg ovenstående råd og undgå at blive snydt, så du med ro og mag kan flytte ind i din nye studiebolig. (Foto: Pexels)

Mange portaler har systemer til at minimere snyd, men der findes også portaler, der har mindre kontrol, hvor de kriminelle har mere frit spil. Derfor er det ifølge Thomas Barfod fra Boligportalen vigtigt, at man altid er årvågen, når man lejer en bolig.

 

Læs mere om hvordan snyderiet foregår her.

Læs mere om hvordan leje-processen bør foregå her.

Læs også: Indret din lejlighed med nye ting til maks 150 kroner

· Mere fra samme kategori ·