Læs også:

Close
Boligting

Bolig: Indret din lejlighed med nye ting til maks 150 kroner

Bolig  | 

Vi skal snart til at være indendørs, selvom det lige nu virker helt uvirkeligt. Her er lidt til at peppe din lejlighed op med, så det ser ud som om, den har gennemgået en lille forvandling

Om sommeren glemmer vi lidt mere at have fokus på indretningen, og med en HOT sommer som denne, så er det ikke mange aftener, man har siddet indendørs og kigget rundt i sin lejlighed.

Men snart får vi lyst til at være mere indendørs, og dermed også lave lidt om på indretningen – købe nyt og gøre det ekstra hyggeligt. Men måske er pengene ikke dertil. Så alt her koster maks 150 kroner, så alle kan være med.

Om du vælger blot et nyt duftlys til badeværelset – en kurv til din kosmetik, der ligger og roder eller en tredje ting, det er ligegyldigt, men fedt er det alligevel at se på lidt nyt.

Duftlys

Dette duftlys med bergamotte (der er appelsinblomst) er ikke bare pænt, men det dufter også skønt.

h&m duftlys bergamotte bolig

Duftlys fra H&M, 69,95 kr., hm.dk

Flettet kurv

Man kan altid bruge en pæn kurv. Denne har et lidt gråligt skær og er 20 x 38 x 40 centimeter i størrelsen. Brug den i køkken, badeværelse eller soveværelse til opbevaring.

kurv zara home bolig indretning

Flettet kurv fra Zara Home, 99 kr., zarahome.com

Farvestrålende taburet

Den er god i gangen, i køkkenet, på altanen og ikke mindst på badeværelset. Det er en fed og iøjnefaldende orange farve, hvilket er en nem måde at få bare lidt farve ind i din lejlighed på. Den er fra IKEA, og det smarte er også, at den kan stables, så reelt kan du investere i fire, så har du altid nok, hvis du får gæster.

taburet orange ikea indretning lejlighed altan

Taburet fra IKEA, 89 kr., ikea.com

Glasurtop

Man kan faktisk få noget fra det kendte, danske mærke Kähler til under 150 kroner. For eksempel denne fine glasurtop i størrelsen 10 x 15 centimeter. Den er i blå-grøn og du kan jo starte ud med en, og så enten købe eller ønske dig løbende. Det ser nemlig pænt ud at have flere sat sammen – gerne i forskellige størrelser.

Faktisk ligger der en sjov, lille historie bag toppene. De stammer fra  Kählers historiske værksted, hvor kunsthåndværkere og keramikere udviklede og testede glasurer, farver og finisher på de små kegleformede figurer. Kähler har beholdt en lille, men eksklusiv samling af de originale glasurtoppe, og det er disse, der har været inspirationen bag dette unikke design. Der findes 25 glasurtoppe i forskellige farver og nuancer.

.

kähler glasurtop bolig indretning

Kähler glasurtop, 149 kr., magasin.dk

Stribet håndklæde

Disse stribede håndklæder i badehåndklædestørrelse er virkelig fine og kan peppe ethvert badeværelse op.

h&m håndklæde striber bolig

H&M badehåndklæde, 129 kr., hm.dk

Nyt badeforhæng

Det er sådan en ting, man aldrig gider købe, men som gør en stor forskel, når det er pænt. Og det er det sjældent efter et stykke tid. Men her er et fint et fra Ellos, som endda er på tilbud.

badeforhæng ellos

Badeforhæng fra Ellos, 139 kr., ellos.dk

Ramme til alle dine feriefotos

Det kræver du får dem fremkaldt – de fotos. Men gør det nu, for det er så fedt at sidde og kigge på minder fra en god ferie for eksempel. Denne har plads til 13 fotos, og den er fra IKEA. Bliver du træt af at se på de fotos, så er det nemt at skifte dem ud igen. Den sorte ramme gør det pænt at kombinere både sort-hvide fotos og farvefotos.

billedramme ikea indretning diy

IKEA billedramme, 119 kr., ikea.com

Marimekko tallerken

Finske Marimekko er kendt for deres fine og ikoniske design. Denne lille tallerken i hvidt stentøj med Mynsteri-mønster passer godt til den nordiske stil, og det pynter i gangen til for eksempel nøgler, på bordet med lys på eller med snacks på. Eller i køkkenet med et par citroner på. Tåler maskinopvask, ovn, mikrobølgeovn og fryseskab. Det er 13,5 centimer i diameter.

ellos marimekko tallerken

Marimekko tallerken, 150 kr., ellos.dk

Et dyr på væggen

Hvorfor ikke – sæt et rådyr på væggen. Det ser faktisk ret cool ud, som her over en reol. Det er fra Ellos, og det er netop nu på udsalg. Men stilen og metaller holder stadig til vinter.

ellos rådyr - dekoration - design væg rådyr

Ellos vægdekoration, 119 kr., ellos.dk

Tæppe på udsalg

Det er nærmest gratis. Tæppet fra Zara er meget nedsat, men er så fint og holder hele vinteren også. Det er 170 x 130 centimeter.

zara tæppe indretning

Tæppe fra Zara, 69 kr., zarahome.dk

 

Læs også:

Alle mine drømme

sove søvn drømme pige seng (Foto: Pxhere)

· Mere fra samme kategori ·