Læs også:

Close
the handmaid's tale, HBO, HBO Nordic, streaming, serie, elisabeth moss, offred, june

The Handmaid’s Tale: Imens vi venter på sæson to

Underholdning  | 

Vi kan ikke vente til sæson to af The Handmaid’s Tale har premiere. Men hvad kommer der mon til at ske i sæson to? Vi har undersøgt sagen nærmere

ADVARSEL: INDEHOLDER SPOILER ALERT!

En af sidste års store serie-succeser var The Handmaid’s Tale, og serien har fået millioner af fans verdenen over. Heldigvis har Hulu annonceret, at der kommer en sæson to. Vi glææææder os til sæson to af The Handmaid’s Tale, og hvis I er lige så spændte, som vi er, så skal I læse med her!

the handmaid's tale, HBO, HBO Nordic, streaming, serie, elisabeth moss, offred, june
Elisabeth Moss i rollen som Offred, hvis rigtige navn er June. (Foto: George Kraychyk/Hulu/HBO Nordic)

Hvornår har sæson to af The Handmaid’s Tale premiere?

Optagelserne til sæson to startede tilbage i september 2017, og siden da er det blevet bekræftet, at den nye sæson har premiere den 26. april på HBO – altså lige om lidt. Den første sæson bestod af i alt 10 afsnit, men sæson to kommer til at bestå af i alt 13 afsnit.

Derfor er vi vilde med The Handmaid’s Tale:

∙ Serien handler om kvinder og det sammenhold, vi kan have

∙ Rollerne spilles af fantastiske skuespillere

∙ Du er hooked allerede fra første afsnit, og du kan ikke slippe den igen

Hvad ved vi om sæson to?

Se, det er her det begynder at blive interessant. Første sæson endte på samme måde, som den første og eneste roman, så den nye sæson kommer til at fortælle en helt anden og ukendt del af historien. Sæson to kommer til at handle om Offreds graviditet og hendes løbende kamp for at befri hende selv og sit fremtidige barn fra byen Gileads rædsler. Men hvad med hendes mand Luke, som er flygtet til Canada? Og hvad med deres fælles datter Hannah? Vi må vente og se … Også selvom vi ikke ejer tålmodighed!

the handmaid's tale, HBO, HBO Nordic, streaming, serie, elisabeth moss, offred, june, emily
Et af de første frigivede billeder fra sæson to. (Foto: Take Five/Hulu/HBO Nordic)

Og hvad mon der er sket med Emily? Hulu har annonceret, at Alexis Bledel der spiller rollen som Emily, vil få en meget større rolle i sæson to, end hun havde i første sæson. Sidste gang vi så Emily, var i afsnit fem hvor hun blev arresteret og ført væk af Gileads overordnede, hvor hun forinden havde stjålet en bil og påkørt (og dræbt … Ups) en bevæbnet vagt. Stakkels Emily har været igennem så mange forfærdelige ting, og det ser ud som om, at det kun bliver værre.

the handmaid's tale, HBO, HBO Nordic, streaming, serie, elisabeth moss, offred, june, emily
Emily vil få en meget større rolle i sæson to, end hun havde i første sæson. Og vi glæder os! (Foto: Take Five/Hulu/HBO Nordic)

Alexis Bledel har selv bekræftet, at Emily er blevet sendt til kolonierne og udtaler: “Jeg er virkelig spændt på, hvordan det kommer til at forløbe, da det jo er en helt anden verden, som vi ikke har set i showet endnu – og jeg er bange.”

En ting står klart: I sæson to vil June og Emily, sammen med de andre karakterer kæmpe imod – eller bukke under for – den mørke sandhed. Og mon ikke at “Gilead is within you” stadig er tante Lydias yndlings frase …

Trailer for The Handmaid’s Tale sæson to

 

Læs også: Streamingguide: Nye serier du skal se på HBO i 2018

· Mere fra samme kategori ·