Læs også:

Close
Sko, sneakers, flipflops, sandaler, laksko, støvler, forår, shopping, pels, glitter, bling, lak

Modeguide: Fantastiske forårssko

Mode  | 

Vi drømmer om lunere tider, solskin og cool forårssko. Men selvom det stadig er køligt, kan vi jo godt guide dig til flotte forårssko

På redaktionen glæder vi os til, at vi forhåbentlig snart kan droppe vinterskoene. Nu vil vores fødder gerne snart have noget luft, sol, varme – og vigtigst af alt: Forårssko. Denne sæson er blandt andet præget af cool sneakers, loafers, glitter og pels.

De flade forårssko

Sneakers går du aldrig galt i byen med. Og slet ikke disse fra Billi Bi, som udover at være i satin, også har den fineste rosa farve. Den hvide brede gummisul er cool, og folden på vristen er en fed detalje.

Denne sæson er loafers noget af det mest populære. Og parret fra Billi Bi er ingen undtagelse. De er super enkle og klassiske, men den dekorative sølvkæde henover forfoden gør, at den lige får lidt ekstra spice og bliver super cool.

De fine sko i lakeret læder er fra Vagabond. Dem kan du have på til både hverdag og fest. De vil være fede til et par slidte jeans, men også til en fin kjole.

 

Forårssko, shopping, sko, forår

Rosa sneakers, Billi Bi, 999 kr., Boozt

Loafers i skind, Billi Bi, 1.299 kr., Billi Bi

Sko i lakeret læder, Vagabond, 799 kr., Nelly.dk

Læs også: 10 anderledes måder at opbevare dine sko på

Bling bling skoene

Vi elsker bling. Og sko. Så hvad er bedre end sko med bling? Ikke ret meget, hvis du spørger os! De sorte støvler med bling på snuden er fra Custommade. Den spidse snude, det høje skaft og hælen er med til at give dit outfit et snært af western.

Ligesom støvlerne, så er de hvide sneakers med bling også fra Custommade. Hvide sneakers er et musthave, og disse er cool. De kan med garanti pifte ethvert outfit op.

Custommade, sko, forårssko, sneakers, støvler, sko, shopping, forår

Sorte støvler, Custommade, 2.299 kr., Magasin

Hvide sneakers, Custommade, 1.500 kr., Boozt

Pelsskoene

Sko med pels spreder virkelig vandene. Nogle synes det ser sjovt ud, men her på redaktionen elsker vi det. Pelsen er med til at give skoene et cute look, og pifter virkelig dit outfit op. Pludselig blev de sorte standard flipflops meget mere iøjefaldende. Dette par er fra Unisa.

Disse rosa sneakers med pom-poms er fra Bianco. Vi har efterhånden nævnt sneakers et par gange i dette indlæg. Men sneakers er og bliver bare en favorit. Du går godt i dem, og hvis de vælger nogle som ikke ligner alle andre, så kan de virkelig fuldende dit look.

Forårssko, sko, forår, shopping, sneakers, pom pom, flip flips, pels, sandaler, slippers

Flipflops med pels, Unisa, 750 kr., Unisa

Sneakers med pom-poms, Bianco, 549,95 kr., Bestseller

 

Redaktionens forårsfavoritter

Tinas favorit

Mine yndlingssko er helt klart sneakers. De kan styles til både bukser og kjole, og hvis de som disse har lidt glimmer på, kan de nemt bruges til forårets og sommerens mange fester. Sneakers er behagelige at have på, og så man kan aldrig få for mange af dem. Selvom disse er en den dyre ende, er de helt klart værd at investere i.

sko, sneakers, forårssko, mode, fashion, glitter, hvide, custommade, blitz prHvide sneakers, Custommade, 1.500 kr., Boozt

Marias favorit

Jeg elsker sko og har virkelig haft svært ved at finde en enkelt favorit. Men disse sneakers fra Billi Bi kan jeg overhovedet ikke stå for. Jeg bare eje dem! Jeg synes, de er super fede med den brede hvide gummisål og den store oversized sløjfe. Den skal 100 procent være en del af mit skosortiment dette forår.

Billi bi, sneakers, sneaks, sko, forår, shopping

Sneakers, Billi Bi, 1.099 kr., Billi Bi

Signes favorit

Jeg er, som de fleste andre piger, også helt vild med sko i alle slags. Men mine absolut favoritsko til forår og sommer er helt klart espadrillos. De er så lette og luftige, og hvis du køber nogle i god kvalitet, kan du sagtens have dem på hele dagen. Mine musthave-sko dette forår, er derfor disse super fine espadrillos fra Love Moschino. De har den flotteste blanke sorte farve, og så er jeg helt vild med det lille guld logo, som sidder øverst på skoen.

Espadrillos, Love Moschino, 949 kr., Zalando

Emmas favorit

Jeg har mange par sko, men alligevel mangler jeg stadig de perfekte hvide sneakers. Jeg har i længere tid drømt om disse hvide sneakers fra Adidas. Jeg synes de er tilpas sporty, samtidigt med at de er enkle i designet. Jeg er fast besluttet på, at dette forår bliver de mine, og at de vil passe til det meste i min garderobe.

Hvide sneakers, Adidas, 1.500 kr., JD sports

Læs også: 1 par sko – 3 forskellige looks

· Mere fra samme kategori ·