Læs også:

Close

10 anderledes måder at opbevare dine sko på

Bolig  | 

Vidste du, at du kan bruge elastikker og stuk til at opbevare dine sko? Nej, vel? Få inspiration til at tæmme skosamlingen her

Af: Assia Awad, Houzz.dk

Sko har en forunderlig evne til altid at ligge og flyde de mest ubelejlige steder, men det kan lade sig gøre at få det uregerlige fodtøj under kontrol. Se bare her.

Stænger til støvlerne

Investér i bøjler med klips, og hæng støvlerne på garderobestangen. Du kan eventuelt montere en ekstra stang i garderobeskabet, og hænge tøj fra den øverste stang og støvler fra den nederste.

Støvler i en lang række.

Vintage opbevaring 

Du kan sagtens finde en skoholder, der passer ind i dit hjem, selv om du foretrækker en nostalgisk stil. Det gælder bare om at se mulighederne. Et gammelt dueslag eller arkivskab kan sagtens få nyt liv som skoskab.

Læs også: Sådan indretter du din mini-entré optimalt

Stiletter på stuk 

Stuk kan mere end bare udsmykke højloftede herskabslejligheder. Ved at opsætte en eller flere stuklister på væggen kan man skabe ekstra opbevaringsplads til sine højhælede sko. Listerne kan klæbes direkte på tapet og malede (tørre) vægge.

Galleri fodtøj 

Hvorfor ikke give dine højtelskede sko den opmærksomhed, de fortjener? Udstil kunstværkerne i en åben reol sammen med andre dekorative objekter.

Stige til stiletterne

En gammel stige er her kommet til ære og værdighed igen som stiletholder. Den kan også sagtens bruges til opbevaring af andet end sko, såsom tørklæder, slips eller paraplyer.

Læs også: 7 smarte tips til den lille entré

Nemt og meget billigt

Fjern hvert andet bræt på en palle, og stil den på højkant op ad væggen, så har du en rustik skoholder. Er pladsen begrænset, kan du i stedet montere pallen på væggen. Brug kun EUR-paller eller DS-paller til indretning, da de er de eneste, der med garanti ikke er behandlede med sundhedsskadelige stoffer.

Spændt op

Vægmonterede elastikker er en anden smart måde at holde gulvet fri fra sko.

Kompakt løsning 

Dybe skuffer er fremragende til opbevaring af sko. Det kræver blot, at du forsyner skufferne med skuffedelere. På den måde kan du opbevare skoene på højkant, hvilket maksimerer pladsen.

Læs også: Velkommen hjem! Lækre entré-detaljer til små budgetter

Sten og sko i forening

Skobakker er fremragende til at holde entreen fri fra sjap og snavs, men designet er sjældent et, man falder i svime i over. Du kan dog let og elegant pimpe din skobakke ved at fylde den med småsten.

Udnyt døren 

Skabsdøre og døre i al almindelighed er et overset område, når det kommer til opbevaring. Der findes efterhånden en del smarte løsninger, som kan hænges eller monteres på døre, blandt andet denne skoholder fra ellos, der har plads til omkring 20 par.

 

houzz

Læs også:

Når din date er en episk fiasko

date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed

 

· Mere fra samme kategori ·