Læs også:

Close
collage beauty

8 skønhedsprodukter, som du bruger helt forkert

Annonce  | 

Har du svært ved at få et godt resultat med dine skønhedsprodukter, som ellers skulle være så gode? Så er det højst sandsynligt, fordi du bruger dem forkert

Har du også skabet fyldt af populære skønhedsprodukter, som du har købt, udelukkende fordi du har set andres gode resultater med dem, men når du så selv har prøvet dem, har de overhovedet ikke levet op til dine forventninger? Så er det højst sandsynligt, fordi du har brugt dem forkert. Her har vi samlet en liste, over populære skønhedsprodukter, som du bruger forkert, og hvordan du i stedet skal bruge dem.

Skønhedsprodukter, som du bruger forkert:

1. Du bruger en tør Beautyblender

Den berømte Beautyblender er et stort hit hos mange og med god grund. Den er supergod til at fordele din foundation jævnt rundt i hele dit ansigt. Hvis du har svært ved at få et flot resultat, kan det være, fordi du bruger en tør Beautyblender.

Det er nemlig vigtigt, at du gør din Beautyblender fugtig, for at du kan opnå det gode resultat. Når den er tør, suger den nemlig meget af produktet, og når den er fugtig, fordeles for eksempel din foundation pænere og nemmere.

skønhedsprodukter, beauty, smuk, makeup, beautyblender, hårolie, tør shampoo, brugsanvisning, skønhed, beauty,
På listen over skønhedsprodukter, som du bruger forkert, finder du den populære beautyblender. (Foto: Impression PR)

2. Du putter hårolie i hårrødderne

Synes du aldrig, at hårolie gør noget godt for dit hår og altid efterlader dig med en fedtet hovedbund? Så er det, fordi du bruger det forkert. Du skal nemlig ikke putte hårolie i ved rødderne. Dine hårrødder producerer selv fedt, og derfor opnår du kun et meget fedtet resultat. Put kun hårolie i dit hår fra midten af og ned til spidserne.

skønhedsprodukter, beauty, smuk, makeup, beautyblender, hårolie, tør shampoo, brugsanvisning, skønhed, beauty,

Moroccanoil, 139 kr., Nicehair*

3. Du vasker ikke dine makeupbørster

Har du brugt en masse penge på forskellige hudplejeprodukter bare for stadig at opleve plamager og ujævn foundation? Så skal du måske tage et kig på dine makeupbørster. Du får måske ikke vasket dine børster så tit, og det er her, du går galt i byen.

Hvis ikke du vasker dine børster med jævne mellemrum, vil de blive fyldt med bakterier, og så vil selv dine dyreste børster ikke gøre noget godt for din makeup.

bakterier, makeup, sminkebord, rengøring, hygiejne, makeupbord, skønhedsprodukter, beauty, smuk, makeup, beautyblender, hårolie, tør shampoo, brugsanvisning, skønhed, beauty,
Bakteriefest i dine skønhedsprodukter. (Foto: All Over)

4. Du bruger Pore Strips

At bruge Pore Strips er som at trykke en bums. Du vil virkelig gerne gøre det, men du ved, det ikke er godt for dig. Du tror måske, at de kendte strips fjerner snavs, men der tager du fejl. Størstedelen af det, du fjerner, er noget, der hedder sebum, som dine porer faktisk har brug for. Når du fjerner dit sebum, bliver dine porer bare fyldt op med det snavs, som du efterfølgende kommer i kontakt med, og det kan endda føre til flere hudorme.

Pore strips, 45 kr., Matas

5. Du bruger tørshampoo, når det er for sent

Synes du også, tørshampoo er et mirakelmiddel? Den er perfekt til den travle morgen, hvor du ikke liiiiige når at vaske hår. Men det, som du sikkert ikke vidste, er, at det faktisk er bedst at påføre tørshampoo, FØR dit hår i princippet har brug for det.

Det vil sige, at det er bedst at spraye i håret, inden du går i seng før den morgen, hvor du ikke lige orker at vaske hår. Så vågner du nemlig op med et hår, som ser fuldstændig nyvasket ud. Samtidig er det vigtigt, at du ikke sprayer for tæt på håret. Så kan du nemlig risikere at få pletter rundt omkring i dit hår.

batiste, dryshampoo, skønhedsprodukter, beauty, smuk, makeup, beautyblender, hårolie, tør shampoo, brugsanvisning, skønhed, beauty,

Batiste dryshampoo, 38 kr., Matas

6. Du vender dine hårnåle forkert

Synes du altid, at dine hårnåle falder ud? Så er det, fordi du bruger dem forkert, og det har de fleste af os faktisk altid gjort. Du vender garanteret den bølgede side opad, og det er her, det går galt. Det er nemlig den side, som skal vende nedad, for den bølgede side gør, at hårnålen griber bedre fat i dit hår.

skønhedsprodukter som du bruger forkert, skønhedsprodukter, beauty, smuk, makeup, beautyblender, hårolie, tør shampoo, brugsanvisning, skønhed, beauty, hårnale
På listen over skønhedsprodukter, som du bruger forkert, finder du hårnålene. (Foto: love Maegan on Visual Hunt / CC BY)

7. Du starter med at børste dit hår ved rødderne

Hvis det er en smertefuld oplevelse for dig at børste dit hår, så er det, fordi du gør det forkert. Det er nemlig ikke meningen, at det skal gøre ondt.

Du skal aldrig starte med at børste håret fra dine rødder, da det kan knække dit hår. I stedet skal du holde i dit hår og forsigtigt børste håret i spidserne og derefter arbejde dig op til hårrødderne.

(Foto: you get the picture on VisualHunt / CC BY-NC)

8. Du bruger din øjenvippebukker, når du har påført mascara

Hvis du ikke har prøvet en øjenvippebukker før, så skulle du tage at prøve det af. Det giver en fantastisk effekt på dine vipper, og du får flotte bambiøjne. Du skal dog huske på, at du KUN må bukke dine vipper, inden du har påført din mascara.

Hvis du bukker dine vipper med mascara på, kan du risikere, at dine vipper klistrer sig fast på øjenvippebukkeren, og du kommer derfor til at rive dine vipper af.

Øjenvippebukker, 169 kr., Magasin

 

Se hele listen med skønhedsprodukter, som du bruger forkert her.

 

Læs ogsåDe 20 bedste beauty-nyheder under 200 kroner

· Mere fra samme kategori ·