Læs også:

Close
20 beauty-produkter under 200 kroner

De 20 bedste beauty-nyheder under 200 kroner

Skønhed  | 

Vi har surfet webshops tynde for at finde de allerbedste online-nyheder til under 200 kroner. Så kan alle være med!

Beauty behøver ikke koste en bondegår. Hvis du har råd til at ofre 200 kroner er der spandevis af lækre skønhedsprodukter at vælge imellem. Her er 20 favoritter, der lige er kommet ind af døren på skønheds-webshopsene.

Glans og shimmer til håret

MOROCCANOIL Glimmer Shine Spray er en spray, der reflekterer lys, så håret får en fantastisk glans. Shinesprayen indeholder arganolie, som giver øjeblikkelig glans og beskyttelse imod miljømæssige påvirkninger. Hvis du er vild med den klassiske oliebehandling fra Moroccan Oil, vil du klart være vild med denne shine-spray også.

Anvendelse: Spray i en let bevægelse med en afstand på 20-25 centimeter som afsluttende finish, når frisuren er sat.

MOROCCANOIL® Glimmer Shine Spray 50 ml

MOROCCANOIL Glimmer Shine Spray 50 ml, 129 kr., Nice Hair

 

Optegn de blonde bryn

Har du brug for et boost til dine bryn? Så er Brown Crayon din nye bedste ven! Brynene er vigtige som ramme for ansigtet og giver liv. Den bløde blyant sikrer en intens og holdbar farve i tre nuancer: Dark Brown, Mid brown og Blonde.

Anvendelse: Brug pennen til at påfør farve og korrigere formen på brynet eller på huden, hvor der mangler hår.

Eylure-Brow-Crayon-No.-30-Blonde-321

Eylure Brow Crayon No. 30 Blonde, 49 kr., beautycos

 

Smelt makeuppen af

Denne Hydrating Gel Melt Cleanser opløser let din makeup og renser forurenende stoffer af huden. Arganolie, rosenkstrakt, frøolier og C-vitamin efterlader dit ansigt fugtet og rent efter hver brug.

Anvendelse: Smør et lag gel i ansigtet, lad sidde, så makeuppen opløses, og vask af med vand. Herefter kan du bruge en ansigtsvask.

Hydrating Gel Melt Cleanser

Hydrating Gel Melt Cleanser, 150 kr., e.l.f. cosmetics

 

Parfumefri roll-on

Urtekram No Perfume Roll-On Deo Crystal indeholder ingen parfume overhovedet. Derimod er den med mineralsalt, som effektivt fjerner både bakterier og lugt. Og som et ekstra plus indeholder den glycerin, som giver huden pleje.

Med denne deodorant kan du føle dig frisk og ren hele dagen. Kan bruges af både mænd og kvinder og er parabenefri og økologisk.

Urtekram No Perfume Roll-On Deo Crystal 50 ml

Urtekram No Perfume Roll-On Deo Crystal 50 ml, 35 kr., Nice Hair

 

Stærk hårkur til svækket og slidt hår

Trænger dit hår til et boost? Denne økologiske hårkur indeholder hyben og amarant, som styrker tørt og svagt hår. Hvis dit hår er slidt af kemisk behandling, for mange afblegninger eller måske intens brug af varmestylere, skal du prøve denne hårkur.

Kuren forbedrer hårfibrene ved hjælp af proteiner og udglatter og genopretter fleksibilitet i hårets ydre lag. Hypbenolie amarant, essentielle fedtsyrer, vitamin A og vitamin C er blandt de gavnlige ingredienser.

Anvendelse: Fordel i nyvasket hår. Lad produktet virke i tre minutter, og skyl derefter grundigt ud med vand.

ZenzTherapy Repair Treatment

ZenzTherapy Repair Treatment, 198 kr., beautycos

 

Læbescrub

Eksfolier forsigtigt læberne, og fjern tør, tynd hud med denne Lip Exfoliator. Minten giver en sød sukkersmag og glat følelse, og produktet indeholder E-vitamin, shea butter, avocado, grape og jojoba-olier, der nærer og beskytter læberne. Kom derefter din læbebalsam på.

e.l.f. cosmetics Lip Exfoliator – Mint Maniac

Lip Exfoliator – Mint Maniac, 45 kr., e.l.f. cosmetics

 

Rejseglattejern i limited edition

GO MINI Pocket Limited Edition Zoo-glattejern er for dig, der altid ønsker at kunne glatte eller bukke dit hår, uanset hvor du befinder dig. Denne hårstyler passer i enhver håndtaske, og du har derfor mulighed for at style dit hår, hvor end du befinder dig – om det er på jobbet, eller hvis du har brug for at rette din frisure efter en cykeltur.

GO MINI pocket-glattejern har de samme features som en normal styler. Vippe-pladerne sørger for mindre slidtage på håret, og de coatede keramiske plader giver dit hår glans. Pivot-funktionen sørger for, at du undgår en snoet ledning. Dette miniglattejern kan både glatte og lave krøller i dit hår.

HH Simonsen® Go Mini Pocket Straightener Limited Zoo Edition Giraf

HH Simonsen® Go Mini Pocket Straightener Limited Zoo Edition Giraf, 99 kr., Nice Hair

 

Makeupsvampe til alle formål

Disse makeupsvampe er perfekte til fordeling af makeup som for eksempel foundation, concealer og highlighter. De giver dig et smukt og fejlfrit resultat og er særligt god til at nå områder rundt om munden, næsen og øjnene.

Fordelen ved at bruge en makeupsvamp i stedet for en makeuppensel er, at du undgår penselstreger og andre linjer i ansigtet. Svampen er uden kanter, og efterlader din makeup med et fejlfrit touch.

Anvendelse: Fugt svampen med lidt vand, og sørg for at klemme det overskydende vand ud. Fordel makeuppen i ansigtet, og dup med svampen, eller fordel makeuppen direkte på svampen, og dup den derefter i ansigtet.

Sibel Diva Make Up Blender

Sibel Diva Make Up Blender, 35 kr. stykket, beautycos

 

Opnå glød med en bronzer

Lav et strålende, solkyset look med denne bronzer/highlighter-duo. Formlen er beriget med E-vitamin og fugtgivende jojoba, hyben, solsikke, abrikos og olier, så huden ikke udtørres.

Anvendelse: Børst på det øverste af kinderne og eventuelt pande og tindinger – kort sagt de steder, solen naturligt vil ramme dit ansigt. Kan også bruges på bryst og kraveben.

Baked Highlighter & Bronzer Bronzed Glow

Baked Highlighter & Bronzer Bronzed Glow, 60 kr., e.l.f. cosmetics

 

Få en glat base med primer

Makeup Revolution Ultra Face Base Primer er den perfekte primer til at sikre et perfekt underlag til din foundation. Den udglatter de små ujævnheder, der kan være i huden, og sikrer, at makeuppen kan holde hele dagen. Den har en virkelig lækker konsistens, næsten som et serum, og den føles silkeblød på huden.

Anvendelse: Smør det, der svarer til en ærts størrelse ud mellem fingerspiderne, før du fordeler primeren i ansigtet. Den skal på efter din dagcreme og før din foundation. Vent ikke for længe, før du lægger foundation: Primeren skal stadig være klistret, så holder den nemlig bedre fast på makeuppen.

Makeup Revolution Ultra Face Base Primer 25 ml

Makeup Revolution Ultra Face Base Primer 25 ml, 79 kr., Nice Hair

 

Wauw-vipper!

Ønsker du ekstra længde her og nu, er disse vipper helt perfekte. De er kortere mod næsen og bliver længere mod ydersiden for at skabe et feminint look.

Disse vipper er kraftige og har flere lag hår, men stadig et naturligt touch.

Anvendelse: Tjek, om længden på den kunstige vippe passer med længden på dit øje. Klip til, hvis nødvendigt. Det er det ofte.

Vipperne er limet, og kan holde i op til 15 timer, men du kan påføre et tyndt lag lim langs den kunstige vippe. Det gør jeg altid – så er jeg sikker på, de bliver siddende.

Påføre den kunstige vippe langs din vippekant. Pres den kunstige vippe ind mod vippekanten. Brug eventuelt en vippebukker til at klemme forsigtigt til, når limen er tør. Det giver lige det ekstra for, at vipperne sidder helt ned til dine egne.

Eylure Lashes Definition No. 125

Eylure Lashes Definition No. 125, 39 kr., beautycos

 

Vippelim

Til falske vipper hører selvfølgelig en god vippelim. Er du hoppet med på trenden med individuelle vipper, som giver et naturligt look (alt efter stilen, selvfølgelig), er DUO Individual Lash Adhesive god til formålet. Dråbeflasken giver mulighed for en nem applikation, og limen er uden latex og er tilmed vandtæt.

Anvendelse: Hæld to-tre dråber på et stykke folie eller andet, der kan smides ud efterfølgende (ikke plastik). Dyb roden af din vippe i limen, og placer vippen med roden så tæt på vippekanten som muligt.

 

Duo-Individual-lash-Adhesive-Clear-tone-7g-36

Duo Individual lash Adhesive – Clear tone 7g, 65 kr., beautycos

 

Nem concealer

Et musthave til dit på farten-makeupkit er denne letvægts concealerstick, som er effektiv og efterlader en naturlig finish. Den cremede formel indeholder E-vitamin og kaolin-ler, hvilket giver din hud dækning hele dagen. Produktet blandes problemfrit ind i huden og gør det nemt at skjule problemområder.

Prøv den under øjnene, men sørg for at smøre et tyndt lag på, så den ikke lægger sig i folder.

Beautifully Bare Concealer Stick – Fair/Light

Beautifully Bare Concealer Stick – Fair/Light, 60 kr., e.l.f. cosmetics

 

Klassisk læbepleje, der virker

Elizabeth Arden PRO Triple Protection Factor Lip Balm er en beskyttende og nærende læbepleje. Den giver læbebeskyttelse med SPF 30, DNA Enzyme Complex og antioxidanter, og er derfor især ideel, når du skal på ferie (eller under en meget varm, dansk sommer. Haha …).

Du får en masse næring og pleje til dine læber med denne læbebalm, så dine læber bliver superbløde og sunde.

Elizabeth Arden PRO Triple Protection Factor Lip Balm 14,2 g

Elizabeth Arden PRO Triple Protection Factor Lip Balm 14,2 g, 199 kr., Nice Hair

 

Ansigtspeeling til uren hud

En effektiv ansigtspeeling, som afhjælper tilstoppede porer og urenheder, samtidig med at hudstrukturen bliver finere.

Peelingen er ideel til en skallende og dehydreret hud, da produktet arbejder det døde hud af og hjælper dine fugtgivende produkter til at trænge bedre ind. Blodgennemstrømningen bliver bedre og huden får en fantastisk udstråling.

Anvendelse: Fordel produktet på fugtet hud, og masser godt ind. Lad eventuelt produktet virke et øjeblik, inden det renses af igen. Murad anbefaler at bruge produktet to-tre gange om ugen for det bedste resultat.

Murad Pore Reform - Skin Smoothing Polish

Murad Pore Reform – Skin Smoothing Polish, 198 kr., beautycos

 

Makeup-pensel til contouring

Mangler du det helt rigtige værktøj til at skulpturere ansigtet? Her er en multi-buet massage-børste, der problemfrit fejer over ansigtskonturerne. Den er perfekt til at forme og blande foundation, pulver eller bronzer i ansigtet.
Det specielle triangulære håndtag giver god kontrol.

Beautifully Precise Multi Blender Massager

Beautifully Precise Multi Blender Massager, 185 kr., e.l.f. cosmetics

 

Fugtgivende stylingcreme til lokkerne

Milk_Shake Lifestling Styling Potion er en stylingcreme med plejende egenskaber. Den giver let støtte og mindsker effektivt statisk elektricitet. Styling Potion udglatter skællaget, så dit hår efterlades blødt og med en utrolig lækker glans.

Leave-in cremen indeholder mælkeprotein, quinoaprotein, C-vitamin, kærlighedsfrugtekstrakt, mineraler og naturlige antioxidanter. Derudover indeholder den økologisk kastanjeekstrakt, der giver varmebeskyttelse, reparerer hårfibre og forhindrer dehydrering uden at tynge håret.

Med dette lækre produkt får du både en stylingcreme, der giver let støtte i alle hårtyper, samt en leave-in-conditioner med plejende egenskaber. Ydermere har Milk_Shake Lifestyling Styling Potion farvebeskyttende egenskaber samt et UV-filter, der mindsker risikoen for, at hårfarven falmer.

Milk_Shake Lifestling Styling Potion 174 ml

Milk_Shake Lifestling Styling Potion 174 ml, 149 kr., Nice Hair

 

Sølvhårfarve

Det er den verdenskendte social media-stjerne og frisør Guy Tang, der står bag denne smukke hårfarve, der også giver effektiv varmebeskyttelse. Der fås mange flere farver, men sølv har været og er stadig en af de helt store beautytrends.

Denne specifikke hårfarve er demi-permanent, hvilket vil sige, at holdbarheden er lavere end det, du vil opleve hos en permanent hårfarve.

Guy Tang #mydentity Demi-Permanent - Silver Smoke 8SS

Guy Tang #mydentity Demi-Permanent – Silver Smoke 8SS, 129 kr., beautycos

 

To-fase-makeupfjerner

En tofaset øjenmakeupfjerner, der indeholder en oliebaseret og en vandbaseret del, og som aktiveres ved, at du ryster flasken. Velegnet til alle hudtyper, selv følsomme øjne, samt kontaktlinsebrugere.

Denne makeupfjerner fjerner hurtigt og forsigtigt alle former for makeup, herunder vandfast makeup. Ekstrakter fra malva og calendula plejer og afkøler, samtidig som de har en blødgørende effekt. Beskytter desuden huden omkring øjnene og forhindrer irritation.

Gentle Two-Phase Make-up Remover

Gentle Two-Phase Make-up Remover, 149 kr., Nordic Feel DK

 

Få tykkere hår med hårbundskur

Jeg har ikke prøvet den her, men jeg vil gerne! Milk_Shake Energizing Blend Scalp Treatment er en hårbundskur, der lovet at gøre håret tykkere. Denne lotion genopbygger fylde, tæthed og glans i fint, tyndt og skrøbeligt hår.

Ved hjælp af økologiske rosmarinekstrakter, salvieekstrakter og Fioravanti balsam renses og styrkes håret. Ydermere sørger Energizing Blend Scalp Treatment for at stimulere mikrocirkulationen i hovedbunden for at skabe et optimalt miljø for ny hårvækst.

Blandingen af botaniske ekstrakter og specielle balsamplanter skulle revitalisere håret. Panthenol øger tætheden i håret, hvor æteriske olier og eukalyptus efterlader håret forfrisket. Denne hårbundskur modvirker efter sigende også hårtab! Det er helt klart et forsøg værd.

Milk_Shake Energizing Blend Scalp Treatment 30 ml

Milk_Shake Energizing Blend Scalp Treatment 30 ml, 149 kr., Nice Hair

 

Læs også: Intimbarbering: En komplet guide til at barbere dine intime dele

Læs også: Newbiens guide til skønhedsvloggere på YouTube

 

Denne artikel indeholder affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

 

Læs også på Dagens.dk: Seneste nyheder

· Mere fra samme kategori ·