Læs også:

Close

Februarfund – så er der skønhedsnyheder til dig

Annonce · Reklamelinks er markeret med *  | 

Så blev det februar og dermed også tid til en masse skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Shampoo-lækkerier

Man tror jo nærmest, at det er en smoothie til at drikke. Ikke at vi har prøvet det. Men den dufter også fantastisk, og som om den er lige til at drikke.

Maui er en ny hårserie i Danmark. Denne shampoo med agave, hibiscus og ananasolie er god til farvet hår. Det, der gør serien speciel er, at der bruges 100 procent rent aloe vera-juice og kokosvand og intet kemisk behandlet vand. Håret føles lækkert rent, bliver velduftende, får glans og filtrer ikke.

Maui shampoo

Maui agave shampoo, 119,95 kr. matas.dk

Neglebær

Nailberry L’Oxygéné er nyt mærke i Danmark, og ikke alene er det prisvinende neglelakbrand fra London pænt, men lakkerne også rigtig gode at lægge på. Farverne er spot on, og de er veganske og uden de 12 mest skadelige ingredienser. For eksempel kan neglene ånde igennem. Det gør det hele ekstra godt.

nailberry neglelak

Nailberry neglelakker, 155 kr., fås hos Anabé, Vedbæk, 26 20 20 66

Duftlys med tobak

Nu har jeg endelig fået testet L:A Bruket; et brand jeg altid har været ret vild med, men bare ikke testet. Nu var jeg så heldig at få dette duftlys i julegave, så det er min første “test” og helt sikkert ikke sidste.

Dette økologiske duftlys med duft fra tobaksplanten har en lækker ren, krydret og beroligende duft, som jeg allerede er blevet vild med. Jeg lader det brænde en times tid, det er rigeligt, for duften holder sig, og så sparer jeg lidt på det.

 

duftlys - l:a bruket

L:a Bruket duftlys, 159 kr. (den lille udgave), moodings.com

Tid til massage

Den er ikke ny, men den er bestemt værd at fremhæve. For Weledas Arnica massageolie er rigtig god. Den er med ekstrakt af økologiske arnikablomster og birkeblade, som understøtter hudens naturlige funktioner. Den virker lindrende og giver en let varmende effekt på huden og dufter af rosmarin og lavendel.

Den er virkelig god til massage inden og efter sport eller fysisk aktivitet for at holde musklerne varme og smidige. I denne lille størrelse er den perfekt til sportstasken.

weleda massageolie

Weleda Massageolier, 99 kr. (50 ml.), ellos.dk*

En længe ventet ven

Denne flower balm fra Winky Lux har jeg set i udlandet. Men hurra, nu kan du få den i Sephora. Det er fantastisk. Balmen reagerer med pH-værdien og giver dig din egen perfekte, pink nuance.

Flower balm har en ægte krysantemumblomst i. Den dufter i øvrigt mildt af kokos.

winky lux læbebalm med blomst sephora

Winky Lux balm, 135 kr., fås i Sephora-butikkerne snart

Frisk som en havørn

Nu skal jeg være frisk, det er snart forår, og jeg glæder mig vildt. Derfor har jeg nu taget Novo Vita’s Multiboost+ piller en måneds tid. Først kunne jeg ikke rigtig mærke en forandring. Men den kom stille og roligt, og jeg kan nu mærke, at jeg føler mig mere fyldt med energi.

Det er et bredt-dækkende vitamin- og mineraltilskud, der indeholder  30 vitaminer, mineraler, urter og andre næringsstoff­er i en formular, der bidrager til immunsystemet. Der er 120 kapsler i et glas.

novo-vita-multiboost

Novo Vita Multiboost+, 369 kr., helsemin.dk

Blomsterbad

En kommende favorit, er jeg sikker på, er denne nye shower gel fra The Body Shop med et ekstrakt af håndplukkede, koldpressede japanske kirsebærblomster og saftige noter af jordbær, pink pæoner og rav. Den sæbefri formulering efterlader din hud øjeblikkeligt opfrisket og med en uimodståelig duft. I øvrigt 100 procent vegansk.

body shop japanese-cherry-blossom-strawberry-kiss-shower-gel-1076169-japanesecherryblossomstrawberrykissshowergel

The Body Shop shower gel, 95 kr., bodyshop

Højt hår

Opsat hår – højt hår – stylet hår – vi har brug for en hårspray. Sådan en har Björn Axén – også i lille størrelse, som jeg synes er perfekt at tage med på farten. Megafix Hairspray er til dig, der ønsker lang holdbarhed, men samtidig smukt hår. Den indeholder UV-filter og giver håret glans, og så holder den med garanti frisuren på plads.

 

Björn Axén hairspray

Björn Axén hairspray, 55 kr., matas.dk

Boblemaske

Rens og fugt din hud med denne Bubble Mask fra e.l.f., og se, hvordan geleen ender ud i tusindvis af små bobler, der forsigtigt vasker snavs væk og rydder porerne, så huden bliver helt glat. Jeg er fan.

elf bubble mask

E.l.f. Bubble Mask, 215 kr., elfcosmetic.dk*

Nyt mærke i Danmark

Rabot 1745 er Hotel Chocolats eget skønhedsmærke, der er fyldt med lækre produkter. Jeg har især forelsket mig i denne lækre læbepomade med mandler. Den er fyldt med nærende ingredienser som mandelolie, kakaosmør og rosmarinekstrakt samt chokolade i en skøn forening.

Chocolat Lip Balm rabot 1745

Rabot 1745 læbepomade, 80 kr., kan fås hos Hotel Chocolat

Masken, jeg prøve

Dr. Jart er kommet med tre nye masker, og dem er jeg nødt til at prøve – måske endda alle tre. Men jeg vil starte med denne.

De hedder “Shake & shot”, og du skal blande to breve i koppen. Ryst det godt sammen, og kom på ansigtet, men undgå øjne, næse og mund. Den “sætter sig” efter et par minutter. Lad sidde måske et kvarter, og så kan du hive den nemt af. Den lilla er beroligende.

Sephora_Dr JART_Spring 18_Shake & Shot Rubber Soothing Mask_DKK 75

Dr. Jart maske, 75 kr., fås i Sephora-butikkerne snart

Cologne er min nye duft

Atelier Cologne er et duftunivers fyldt med friske dufte. Jeg kan lide dem alle, men denne med clementiner er så frisk, at jeg vist kan bruge den dag efter dag. En ny favorit er fundet.

atelier cologne

Atelier Cologne, 470 kr., magasin.dk

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.
Læs også:
 skyr hvid chokolade

· Mere fra samme kategori ·