Læs også:

Close

Vintermode: Sådan styler du sæsonens helt store trends i vinteren 2017-2018

Mode  | 

Vintermode kan også være andet end sort. Jo, den kan. Se bare disse trendy kvinders stylinger, som du sagtens kan efterligne

Det vrimler med stilfulde kvinder på det der internet, og især på Instagram er det nemt at blive inspireret til at style sæsonens mode. Her har vi udvalgt nogle trendy outfits og vist dig, hvordan du nemt kan style vintermode anno 2017 – og 2018!

Trend: Farven rød, snøretaske og hvide + slouchy støvler

Rød pepper ret meget op i det ellers lidt farvefattige vinterlandskab, og snørretaskerne (for eksempel gymnastikposer eller flettede net) er af amerikanske Elle blevet spået til at være en af de helt store trends, når det kommer til vintermode. Dertil kommer de slouchy støvler, hvor skaftet gerne skal hænge lidt ned ad benet.

Her er de sat sammen med to trends, du sikkert allerede har lagt mærke til: Bamsejakken og hoodien og toppet af med en kasket, der dresser looket lidt ned.

Læs også: Sådan styler du en hoodie

https://www.instagram.com/p/BcIW6nkBrWQ/?taken-by=whowhatwear

 

Hvide støvler, 163 kr., MAYKOOL / Bamsefrakke, 429 kr., asos / Drawstring-taske, 72,52 kr., New chic / Sort Nike-kasket, 95 kr., Unisport / Rød hoodie, 179 kr., H&M

 

Trend: Opdateret sixpence, pilotjakke og camouflageprint

Der er en boyish charm til looket her, hvor en pilotjakke med rulam er sat sammen med en sixpence med stor skygge og et par ligebenede bukser med et af tidens store prints: Camouflage.

Hatten er blandt andet set af samme type på catwalken hos Saint Laurent, Maison Margiela og Prada.

Støvlerne med nitter og store guldspænder løfter outfittet op og gør det både mere spændende og råt, hvor du derimod kan gøre det helt afslappet ved at bytte skoene ud med et par vans eller grove Dr. Martens.

https://www.instagram.com/p/BbpOUodhYpS/?taken-by=itsashbrooke

vintermode, look, outfit, styling, trends vinter 2018

Rulamsjakke, 756 kr., Topshop / Støvler med spænder, 449 kr., Deichmann / Camouflage-bukser fra Baum und Pferdgarten, 799 kr., Zalando /

 

Trend: Vidde bukseben, fløjl og stor strik

Dine striktrøjer må godt være lidt oversize denne sæson – i hvert fald hvis du vil gå all in på vintermode. Det er gjort her, men med et flot, gult tvist og et lille, blomstret tørklæde i halsen. De bredbenede og bredriflede fløjlsbukser er også lige efter modebogen, og med et par grove støvler kan du stadig holde varmen, MENS du er trendy.

https://www.instagram.com/p/BcCsE5znH44/?taken-by=sillehenning

gul strik outfit vintermode gestuz vinteren 2018

Fløjlsbukser med svaj, 968 kr., The Outnet / Strik-pullover fra Gestuz, 1.595 kr., Zalando / Tørklæde, 400 kr., Nué Notes / Støvler fra Pier One, 589 kr., Zalando

 

Trend: “Working girl”, farven hvid og spidse sko

En af de store catwalktrends for årets vintermode er det, de kalder “working girl” – det skal forstås som et lidt herreinspireret kontorlook og ikke som et prostitutionslook. Så har vi det på plads.

Et helt hvidt look er også en trend, vi ser, og det kan være et friskt pust, hvis du gerne vil undgå det helt sorte outfit, som mange tyer til, men heller ikke tør være alt for farverig. De spidse støvler passer her helt perfekt til bukserne med pressefolder og som kontrast til de bløde flæser på chiffonblusen.

https://www.instagram.com/p/BcCZn_hHYT_/?taken-by=isabellalowengrip

hvidt saet vintermode 2018 sort taske kaede

Hvid bluse, 299 kr., ellos / Bukser fra Reiss, 999 kr., Zalando / Spidse, bordeaux pumps, 179 kr., ZARA / Taske, 399 kr., Pariz

 

Trend: Faux fur, leopardprint og mønstermiks

Hvis du er rigtig modig, så gør du som trendy Jenny her, som ser virkelig stylish ud i sin korte, leopardprikkede faux fur med mønstret silkeskjorte og blomstret, solgul taske.

Et par lange læderhandsker er i øvrigt en perfekt accessory denne sæson, hvis du er en slave af vintermode og vælger en af de mange frakker med lidt kortere ærmer end normalt.

https://www.instagram.com/p/Bb30lVsnYHg/?taken-by=jennypennyfredriksson

Grøn bluse fra Noa Noa, 699 kr., Boozt / Leopardprikket fake fur, 599 kr., Nelly / Grå hue, 349 kr., Magasin / Clutch med blomster, 179 kr., Zalando / Sorte handsker, 399 kr., helm

 

Hvilken vintermode kommer du til at falde for denne sæson?

· Mere fra samme kategori ·