Læs også:

Close

Inspiration: Boligtips og nyheder til din lejlighed

Bolig  | 

Ny sæson giver også mulighed for at lave lidt om i indretningen, og netop nu er butikkerne fyldt med nyheder, der kan give et helt andet look til din lejlighed, hvis du er kørt lidt træt i den

 

Lækkert lys

Messing har været fremme nogle år nu, men det holder stadig – og små, spredte messing-items pynter i ethvert hjem. Denne glødepærelyskæde i messing har pærer af glas med messingsokkel. Der medfølger transformator. Lyskæden er 8,6 meter med fem meter til første pære. Der er 10 LED-pærer i varmt, hvidt skær.

ellos pærer

Ellos lyskæde, 379 kr., ellos.dk

 

Urtepotteskjuler i lækker stil

Lækkert urtepotte i stentøj med fin glasur. Brug den til krydderurter, kaktusser eller orkidéer. Den er fra A Simple Mess. Tip! Sæt flere sammen – det ser sødt ud.

Eik dorph a simple mess urtepotteskjuler

Urtepotteskjuler fra A simple Mess, 169 kr., asimplemess.dk

 

Personlige blomster

Blomster, blomster og blomster ― de er alle vegne. En bogstavskop i porcelæn fra den Kongelige fabrik er til dig, som har sparet op til et rigtig fint blomster-piece til hjemmet. Koppen giver dit hjem et blomsterrigt og stilfuldt touch og sætter et personligt præg.

Du kan få lavet en personlig kop hos Royal Copenhagen.

interiør, efteråretsmode, bogstavkop, royal copenhagen, bogstav, mode, porcelæn

Alfabet krus (billede af et E) fra Royal Copenhagen, 549 kr., royalcopenhagen.com

 

Spejl med imiteret læder

Det er en trend at mikse to materialer. Det runde spejl med imiteret læder fra Notre Dame er et miks af det rå og det fine. Den sorte rem i imiteret læder gør det muligt at hænge spejlet op på væggen.

spejl, imiteret læder, sort, notre dame, interiør, efterårsmode, mode

Spejl ― med rem fra Notre Dame, 259 kr., notredame.dk

 

Varme til den kolde tid

Den kolde tid nærmer sig ― der skal puttes og hygges indendøre. Prøv en lækker og blød plaid fra Klippan, og put dig i det varme tæppe med en kop te. Plaiden er lavet af 100 procent lammeuld og kommer i estate blå.

plaid, lammeuld, klippan, blå, efterårsmode, mode, interiør, indretning

 Plaid fra Klippan i blå, 299,95 kr., magasin.dk

 

Stemningsfyldt coffee table book

Gisele Bündchen pynter i ethvert rum, og denne fede coffee table book har en prangende farve, der nok skal live op i et stilleben, på en reol eller liggende fremme som et statement på sofabordet.

gisele bundchen coffee table book bog

Bog, 599 kr., moodings

 

Lækker håndsæbe

Den er lidt dyrere end almindelige håndsæber, til gengæld er den stor og forvandler på et splitsekund dit badeværelse til et badeværelse på et luksushotel. Det er da billigt. Og så er den i øvrigt virkelig god og drøj.

ecooking håndsæbe

Håndsæbe fra Ecooking, 129 kr., Cahetu

 

Smuk og rustik skål

For kun 40 kroner kan du købe et nyt item til din bolig. Det er jo næsten gratis! Derudover er det en virkelig fed, lidt rå skål holdt i flotte, blå farver. Brug den til et fyrfadslys, peanuts eller måske en lille kaktus. Mulighederne er mange!

skål doctor hauska

Diva-skål fra House Doctor, 40 kr., LIVINGSHOP

 

Stemningsskabende lanterner

Der er ikke noget, der skaber en hyggeligere stemning end levende lys. Dette sæt med tre lanterner i forskellige højder fra Hübsch Interiør er ingen undtagelse, da det mønstrede design giver lysene et helt andet skær end normalt.

Lanterne er lavet i zink og måler henholdvis 16, 20 og 25 centimeter i højden.

lanterner, boligtips, bolig, indretning, efterår, hygge, stemning, dekoration

Sæt med tre lanterner fra Hübsch, 639 kr., byhornsleth

 

Enkel og elegant opbevaring

Alt i messing og guldfarver er fremme dette efterår. Det samme er alle former for fancy opbevaring, så hvorfor ikke kombinere de to ting? Her er to gode bud på, hvordan du enkelt og elegant opbevarer dine smykker, nips og andre småting. Og så koster det heller ikke en formue.opbevaring, æske, smykkeskrin, nips, bolig, boligindetning, trends, efterår, indretning

Beholder og smykkeskrin i klart glas, 79,95 kr. & 199 kr., H&M

 

 

Oktoberfund

collage oktoberfund

 

· Mere fra samme kategori ·