Læs også:

Close
collage oktoberfund

Oktoberfund – 13 skønhedsnyheder, der er pengene værd

Skønhed  | 

Så blev det oktober, og efteråret er her. Det giver plads til nye farver og tendenser – og skønhedsnyheder, der er værd at investere i

collage oktoberfund

Mørke pletter – gå væk

Den er ikke billig, men til gengæld virker den. Artistry har en spot corrector, der bekæmper misfarvninger.

Vi har dem alle i mere eller mindre grad. Men vi ser dem, og irriteres over dem. Det værste er, at der kun kommer flere med alderen. Det er noget møg, når nu drømmen om flawless hud er der. Men jeg har prøvet denne, og efter kort tid kunne jeg se en forandring. Om det er små ar eller genstridige mørke pletter, så lysnes huden rent faktisk.

Du smører bare på efter hele dit rense, og hudritual.

Artistry Ideal Radiance Spot Corrector,

Artistry spot corrector, 506 kr. amway

 

Tøserier

Essence er perfekt til lidt “sjov og ballade” i makeupsamlingen. Det er så billigt, at man kan tillade sig at købe flere produkter og eksperimentere. I denne omgang er jeg faldet for de fine farver i de metalliske lakker, som jeg reelt bare har lyst til at købe alle sammen. Det er faktisk også en mulighed! For med 17 kroner per neglelak bliver man jo ikke ruineret.

essence lakker

Essence neglelak, 17 kr., Bilka og Føtex

Vanilla Pumpkin Body Butter

Det lyder som noget, man har lyst til at spise, men smør i stedet kroppen ind i det. Cremen er inspireret af friskbagte Halloween-fristelser og er en Special Edition Vanilla Pumpkin Body Butter fra The Body Shop. Så kommer man da i efterårshumør.

vanilla-pumpkin-body-butter

The Body Shop body butter, 125 kr., The Body Shop

 

Jeg vil dufte

Jeg har lige fået øjnene op for dette mærke; Elie Saab. Jeg synes, det er en ultimativ luksus at købe en ny duft, og denne er mit nye køb. Den dufter af dejlig bergamotte, magnoliablomster og vanilje. Det er en god måde at forkæle sig selv på.

ellos ellie saab

Elie Saab 30 ml. edt., 419 kr., ellos

 

En super primer

Jeg elsker, når ting er lette og giver et super resultat på ingen tid. Det er præcis, hvad denne primerstick fra Smashox gør.

Faktisk var Photo Finish Foundation Primer det allerførste produkt, som blev udviklet i Smashbox Studios i L.A. Nu er den succesfulde og prisbelønnede formel blevet transformeret til en praktisk og matterende, silkeblød stick, der er lige til at have med i tasken.

Den har en unik, silkeagtig konsistens, der nemt glider henover huden uden at efterlade striber. Og så forbereder og udglatter den huden, alt imens den øjeblikkeligt skjuler mindre skønhedsfejl og minimerer fremkomsten af fine linjer og porer – og holder huden fri fra at skinne i op til 12 timer. Købt, købt, købt.

STUDIO TIP: Photo Finish Primer Stick kan også bruges oven på makeup for øjeblikkeligt at absorbere olie. Du skal blot klappe den blidt på huden for øjeblikkelig kontrol over skinnende områder.

Smashbox_PhotoFinish_Mattify Primer Stick

Smashbox primer stick, 240 kr., smashbox

 

Superfrugter til huden

Beauté Pacifique er netop kommet med en ny serie til ung hud fyldt med superfrugter. Der er to dagcremer, en natcreme og en facemist i serien.

Super Fruit Skin Enforcement-serien er særligt udviklet til kvinder, som oplever de allerførste fine og mimiske linjer. Produkterne er beriget med naturlige ekstrakter fra næringsrige Super Fruits som tyttebær, grøn te og blade fra æbletræer, som optimerer fornyelsesprocesserne og mindsker urenheder.

beaute pacifique super fruit

Super Fruit serien fra Beaté Pacifique, priser fra 179 kr. , beaute-pacifique.com eller Matas

 

En lækker hårmaske

Indrømmet, jeg er en sucker for hårmasker. Det er sådan en slags hverdagsluksus, og giver ofte et synligt resultat med det samme. Det er lige mig.

Sensational Strength fra Gliss er jeg ret vild med. Den giver både glans og styrke med en trippel-virkende formel af forskellige proteiner – og så skal den kun sidde i et minut! Kan bruges flere gange om ugen.

 

Gliss maske

Gliss hårmaske, 49,95 kr., fås i for eksempel Bilka og Føtex

 

My Moments renseskum

Den er blid, blød og fugtplejende, denne renseskum fra My Moments, der er til alle hudtyper. Den renser effektivt og mindsker urenheder uden at udtørre.

Økologisk rosenekstrakt renser samt virker anti-bakteriel og opstrammende på huden. Økologisk kamilleekstrakt beroliger og modvirker irritation. Vores nyhedsredaktør Camilla testede den og havde følgende kommentarer til:

– Skummen føles fyldig, cremet og blød. Den er lækker at smøre på huden. Lad den sidde lidt tid, så den trænger ind i huden. Det er en sjov fornemmelse. Kender du det der slik, du putter i punden, og så popper det på tungen? Sådan føles det, bare på hele dit ansigt!

– Når skummen er trængt ind, føles det, som om den er dækket af en fugtgivende barriere. Skyl af med lidt lunkent vand og efterfølg med ski tonic og fugtgivende creme. Min hud blev varm i et par minutter, efter cremen var påført. Næste morgen var huden ikke tør, men føltes sund og mættet.
– Jeg har meget sart hud, og min hud kan bryde ud af produkter uden alkohol i, men denne skum var der ingen nævneværdige reaktioner på. Jeg vil helt sikkert bruge den igen!

Matas My-Moments-Silky-Softening-Cleansin-Foam

 

My Moments cleansing foam, 119 kr., Matas

 

Labello-læber

Læbepomade er et must i min taske. Og kan man kombinere det med lidt glitter, så kan man da ikke andet end blive fan. Den kendte blå Labello har netop nu en limited edition i seks fine farveforklædninger. Så frem med læber, glitter og glamour. Det skal nok lyse lidt op i efteråret.

Læberne får kun den almindelige læbebalsam på. Det er kun emballagen, der glitrer.

Labello læbepomader

Labello limited edition, 26,95 kr., fås i de fleste Matas og supermarkedskæder

 

Indisk visdom hos Rituals

Jeg har vist nævnt det før, men jeg er ret pjattet med Rituals. Af flere årsager. De er gode, de er pæne, og priserne er fantastiske. Nu er der også kommet tre tørolier baseret på ayuvediske principper om et liv i balance.

Den gamle visdom fra Indien hjælper dig med at forbedre sundhed og trivsel ved at rense og nære din energi. Rituals of Ayurveda er  designet til at understøtte denne filosofi og tilbyder kropsplejeprodukter, der hjælper med at balancere krop, sind og sjæl.

Så ønsker du lidt indisk visdom ind i dit liv, hjem og krop, så er disse olier virkelig lækre. Vælg mellem Pitta, Kapha og Vata. Jeg har selv meget svært ved at vælge, men Pitta med lavendel og ylang ylang er nok min favorit.

 Ayurveda oils rituals olier

Rituals olier, 175 kr., rituals.dk

 

Ole glow – ja tak

Jeg har efterhånden mødt Ole Henriksen nogle gange, men han overrasker mig hver gang. For magen til dejligt menneske skal man lede længe efter! Han har netop været i Danmark, hvor han præsenterede de fire serier. Den grønne, der hedder Balance, er jeg ret vild med. For den er til kombineret hud, som vi er mange, der har.

Tina og Ole Henriksen.  (Foto: Stine Christiansen)
Tina og Ole Henriksen. (Foto: Stine Christiansen)

Her kan du få et lille prøvesæt, hvor der både er et renseprodukt, en toner, samt en lotion i. Fælles for alle tre produkter er, at de er formuleret med Green Fusion Complex og neemfrøolie, som holder porerne fri for urenheder samt opretholder optimal fugt og en sund balance i huden. Resultatet er en teint med en sundt, mat udseende: Ole Glow. Og hvem vil ikke gerne have den? Jeg vil i hvert fald gerne.

ole henriksen balance

Ole Henriksen sæt, 195 kr., Matas

 

Den sorte maske JorgObé

Jorgobé er et danskbaseret hudplejebrand, som jeg først for nylig har lært at kende, faktisk via en Goodiebox, men jeg er blevet ret vild med serien, og denne sorte peel off-maske er virkelig effektiv. Den renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme.

Den unikke formel er baseret på det bedste fra naturen; rensende sort kaolinit (ler), egetræskul og beroligende planteekstrakter. Masken binder sig effektivt til tilstoppede porer og hudorme, døde hudceller og andre urenheder, som forsigtigt trækkes af hudens overflade, når masken fjernes. Beroligende planteekstrakter hjælper huden med at genvinde sin naturlige balance.

Jorgobe-The-Original-Black-Peel-Off-MaskJorgobé maske, 198 kr., jorgobe.dk

 

Nye goodies

Denne måneds Goodiebox hedder Look Good. Der er både en stor Elizabeth Arden Eight Hour- og Nivea-dagdreme i. Og så er der en lille Vichy-rensegel og en minimascara fra Max Factor i. Når du så slutter af med at skulle lægge makeup, har du også en lækker pensel fra L’Oréal.

Lækker boks, som hver måned føles som at have fødselsdag.

goodiebox oktober

Denne måneds Goodiebox, 169 kr., Goodiebox

 

 

 

Se også:

 Hele verden elsker rosévin – salget stiger for femte år i træk

rosé, rosévin, vin, sommelier, løgismose, thilde maarbjerg, chefsommelier, mad, drikke, alkohol, trend, some, sociale medier, trend, genfødsel, image, kultur, gastronomi, nydelse

 

 

· Mere fra samme kategori ·