Læs også:

Close
septemberfund collage

Septemberfund – her er de vigtigste skønhedsnyheder denne måned

Skønhed  | 

Så blev det september, og det er bare om at nyde det sidste af denne sommers sol. Jeg har fundet en masse skønhedsnyheder til dig, som jeg gerne vil dele

 

Tørshampooen, der holder

Man skal holde, hvad man lover. Det gør Percy & Reeds tørshampoo, No Fuss Fabulousness Dry Shampoo. Den fjerner øjeblikkeligt overskydende olier og giver nyt liv til hår og hovedbund.

Den passer i øvrigt til alle hårfarver – også de mørkere, da den ikke efterlader synlige (hvide) rester. Bonus er, at den også dufter megagodt.

percy & reed dry shampoo

Percy & Reed tørshampoo, 130 kr., matas.dk

En ny duftjuvel

Juicy Couture laver lækre dufte, og nu kommer der endnu en fra det luksuriøse mærke. Viva La Juicy Glacé hedder den, og alene flakonen er et lille kunstværk i sig selv, der funkler som en smuk isskulptur og med fin, pink sløjfe og juvelformet låg. Så er niveauet ligesom sat.

Selve duften er frisk og fyldt med mandarin og andre frugtnoter blandet med jasmin og sandeltræ.

juicy couture duft

Juicy Couture duft, 395 kr. for 30 ml., matas.dk

Bananshampooen, jeg elsker

Ja, det lyder sikkert lidt ulækkert, hvis man aldrig har prøvet denne shampoo. Men den har været i The Body Shops sortiment lige så længe, jeg kan huske. Og jeg elsker den faktisk. Jeg bruger den dog ikke hver dag. Men faktum er, at mit hår bliver rent, blødt og blankt af at bruge den.

Nu har den fået ny emballage, så derfor kan jeg tillade mig at snige den med i indlægget her med skønhedsnyheder.

Den er beriget med økologisk Community Trade bananpure fra Ecuador. Dit hår dufter let og frisk – og bare rolig: Ikke af en hel klase modne bananer.

bananshampoo body shop

 

The Body Shop shampoo, 75 kr., bodyshop.dk

Læbelækkerier

Indrømmet: Jeg har noget med læbepomader; jeg kan ikke få nok af dem. Jeg har en i hver taske og på hvert bord. Det er, som jeg plejer at sige, “godt at have”.

Marie Stellas Lip Balm både beskytter og tilfører fugt, og så er den baseret på 100 procent naturlige ingredienser. Kokosolie, bivoks og mandelolie absorberes hurtigt og forhindrer læberne i at tørre ud.
MARIE-STELLA-MARIS-LIP-BALM-NO34-15-ML-4335426

Marie Stella læbebalsam, 140 kr., magasin.dk

Rita og Rimmel

Rita Ora “lip queen” er ansigt for Stay Mattte Liquid Lip Colour, og det gør hun mega godt. For man får så meget lyst til at få samme læber som hendes. En facon så smuk som hendes kan læbestiften nok ikke klare, men farven er også virkelig flot. Den kommer i butikkerne snart.

Rimmel Rita Ora læbestift

Rimmel-Stay-Matte-flydende-labestift-810-Plum-This-Show-4609981

Rimmel Stay matte læbestift, 69,95 kr.

Duft som Ariana Grande

Ofte har jeg det lettere anstrengt med de der “sanger-dufte”, som nærmest alle dufter meget sødt og blomsteragtigt. Men Ariana Grandes Sweet Like Candy er faktisk helt okay. Den dufter af frugter som pære og brombær og har jasmin og marshmallows med i blandingen.

Flakonen er i øvrigt noget så girlish og pynter på ethvert bord eller hylde.

ariana grande sweet like candy edp flakon

Ariana Grande, 415 kr., matas.dk

Eksfoliér din hud

Efter en sommer med sol (hvis du har været i udlandet – haha), bliver du nødt til at forkæle din hud ekstra, for den har været på overarbejde. Derfor er det godt at eksfoliere den nænsomt og få fjernet de døde hudceller.

Denne Nimue Exfoliating Enzyme er en biologisk peeling, der forfiner hudens tekstur og skaber en blød og strålende hud. Den kan benyttes to til tre gange ugentlig som almindelige rensning. Der er papaya- og ananasenzymer i, og den er særligt god til hyperpigmenteret og problematisk hud.

Exfoliating Enzyme udgør en vigtig del af Nimues hjemmeplejeprogram. Denne ikke-irriterende, biologiske peeling forfiner hudens tekstur og skaber en blød og strålende hud. Benyttes 2-3 gange ugentlig efter Cleansing Gel. Velegnet til: Miljøbelastet hud, hyperpigmenteret hud og problematisk hud. Ingredienser: Papaya- og ananasenzymer. 

Nimue exfoliating, 429 kr., ring 3332 3332 for nærmeste forhandler

Halløj for en Huda-palette

ENDELIG – og med tryk under ENDELIG – kan man få Huda Beauty herhjemme. Med over 21 millioner følgere på Instagram er Huda Kattan et stort beauty-ikon. Denne palette med højpigmenterede, matte, krompressede perler og 3D metaløjenskygger er både smuk og perfekt til dig, der elsker at lægge smuk øjenmakeup.

Det eneste problem vil være at vælge, hvilke farver man skal bruge …

Huda øjenskyggepalette, 360 kr., Sephoras butikker

Philip B

Creme de Crop – hair finishing creme fra Philip B tæmmer krøllerne og giver karakter til hår med naturligt fald, men også til glat hår. Jeg synes, den giver en perfekt styling med glans og spændstigt hold.

Hårcremen indeholder silkeproteiner, hydrosoya 2000 og ekstrakter fra gulerod og vanilje. Hvis du bare bruger en smule (den er meget drøj) af dette universalprodukt til finishing og styling vil det udglatte kruset hår samt berolige flyvske lokker og giver statisk hår ny jordforbindelse.

Så nemt (og godt) kan det være.

Philip B.

Philip B creme, 249 kr., oneblackcar eller ring 7027 4600 for nærmeste forhandler

Tandpastaen, du vil elske

Natura Siberica er jeg i forvejen ret vild med, men nu er jeg ekstra vild med det mærke, for deres tandpastaer er helt fantastiske. Der er fem at vælge imellem. Men min favorit er denne med mint, der også giver dig en frisk ånde.

Man opnår naturligt hvide tænder og et sundt tandkød ved brug af denne triple virkende tandpasta. Den indeholder en kombination af Kamchatka thermalsk vand, aktivt calcium, perleekstrakt, vildhøstet Rosenrodsekstrakt, økologisk ginseng og vilde rønnebær, der beskytter og plejer tænderne og tandkødet samt hjælper med at styrke emaljen.

Vær opmærksom på, at tandpastaen ikke indeholder fluor og derfor er omdiskuteret.

natura siberica tandpasta

Natura Siberica tandpasta, 29 kr., købes i butikken på Strøget i København

Små mirakel-pads

ZO Skin Health er nyt mærke i Danmark. Det er amerikansk, og det er doktor Zein Obagi, som er praktiserende dermatolog og verdenskendt hudplejeekspert, der står bag.

Produkterne er ganske unikke, men ligger også i den dyre ende. Desuden kræver de, at du får den rigtige rådgivning i forhold til udvælgelse af produkter, der passer til dig. Disse ZO Skin Health TE-Pads kontrollerer effektivt talgproduktion og fjerner overfladetalg for at reducere
udbrud af bumser.

De indeholder 2 procent salicylsyre, som reducerer talg og øger eksfolieringen af døde
hudceller, der tillukker porerne. De indeholder også planteekstrakter, som reducerer og lindrer irriteret hud.

TE-Pads kan anvendes både til at forebygge og behandle.

ZO_Skin_Health te pads

OZ TE-pads, 465 kr., forhandlere i Danmark: Inviocare Klinik 5188 1534 og Alfa Omega Klinikken 3220 3203

Jeg elsker Goodiebox

Ja, jeg ved godt, det lyder lidt overdrevet. Men hele tankegangen om at få en “gave” og overraskelse hver måned er lige mig, og jeg bliver positivt overrasket hver gang, for der er altid produkter eller mærker i, som jeg ikke kender og gerne vil prøve. Det er en god måde at teste nyt på.

Denne måneds Goodiebox kan bestilles nu og hedder The Member’s Box. Der er alt fra fodmaske og vippebukker til to små Ole Henriksen-produkter i.

Goodiebox september 2017

Denne måneds Goodiebox, 169 kr., goodiebox.dk

Undgå det gule i håret

Silver-shampooer – de der lilla – er blevet det store hit, om du har gråt hår eller du bare vil trække det mere gule ud af dit blonde hår og gøre farven mere kold. Jeg har prøvet mange lilla shampooer, men denne fra Lernberger Stafsing er en af mine favoritter.

De violette pigmenter neutraliserer uønskede gyldne og grumsede toner i blondt, hvidt og gråt hår. Den indeholder også genopbyggende keratin, og hvedeprotein styrker hårstrået og angriber skadede områder, mens strukturen i håret beskyttes.

Lad den ikke sidde i natten over. Siger det bare.

LS-Shampoo-for-blonde-hair lernberger stafsing
Lernberger Stafsing silver shampoo, 219 kr., Oneblackcar eller ring 7027 4600 for nærmeste forhandler

Filorga før-serum

Ja, nu er det ikke nok bare med en serum FØR din dagcreme. Nu skal du også bruge en før-serum kaldet en primer, hvis du vil have det flotteste hud-resultat. Sådan en har Filorga, der er inspireret af asiatiske hudplejerutiner.

NCTF-Essence forbereder huden til den øvrige hudpleje og giver faktisk huden en øjeblikkelig udstråling, mens den samtidig virker beskyttende og fugtbevarende.

NCTF-ESSENCE Filorga serum primer

Filorga NCTF-Essence, 425 kr., ring 4023 1929 for nærmeste forhandler

Naturens alsidige tilskud

Jeg er begyndt at bruge økologisk hampeprotein fra Natur Drogeriet, der er fremstillet af hampefrø. Det indeholder som den eneste proteinkilde både protein, fibre og fedtsyrer omega 3.6.9.

Det gode er, at det kan bruges både i det varme og kolde køkken. Jeg bruger det i for eksempel smoothies, supper og boller. Og gud, hvor bliver jeg sund. Det smager faktisk også helt okay.

Hampeprotein lahme

Hampeprotein, 139,50 kr., med24.dk

Støt brysterne, og få flot hår

Snart begynder der at køre en masse “støt brysterne”-kampagner, og her er også en fra ghd med deres pink blush collection, hvor denne føntørrer blandet andet er fra. Den reducerer krus og giver en professionel finish på den halve tid, da den har en kraftig motor og avanceret teknologi bag.

Der doneres 10 euro (cirka 74 kroner) til Støt Brysterne per solgt føntørrer.

ghd føntørrer

Ghd air føntørrer, 1.249 kr., 8611 9902 anviser nærmeste forhandler

 

5 modetrends, vi rent faktisk kommer til at bruge

 

· Mere fra samme kategori ·