Læs også:

Close
netflix, carlos muñoz portal, narcos, columbia, narko, narkokarteller, netflix-medarbejder, netflix, research, lokation, dræbt, skudt, narkokartel, drab, mord, mexico, sydamerika, serie,

NEWS: Netflix-medarbejder dræbt under research til hitserie

Nyheder  | 

Netflix-medarbejder dræbt under research til hitserie · To løbere ramt af lyn under halvmaraton i København · Flyselskab udsætter ny rute af frygt for Nordkoreas missiler

Vi har samlet dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Netflix-medarbejder dræbt under research til hitserie

Carlos Muñoz Portal var på researchtur i Mexico for at finde nye optagelokationer til Netflix’ næste sæson af hitserien Narcos, da han blev dræbt. Det skriver The Telegraph.

Portal blev fundet død i sin bil, skudt af adskillige kugler, i en voldelig del af Mexico, i byen Temascalapa, der ligger 60 kilometer fra hovedstaden Mexico City.

Ultravoldelige narkokarteller og kriminelle hærger Mexico. I 2006 besluttede den mexikanske regering sig for, at sætte militæret ind over for de voldelige kriminelle. Siden da er 200.000 mennesker enten blev dræbt eller er forsvundet. I maj nåede antallet af drab nye rekorder i det voldsplagede land, med 2.186 drab, gennemsnitligt 70 om dagen.

netflix, carlos muñoz portal, narcos, columbia, narko, narkokarteller, netflix-medarbejder, netflix, research, lokation, dræbt, skudt, narkokartel, drab, mord, mexico, sydamerika, serie,
Pedro Pascal spiller rollen som agenten Javier Peña i hitserien Netflix. Det var under en lokationstur til serien, at medarbejderen til Carlos Muñoz Portal blev dræbt. (Foto: All Over)

– Vi ved, at Carlos Muñoz Portal er afgået ved døden, en respekteret lokationsfinder, og vi sender vores dybeste kondolencer til hans familie. Fakta omkring hans død er stadig ukendte, men myndighederne er ved at efterforske sagen, skriver Netflix i en erklæring.

Serien Narcos, som Portal var ude og finde optagelseslokationer til, handler om det latinamerikanske narkomarked og fortæller historien om de columbianske narkokartellers storhedstid i 1980’erne og 1990’erne. Fjerde sæson af Narcos skal foregå i Mexico, og det var derfor, Portal var i landet.

Carlos Muñoz Portal blev 37 år gammel. 

To løbere ramt af lyn under halvmaraton i København

Søndag åbnede himlen sig over hovedstaden med voldsom regn, hagl og torden. Det afskrækkede dog ikke de omkring 20.000 løbere, der deltog i Copenhagen Half Marathon. Løbet fortsatte trods de voldsomme mængder vand, men under løbet blev to deltagere ramt af lyn. Det oplyser Københavns Politi til BT.

– Jeg kan bekræfte, at to løbere er blevet ramt af lyn ved målområdet i Fælledparken. De er lettere tilskadekomne, og de er blevet bragt til Rigshospitalet, forklarer vagtchef Henrik Moll.

Kort efter lynnedslaget gik strømmen på løbet, og noget tid efter besluttede Copenhagen Half Marathon at aflyse løbet som følge af det voldsomme vejr.

copenhagen half marathon, halvmarathon, københavn, lyn, lynnedslag, skybrud, regn, løb, tilskadekomne, vand, aflysning, strøm, sport
Skybrud og lyn, der ramte to løbere, førte til aflysning af Copenhagen Half Marathon. (Foto: /ritzau/)

Flyselskab udsætter ny rute af frygt for Nordkoreas missiler

Stillehavsøen Guam lider økonomisk under truslen fra Nordkorea, og nu har de nordkoreanske missilaffyringer fået et flyselskab til at udskyde åbningen af en ny rute mellem Guam og Nagoyo i Japan.

Hong Kong-baserede HK Express, der står bag ruten, oplyste ellers, at flyene ville komme i luften den 29. oktober. Det er nu udskudt til næste sommer som følge af “de geopolitiske bekymringer i regionen”. Den belustning blev truffet kort efter Nordkoreas missilaffyringer fredag. Det skriver avisen Pacific Daily News.

USA har en militærbase på øen Guam, der er et særligt amerikansk territorium, og derfor har Nordkoreas leder, Kim Jong-un, truet med at affyre missiler i retning af farvandet ud for Guam.

At Guam er blevet en central del af striden mellem Nordkorea og USA er skidt for øens økonomi.

Tabet fra manglende indtægter på den faldende turisme anslås til at være næsten 10 millioner dollar. Det svarer til cirka 62 millioner kroner.

Læs også: NEWS: Nordkorea affyrer uidentificeret missil over japansk ø

guam, stillehavet, stillehavsø, usa, nordkorea, japan, fly, turisme, penge, økonomi, missiler, konflikt, bomber,
Guam er endt i midten af konflikten mellem USA og Nordkorea, og det går hårdt ud over øens økonomi. (Foto: /ritzau/)

· Mere fra samme kategori ·