Læs også:

Close

NEWS: Lars Løkke mener, at homoseksuelle skal kunne donere blod

Nyheder  | 

Lars Løkke udtaler, at homoseksuelle skal kunne donere blod · Mand udgav sig for pige og snød tøjet af 39 drenge · Kvinde taget som gidsel på hollandsk radiostation · Ku Klux Klan jubler over dødsfald under protest · SAS-medarbejder fyret efter Facebook-opslag

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Lars Løkke: Homoseksuelle skal kunne donere blod

Homoseksuelle må ikke donere blod i Danmark, og det er statsministeren ikke tilfreds med. (Foto: All Over)

Lars Løkke var denne morgen gæst i radioprogrammet Go’ Morgen P3, hvor han blandt andet talte om Copenhagen Pride og sin støtte til LGBTQI. Her kom der flere spørgsmål fra lytterne, blandt andet om statsministerens holdning til, at homoseksuelle ikke kan donere blod.

– Når nu du støtter op om os homoseksuelle, arbejder du så også for, at vi snart må donere blod, lød spørgsmålet.

– Ja, det ville jeg synes var en rigtig god ide. Det er jo Sundhedsstyrelsen (der står for den beslutning, red.), og jeg kan ikke detaljerne i det. Mit svar er ja, siger Lars Løkke i programmet.

– Statsministeren har sagt ja!, udbryder den ene vært.

– Ja, og det kan jeg så ikke, for det er ikke mig, der bestemmer det i en snæver vending, men jeg kan sende det signal, at ja, det synes jeg, svarer Lars Løkke.

 

Fodboldtræner udgav sig for pige og snød tøjet af 39 drenge

anonym mand
(Foto: All Over)

En 21-årig mand har narret tøjet af 39 unge drenge ved at lyve om sin identitet. Manden, som er fodboldtræner, er mistænkt for at have udgivet sig for at være flere forskellige piger og på den måde fået drenge mellem 11 og 15 år til at sende nøgenbilleder.

Mandens gerning falder i kategorien grooming, som er, når børn snydes på nettet ved brug af forskellige tricks og dialoger, der får dem til at sende nøgenbilleder.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden 9. maj og har ifølge en pressemeddelelse fra politiet ikke haft direkte kontakt til børnene i den institution, han arbejder i.

Læs mere hos tv2.dk.

Kvinde taget som gidsel på hollandsk radiostation

holland, hollandsk flag
Et gidseldrama udspiller sig netop nu i Holland. (Foto: All Over)

Politiet er mødt op foran en bygning i Holland, hvor en kvinde ifølge flere hollandske medier samt reuters er taget som gidsel. Hun er vært på radiostationen 3FM, der holder til i bygningen, og er efter sigende blevet truet af en mand med en kniv.

På den måde fik manden tvunget sig adgang til bygningen.

Vi følger sagen.

 

Ku Klux Klan jubler over dødsfald under protest

heather heyer, mural, murmaleri, kunst, kkk, ku klux klan, racsime, nynazisme, nazisme, protest, demonstration, charlottesville, virginia
En kunstner laver et murmaleri som minde for Heather Heyer. (Foto: /ritzau/)

Lederen af en gruppe med tilknytning til KKK siger, at han er glad for, at Heather Heyer døde under de racisme- og nazismerelaterede optøjer i Charlottesville i Virginia, hvor hun var en del af en modprotest.

– Jeg er glad for, at de mennesker blev ramt, og jeg er glad for, at den pige døde, siger Justin Moore, der er leder af gruppen Loyal White Knights til WBTV.

 

SAS-medarbejder fyret på grund af Facebook-opdatering

To SAS-fly fik bombetrusler på vej til Bruxelles. (Foto: Polfoto)

– Har købt 3 kartoner smøger. Og skal bruge en person til at tage de 2 igennem tolden, skrev en SAS-medarbejderen på Facebook under en ferie.

Den opdatering har nu kostet danskeren jobbet. Det skriver tv2.dk.

Ifølge Københavns Byret var fyringen dog et skridt for langt, og opslaget var iøvrigt for sjov.  Medarbejderen får derfor erstatning for usaglig opsigelse, men er stadig opsagt.

· Mere fra samme kategori ·