Læs også:

Close
videnskab, forskning, heteroseksuel, biseksuel, homoseksuel, seksualitet, køn, kønsforsker, kritik, karen sjørup, kvinder, kvindekroppen, kroppen, kærlighed, sex

NEWS: Forskningsprojekt: Alle kvinder er biseksuelle

Nyheder  | 

Forskningsprojekt: Alle kvinder er biseksuelle · Sygeplejerske undersøgt for 200 dødsfald · Penkowa får arbejdsforbud · 1200 døde i oversvømmelser · Sæler skaber problemer · Voldtægtsdom fører til voldelige protester · Taylor Swift slår rekorder

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Forskningsprojekt: Alle kvinder er biseksuelle – forskere er skeptiske

En undersøgelse fra University of Essex, har fundet frem til, at alle kvinder enten er bi- eller homoseksuelle ved at måle 345 kvinders kropslige reaktioner på en række videoer med seksuelt indhold, hvor både mænd og kvinder indgik. Det skriver DR.

82 procent af kvinderne blev opstemte af at se på både mænd og kvinder i seksuelle sammenhænge. Blandt de heteroseksuelle kvinder, blev 74 procent også meget opstemte af at se kvinder i en seksuel sammenhæng.

Det fik forskerne til at konkludere at kvinderne i undersøgelsen, også dem, der kaldte sig heteroseksuelle, i virkeligheden var bi- eller homoseksuelle, og altså aldrig heteroseksuelle. Den køber Karen Sjørup, kønsforsker på RUC, dog ikke helt.

– Den (undersøgelsen red.) viser bare, at kvinder tænder på kvinder og det kan ikke definere kvindens seksualitet alene.

videnskab, forskning, heteroseksuel, biseksuel, homoseksuel, seksualitet, køn, kønsforsker, kritik, karen sjørup, kvinder, kvindekroppen, kroppen, kærlighed, sex
Forskningsprojekt: Alle kvinder er biseksuelle – forsker er skeptiske. (Foto: All Over)

Sygeplejerske undersøgt for mere end 200 dødsfald

134 lig er blevet gravet op og undersøgt, i det, der kan være en af Tysklands største mordsager. En 40-årig sygeplejerske er allerede idømt livstid for mord og mordforsøg på flere patienter, som han gav livsfarlige doser medicin. Det skriver DR.

De sidste tre år er sygeplejersken blevet efterforsket, og mere end 200 mord har været undersøgt i sagen. Efterforskningen viser, at sygeplejersken, udover de sager, han allerede er dømt for, kan have yderligere 84 drab på samvittigheden.

– Hans grusomme virke går ud over alt, hvad man kan forestille sig, sagde politichef Johann Kühme på et pressemøde, hvor han fortalte, at antallet af ofre sandsynligvis er væsentlig højere, men at det ikke har været muligt at finde beviser i de sager, hvor den afdøde er blevet kremeret.

Motivet for mordene var angiveligt, at han ville fremstå som en helt for kollegerne, hvis det lykkedes ham at genoplive patienterne.

tyskland, sygeplejerske, dødsfald, drab, mord, krimi, livstid, fængslet, sag, mordsag,
En tysk sygeplejerske undersøges for mere end 200 dødsfald. (Foto: /ritzau/)

Milena Penkowa får forbud mod at arbejde som læge

Styrelsen for Patientsikkerhed har udstedt et arbejdsforbud til den omstridte hjerneforsker, der gælder i to måneder. I den tid må Penkowa ikke have noget med patienter at gøre. Selv mener Penkowa ikke, at hun har bedrevet lægepraksis. Det skriver Ritzau.

milena penkowa, forsker, læge, forbud, styrelsen for patientsikkerhed,
Penkowa forbydes at arbejde som læge af Styrelsen for Patientsikkerhed. (Foto: /ritzau/)

Mere end 1200 omkommet i oversvømmelser i Sydøstasien

Det er ikke kun i Houston, at ekstrem regn truer beboerne, også i Sydøstasien er man lammet af regn. Særligt den indiske by Mumbai er hårdt ramt med 300 millimeter regn. Mere end 1200 personer er døde af oversvømmelserne i Nepal, Bangladesh og Indien, der har stået på i flere uger. Det skriver Ritzau.

Regnen har ført til forsinkelser i lufthavne, ligesom skoler og hospitaler er blevet lukket og mere end 16 millioner er påvirket af oversvømmelserne.

Læs mere: Texas hårdt ramt af Harvey

mumbai, indien, nepal, nagladesh, oversvømmelser, regn, nedbør, vejr, klima, natur, naturkatastrofe
Store oversvømmelser i Nepal, Bangladesh og Indien kræver mere end 1200 liv. (Foto: /ritzau/)

Gråsælen breder sig i danske farvande – og det er et problem

Den store gråsæl breder sig i Vadehavet og de indre danske farvande, hvor antallet af gråsæler er rekordhøjt i år. Samtidig falder antallet af spættede sæler. En gråsæl kan veje helt op til 300 kilo, og spiser langt mere end den spættede sæl, og nogle gange spiser den endda spættede sæler. Det skriver DR.

sæl, spættet sæl, gråsæl, vand, hav, bestand, dyr, havdyr, farvande, hav, danmark, indland
Der er en stigning af gråsæler i de danske farvande, og det er ikke nødvendigvis en god ting. (Foto: /ritzau/)

Rockstjerne-gurus voldtægtsdom fører til voldelige protester

Den berømte og berygtede indiske guru, 50-årige Gurmeet Ram Rahim Singh, er blevet idømt 20 års fængsel for voldtægt. Tilhængere af guruen reagerede med voldelige protester på rettens afgørelse, og over 30 mennesker blev dræbt og 200 såret under urolighederne. Det skriver DR.

Gurmeet Ram Rahim Singh er kendt også kendt under navnene “Rockstar Baba” og “Guruen af Bling”, fordi han er begejstret for skinnende og farverigt tøj og overdrevne smykker. Rockstar-tilnavnet er givet guruen, fordi han har lavet flere film og sange om sit liv.

Ud over voldtægterne, som han nu er dømt for, er guruen blevet anklaget for at håne andre religioner, og bliver i øjeblikket efterforsket for mord på en journalist, samt tvangskastrationer af 400 af sine mandlige tilhængere.

Taylor Swift slår rekorder med ny single

Taylor Swifts nyeste single ”Look What You Made Me Do” har allerede smadret flere streaming-rekorder. Ifølge YouTube er videoen i de første 24 timer blevet afspillet mere end 43 millioner gange. Det er mere end nogen anden video i internet-historien, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Også på Spotify brager Swifts nye single igennem, hvor den blev streamet tæt på 8 millioner gange på udgivelsesdagen ifølge det amerikanske erhvervsmagasin Forbes. Det er det højeste antal afspilninger nogensinde i Spotifys historie.

Swifts nye album, “Reputation”, forventes at ramme butikkerne – og streamingtjenesterne – til november.

· Mere fra samme kategori ·