Læs også:

Close
frozé, rosé, rosévin, vin, sommelier, løgismose, thilde maarbjerg, chefsommelier, mad, drikke, alkohol, trend, some, sociale medier, trend, genfødsel, image, kultur, gastronomi, nydelse

Frozé: Byd velkommen til sommerens bedste drink med rosé og vandmelon

Mad  | 

Vil du have ekstra point hos dine veninder, så skal du servere frozé, næste gang de kommer forbi

En varm sommerdag er der ikke noget bedre end et glas rosé. Det skulle da lige være en frozé, eller måske to af dem. Den frosne rosédrink er nem at lave – det eneste, du skal huske, er at fryse vandmelonstykkerne ned i forvejen. Resten tager nul tid at lave.

frozé, rosé, rosévin, vin, sommelier, løgismose, thilde maarbjerg, chefsommelier, mad, drikke, alkohol, trend, some, sociale medier, trend, genfødsel, image, kultur, gastronomi, nydelse

Frozé når det er bedst. (Foto: All Over)

Ingredienser

1/4 vandmelon skåret i tern
1/2 deciliter Ribenasaft
3/4 flaske rosévin
1/4 flaske prosecco (eller anden vin med bobler)

Sådan laver du frozé

  • Start med at finde nogle fine drinksglas – for eksempel store krystalglas, hvis du har dem.
  • Tag vandmelonstykkerne op af fryseren, og kom dem i en blender.
  • Tilføj solbærsaften og roséen.
  • Tænd blenderen og blend, til vandmelonstykkerne er helt blendet.
  • Fyld i de fire glas. Men gør plads til at fylde prosecco op i de sidste cirka to centimeter. Rør rundt med en gaffel.
  • Et par små tip: Er du i det pyntede hjørne, så lav små isterninger formet som hjerter af rosé også. Du kan også lave små melonkugler (man kan købe et melonjern, så er de nemme at lave) og komme dem i drinksene. Granatæblekerner pynter også meget i en drink, ligesom frugt på kanten, eller hvad du ellers kan finde på.

 

Så er der serveret! Velbekomme.

 

· Mere fra samme kategori ·