Læs også:

Close
bevar farve

To the rescue! Førstehjælp til solskadet hud

Annonce for ellos  | 

Solskadet hud sker for de fleste. Når vi endelig får lidt sol på kroppen, går det galt, selv om vi har taget solcreme på. Så ender man med rød eller solskadet hud. Her er førstehjælp til den stakkels, men måske brune hud

Alle ved, man skal passe på solen, og de fleste er også efterhånden rigtig gode til at huske solcremen. Men ofte kommer man enten ikke nok på eller bruger for lav faktor. Og så sker det: At vi står med en solskadet hud.

Det er ret dumt, for huden tager skade, og det kan give rynker senere hen. Er skaden sket for dig, kan du hente hjælp her.

bevar farve
Solcreme skal smøres på flere gange om dagen. Har du glemt det, skal du bare læse videre … (Foto: All Over)

Aloe vera-gel

Sasco gel, 69 kr., ellos.dk

Quick mist

IBUKI Quick Fix Mist fra Shiseido er en plejende fugtgelé i sprayform. Den er ideel til en hurtig og nem genfugtning samt beskyttelse af huden i løbet af dagen. Er din hud blevet solskadet føles det rigtig dejligt med mist i løbet af dagen, og den har brug for masser af fugt efter den hårde behandling fra solen.

Misten forebygger også skinnende hud, beskytter mod oxidation og stress, beroliger huden og lægger sig som et beskyttende slør.

shiseido mist

Shiseido mist, 239 kr., ellos.dk

Dagcreme med let farve og faktor 15

En let tonet dagcreme, der giver ansigtet en følelse af lækker, solkysset hud og kan skjule små solskader. Havtorn og granatæble giver huden essentiel næring og pleje, og så er en beskyttelse mod solen med faktor 15 også en god ide, så der ikke sker mere skade.

Solcreme er altid vigtigt at have på, og her om sommeren vil vi anbefale, at du har en faktor 30 eller 50 i ansigtet, selv om du har denne dagcreme på.

Den bruges efter afrensning på ansigt og hals. Vent et øjeblik, så cremen absorberes af huden. Kan anvendes som foundation under makeup, eller som almindelig dagcreme. Den har fuld UVA- og UVB-beskyttelse, er uden nanopartikler og er økologisk.

eco dagcreme

Eco dagcreme, 149 kr., ellos.dk

Aftersun med yoghurt

korres aftersun

Korres aftersun, 189 kr, ellos.dk

Triple oxygen dagcreme

Hvis du virkelig synes, din ansigtshud har brug for den helt store tur, så er Bliss Triple oxygen energizing vitamin C daycream noget for dig. Det er en let gelcreme, som genfugter, fornyer og gør huden strålende klar med den nye, såkaldte CPR-teknologi (Clarify, Protect, Revitalize).

Cremen lysner og beskytter, ilter og fornyer huden, der får ny energi og en flot glans. Der er mange ting i:

C-vitamin lysner, giver glans, udjævner hudtonen og er kollagenstimulerende. En cocktail af karse og hvidløg, der er rige på kraftige antioxidanter, beskytter huden ved at stimulerer hudens egen evne til at skabe en beskyttende barriere mod ydre påvirkninger.

Fluid O2TM, sojaprotein og EUK-134TM fornyer huden ved at ilte både i dybden og på overfladen. Samtidig virker de som en rengøringspatrulje ved at neutralisere de frie radikaler og forvandle dem til sund ilt, der derefter transporteres til cellerne for et øget energiniveau.

Påfør på ansigt og hals efter rens om morgenen.

bliss ansigtscreme

Bliss dagcreme, 439 kr., ellos.dk

Pads er en nem måde hurtigt at afhjælpe solskadet hud.

NIPANDFAB glycolic pix pads lokker en yngre version af din hud frem! 60 pads giver din hud ekstra glød ved hjælp af eksfolierende glykolsyre, der fornyer hudens overflade og struktur. Troldhassel medvirker til at give en mere jævn hudtone.

Den fugtgivende formel med hyaluronsyre og kølende Globularia alypum (blue daisy) hjælper med at gøre huden glattere og mere klar.

Stryg med en pad over ansigt, hals og bryst. Den skal påføres renset hud én eller to gange dagligt.

Undgå overdreven sollys og kontakt med øjnene, efter du har brugt dem, og brug høj faktor, da du renser huden igennem.

nipandfabpads ellos

Nipandfab pads, 199 kr., ellos.dk

Skrub, skrub og skrub

At skrubbe kan være nødvendigt både for at fjerne døde hudceller og for meget sol. Men vær dog forsigtig. NIPANDFAB glycolic fix scrub er et mikroeksfolierende 3 i 1-produkt med glykol- og salicylsyre, der fornyer huden og gør den mere frisk og klar.

Massér forsigtig ind på fugtig hud. Men undgå øjenområdet. Skyl med lunkent vand. Skrubben må ikke anvendes på en for irriteret eller beskadiget hud. Husk igen solcreme efter brug!

nipandfab eksfoliering

Nipandfab eksfoliering, 159 kr., ellos.dk

Nærende serum

Lumene har en glødgivende og nærende serum med en unik, tofaset formel, som effektivt plejer selv meget tør hud.

Arctic Berry Cocktail Brithtening Vitamin C Hydra har en næringsgivende formel med frøolie fra nordiske multebær og tranebær samt vitaminerne C, B3 og B5, omega fedtsyrer og rent nordisk kildevand, der giver en fugtet, strålende og blød hud.

Serummet er formuleret uden parabener og formaldehydfrigører. Den indeholder 88 procent naturlige ingredienser.

Lumene serum

Lumene serum, 229 kr., ellos.dk

Body lotion med mandelolie

almond weleda

Weleda bodylotion, 169 kr., ellos.dk

 

 

Læs også:

Skønhed for de dovne

kvinde, seng, sover, alarm, vækkeur

 

Denne artikel indeholder affiliatelinks, som giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver selvfølgelig den samme. Køber du gennem et affiliatelink, støtter du driften af MY DAILY SPACE

· Mere fra samme kategori ·