Læs også:

Close
kvinde, seng, sover, alarm, vækkeur

Skønhed for de dovne: 5 produkter, der giver perfekt hud natten over

annonce for ellos  | 

Nu kan du bogstaveligt talt få din skønhedssøvn. Disse produkter laver nemlig mirakler med din hud, mens du sover

Forestil dig, at du bare lægger dig til at sove, efter du har smurt noget i ansigtet, og så har din hud ellers otte timer (eller hvor længe du nu kan trække den, husk at skønhedssøvn ikke er en myte!) til at passe sig selv, så den får den fugt og pleje, den har brug for.

Disse fem udvalgte produkter er alle nogle, der på hver sin måde restituerer huden, gør den mere spændstig eller i det hele taget udfører det, vi godt tør kalde små mirakler, mens du sover.

Se også: Video: Her er den hypede ansigtsmaske, alle taler om

Natcreme til sart og sensitiv hud

zz sensitive natcreme

ZZ Sensitive-natcreme, 50 ml, 219 kr., ellos

Natcremen fra ZZ Sensitive er en klassisk natcreme, dog med det tvist, at den er specifikt til dig med sensitiv hud, der hurtigt kan se på dit ansigt, at det har været udsat for stress og påvirkning fra miljøet.

Den indeholder urter som padderok og røllike, der både blødgør og nærer din hud, så den er klar med fornyet styrke, når du vågner i morgen.

Natcremen indeholder hverken konserveringsmidler, farve eller parfume.

Sådan gør du: Rens din hud grundigt og brug en toner. Derefter smører du cirka en ærts størrelse creme i ansigtet og på halsen.

Læs også: Sådan skjuler du tømmermænd, så du kan se verden i øjnene

Rensende overnight-gele med salicylsyre

Glycolic Fix Overnight Purifying gel, 40 ml, 239 kr., ellos

Her er et produkt, du skal comitte dig til, da det vil give dig med fedtet hud fantastiske resultater på sigt. Er du klar til at skrue helt op for tålmodigheden? Så vil du elske denne gele. Over tid vil du nemlig se, at din hudtone udjævnes og bliver mere ensartet.

På den kortere bane vil du opleve, at gelen opfrisker din hud. Den virker som et renseprodukt, fordi glycol- og salicylsyre varsomt fjerner døde hudceller fra dit ansigt og gør den renere, så den er klar til din morgenrutine.

Sådan gør du: Rens huden og massér geleen forsigtigt ind, uden at komme for tæt på øjnene. Husk at bruge solcreme om morgenen, da huden kan blive ekstra sart over for solen.

Se også: Video: Vi tester de asiatiske skønhedsprincipper

7-nætters behandling med regenererende ansigtsolie

Wild rose 7 days treatment, 7 kapsler, 159 kr., ellos

Føler du, at din hud er tør, træt og ikke mindst har brug for at blive plejet godt og grundigt igennem? Så er det måske en ide at prøve en “kur”. I pakken her fra Weleda får du syv kapsler – en til hver dag i en uge – med ansigtsolie.

Tip
Der er rigeligt til, at du kan komme på kraveben, hals og brystområdet. Men start med at tage i ansigtet.

Olien blødgør huden og fordi den plejende hybenfrøolie er hovedingrediensen i behandlingen, vil du se, at din hud bliver mere smidig og virker som helt ny, forbedret hud. Udover hybenolie indeholder kuren både jojoba-, mandel-, natlys- og ferskenolie, der er fyldt med antioxidanter.

Sådan gør du: Smør ansigtet ind i olien hver aften, efter du har renset huden.

Læs også: Derfor er asiatisk hudpleje så populært

Plejende serum med anti age

Q10 Plus Serum Pearls, 40 ml, 174 kr., ellos

Serum er virkelig blevet et buzzword, når det kommer til skønhed, og det er der selvfølgelig en grund til. Her har vi fat i en serum med Q10, som du helt sikkert har hørt om tusind gange i forbindelse med anti age.

Her er den indkapslet i små perler, som du trykker ud med en praktisk pumpe, hvor de er omgivet af gele, der gør det nemt at fordele serummet i ansigtet.

Sådan gør du: Brug anti age-serummet hver aften, efter du har renset huden. Du kan sagtens bruge natcreme ovenpå, hvis du synes.

 

Simpel, økologisk natcreme med aloe vera

Eco face natural night cream, 50 ml, 149 kr., ellos

Hvis du er til så lidt hurlumhej som muligt, og ikke har nogle særlige problemer med huden, men bare ønsker god fugt og pleje, kan du finde en allieret i natcremen fra Eco Face. Den indeholder både aloe vera, avokado- og solsikkeolie, hvilket giver en lækker, blødgørende effekt.

Derudover er der E-vitamin i, hvilket giver både fugt og styrke til dit ansigt, så huden kan restituere, mens du sover.

Sådan gør du: Brug den, som du vil med en almindelig creme: Efter du har renset dit ansigt og brugt en tonic. Du kan med fordel bruge den over et serum, for eksempel det ovenstående fra Nivea.

Læs også: Så tit skal du i virkeligheden vaske dine makeupbørster

Denne artikel indeholder affiliatelinks, som giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver selvfølgelig den samme. Køber du gennem et affiliatelink, støtter du driften af MY DAILY SPACE

· Mere fra samme kategori ·