Læs også:

Close

Stjæl stilen: Fin og finurlig som stilikonet Alexa Chung

Mode  | 

Alexa Chung er den ultimative it-girl! Hendes stil er piget og lidt gammeldags – ofte med et lille twist. Er du til det fine og finurlige, er Alexa’s stil lige noget for dig

Alexa Chung er en sikker garant for god stil. Hun har i årevis siddet front row til modeshows og festet med de kendte. Hun er uden tvivl en af Englands yndlings-it-girls og fashion darlings i samme kategori som Kate Moss og Cara Delevingne.

Vi har fundet fem af Alexas mange fine outfits og kommet med bud på, hvordan du stjæler stilen!

Romantiske blomsterprint

Alexa behersker lillepige-looket til perfektion, men uden at det bliver for meget! Her til ELLE Style Awards i 2015. (Foto: All Over)

alexa chung, stilikonKjole, 450 kr., Mango, kjole, 500 kr., H&M, kjole, 450 kr., Mango,  stiletter, 500 kr., Bianco, stiletter, 300 kr., H&M

Der skal næsten ikke mere til end en fin blomsterprintet kjole, for at du er godt på vej til et romantisk lillepige-look. Pas på, det ikke bliver for meget, og du kommer til at ligne mormors gardiner! Alt med måde, tilføj gerne en rå kontrast, som for eksempel en læderjakke!

Cool Cat

Alexa under modeugen i London i februar. (Foto: All Over)

alexa chung, stilikon

Frakke, 600 kr., H&M, skjorte, 260 kr., Pieces, jeans, 350 kr., H&M, solbriller, 82 kr., Forever 21, taske, 250 kr., Pieces

En leopardprikket frakke kan gøre meget og pifter på ingen tid dit outfit op! Gør som cool cat Alexa Chung, og tilsæt et par flare-jeans og en hvid skjorte. Simpelt, men cool. Alexa er vild med cat eye-solbriller, og de giver dit look et hint af 60’er-vibe.

Bondepige og landidyl møder storbyen

Alexa Chung er en streetstyle darling, og det virker som om, hun altid er flawless og fashionabelt klædt på! (Foto: All Over)

alexa chung

Blazer, 350 kr., H&M, kjole, 350 kr., H&M, strømpebukser, 200 kr., Sneaky Fox, strandtaske, 180 kr., H&M, ringe, 40 kr., H&M

Alexa Chung mestrer om nogen det romantiske og lidt gammeldags look. Hun er vild med pigede kjoler, men sætter gerne en sort blazer til for lidt kontrast. Her har Alexa mikset fransk landidyl med storby-chic, og det fungerer!

Vælg en romantisk bondepigekjole og en lav, lidt uglet knold, men husk den rå kontrast!

Afslappet feriestil

Selv når hun er afslappet og casual klædt på, ser hun godt ud! Effortless elegance … (Foto: All Over)

alexa chung

Skjortekjole, 300 kr., Pieces, solbriller, 8o kr., H&M, taske, 400 kr., Zara, sandaler, 500 kr., Bianco, kjole, 300 kr., H&M

Vælg en stribet skjorte eller kjole, og tilsæt et par behagelige sandaler – enkelt, casual og lige til en tur til stranden! Husk solbrillerne, de er altid prikken over i’et, og vælg en taske i kurveflet. Det bliver sommerens helt store tasketrend, og Alexa er selvfølgelig på forkant!

Asiatiske rødder

Alexa har kinesiske rødder, og her går hun all in på et asiatiskinspireret red carpet-look! (Foto: All Over)

stilikon, Alexa Chung

Kjole, 450 kr., Mango, bukser, 300 kr., Mango, læbestift, 80 kr., H&M, stiletter, 400 kr., Aldo (på udsalg), taske, 750 kr., Octopus

Du kan sagtens lade dig inspirere af den orientalske stil, og du behøver overhovedet ikke at gå all in for at tilføje en asiatisk vibe til dit outfit. Gå efter snit, der er asiatiskinspirerede som for eksempel denne kaftankjole.

Vild med Alexa?

Er du også blevet vild med Alexa Chung’s fine stil, og har du brug for mere inspiration? Så følg hendes finurlige univers på Instagram lige her.

Bestseller-bogforfatter

Alexa kan skrive mange forskellige ting på CV’et. Blandt andet kan hun kalde sig forfatter til bestseller-bogen It, som er en must read, hvis du er fan af Alexa Chung. Bogen er en blanding af billeder, tegninger og Alexas tanker. Den er underholdende og ser fin ud i bogreolen!

Alexa chung‘It’ af Alexa Chung, 130 kr., Saxo

Læs også:

Stjæl stilen fra stilikonerne – på budget!

10 garderobeklassikere, der er værd at investere i 

· Mere fra samme kategori ·