Læs også:

Close

Gaveideer: Gaver til mors dag på tre budgetter!

Mode  | 

Din elskede mor fortjener ekstra forkælelse og opmærksomhed! Vi har fundet lidt gaveideer frem – og endda til tre forskellige budgetter

Vil du gerne gøre lidt ekstra for din mor på mors dag, men mangler gaveideer? Hun har trods alt lært dig meget, elsker dig over alt på jorden og er der altid for dig, når du har brug for hende. Det må vi ikke glemme at værdsætte, og derfor skal du forkæle din mutti ekstra meget på mors dag.

 

Gaveideer til under 100 kroner

gaveideer

Kop, 50 kr., H&M, hårspænde, 75 kr., Pico, strømper, 60 kr., Becksöndergaard, læbestift, 80 kr., H&M, notesbog, 100 kr., Riffle Paper Co.

Er budgettet lidt stramt, så frygt ikke! Der er masser af små fine ting at finde, som ikke koster kassen. Det er jo ikke størrelsen, men tanken, der tæller!

En fin, lille notesbog eller et par lækre strømper er noget, man altid kan bruge, og som er dejligt at få. Du kan også købe en sød kop og foreslå, at I drikker en kop kaffe sammen (køb så også lidt lækkert til den søde tand), det vil din mor helt sikkert gerne, og på den måde får I også tilbragt lidt kvalitetstid sammen.

 

Gaveideer til mellem 100-300 kroner

gaveideer

Sengetøj, 260 kr., Ikea, Plakat med kort over Paris, 140 kr., Beau Marche, håndcreme, 190 kr., Aesop, Sommerbogen af Tove Jansson, 150 kr., Saxo, Chokolade i hjerteæske, 130 kr., Magasin, armbånd, 252 kr., Anni Lu x ELLE

En god bog, luksushåndcreme eller et lækkert sæt sengetøj er ting, der fokuserer på de små stunder i hverdagen. Tidspunkter, hvor vi forkæler os selv og tillader et pusterum i den travle hverdag. Det vil din mor helt sikkert værdsætte!

Chokolade er ALTID en god ide, og du kan jo foreslå, at I nyder den sammen. En fin plakat til at pynte derhjemme er også en ide – og måske et lille hint til en mor/datter-tur til byernes by?

 

Gaveideer til over 300 kroner

gaveideer

Parfume, 439 kr., Marc Jacobs hos Ellos, morgenkåbe i hør, 350 kr., H&M, pung, 500 kr., Designers Remix, halskæde, 850 kr., Anni Lu, Abonnement, 13 numre for 506 kr., ALT for damerne

Smykker og skønhedsprodukter er noget, de fleste kvinder ikke kan få nok af, og din mor er helt sikkert ikke en undtagelse! Hvis du vil gå all in og flotte dig, kan du købe en lækker parfume eller en fin halskæde, men husk at have hendes præferencer i tankerne og ikke dine egne!

Hvis din mor har et yndlingsmagasin, som hun altid køber, kan du også forkæle hende med et abonnement, så ved du i hvert fald, at din gave vil blive brugt.

Glædelig mors dag til alle de fantastiske mødre derude ♥️

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

Læs også:

Forårets fineste lipgloss

Smilende munde med lipgloss på

Bryllupsgæst! Det skal du have på til bryllup i 2017

· Mere fra samme kategori ·