Læs også:

Close
Smilende munde med lipgloss på

Forårets fineste lipgloss

Skønhed  | 

Forår er lig med nye lipgloss. Vi har fundet fem flotte farver, der gør dig forårskysseklar

Foråret er over os, og selv om vi ikke helt kan mærke det endnu,  så hjælper det altså allerede lidt på vej at få en ny, lækker lipgloss, så du ser forårslækker ud.

Men hvad skal du vælge? Der findes jo så mange, at man slet ikke kan bestemme sig. Vi har valgt fem lipgloss ud, der alle passer til den lidt lysere forårshud og falder helt i tråd med forårsmoden 2016.

Tjek dem ud, og få de lækreste, nye forårsfarver på læberne.

Nude

Nude har længe været en stor trend, og det bliver heldigvis ved. En nude lipgloss går til det meste, så den er en sikker vinder i makeuppungen til hverdag. Day Gloss i farven nude fra swiss smile giver ekstra volume og bløde, glatte læber.

 

billede af nude lipgloss

Day Gloss Nude fra swiss smile, 198 kr., smilebutikken.

Pink

Oh My Gloss 400 fra Rimmel er en sassy, pink farve, der både tager dig fra vinter til forår og giver dig lidt ekstra opmærksomhed. Glossen giver masser af glans og får læberne til at se fyldigere ud.

billede af pink lipgloss fra Rimmel

Oh My Gloss 400 fra Rimmel, 59,95 kr., Matas.

Brændt

Er du til de lidt varmere toner, vil du sikkert elske den brændte farve, der er meget populær dette forår. Denne fra Rimmel giver masser af fugt og fylde til læberne.

billede af brændt liploss fra uslu

Rimmel Oh My Gloss 600, 59,95 kr., Matas.

 

Jennifer Lawrence attends the 88th Academy Awards in Los Angeles, CA, USA, February 28, 2016. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM
Jennifer Lawrence er en rigtig lipgloss-girl, og både brændte og pastelfarver passer rigtig godt til hendes stil. (Foto: Polfoto)

Pastel

Hvis de lidt sødere, lyse farver er noget for dig, så skal du måske prøve denne fra uslu airlines. Den indeholder UV-B filtre og E-vitamin samt bivoks og avocadoolie. Dertil er den fri for mineralske olier og silikone – og så klistrer den ikke.

uslu-lipgloss-EVN-2333435

uslu airlines EVN – zvarnots, 170 kr., beautyaffair (fra maj).

Rød

Va va voom! Skal der knald på læberne dette forår, skal du ud i en skarp, rød farve. uslu airlines KSL – Kassala har høj farveintensitet og lang holdbarhed samt UV-B filtre og E-vitamin. Den indeholder også plejende bivoks og avocado-olie og er fri for mineralske olier og silikone.

rød lipgloss

uslu airlines KSL – Kassala, 170 kr., beautyaffair (fra maj).

· Mere fra samme kategori ·