Læs også:

Close
skoleskyderi, skyderi, død, såret, ofre, børn, lærere, vold, krimi, usa, californien, san bernardino

NEWS: Flere ofre i skoleskyderi i USA

Nyheder  | 

Flere ofre i skoleskyderi i USA · Flyselskab tvinger passager af overbooket fly og slæber ham ud

Vi har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

 

Flere ofre i skoleskyderi i USA

En mand, en kvinde og et otte-årigt barn er død, og en elev kritisk såret af vildfarne skud i et skoleskyderi i Californien, der skete i San Bernardino mandag aften. Det skriver Berlingske.

En formodet gerningsmand er blandt de døde. Politiet oplyser, at skoleskyderiet tilsyneladende skyldes en konflikt om vold i hjemmet, der involverer den kvinde, der er død.

Skyderiet skete i et klasselokale på skolen North Park Elementary. Politiet modtog den første anmeldelse klokken 10.27 lokal tid. Skolen blev efterfølgende spærret af, og eleverne, der går fra børnehaveklasse til sjette klasse blev flyttet til en anden skole.

skoleskyderi, skyderi, død, såret, ofre, børn, lærere, vold, krimi, usa, californien, san bernardino
To voksne og et barn er døde efter et skoleskyderi i Californien. Endnu et barn er såret og i kritisk, men stabil tilstand. (Foto: Polfoto)

Flyselskab i shitstorm efter personale slæber betalende passager af fly

Flyselskabet United Airlines er kommet i gevaldig turbulens, efter en noget aparte behandling af en af deres kunder. Det skriver BBC.

Sagen handler om, at United Airlines søndag havde overbooket et af deres fly, og beslutter i sidste øjeblik, at fire passagerer må lade deres plads, til fordel for fire United Airlines ansatte, der skal nå frem til deres arbejde for flyselskabet næste dag.

Passagererne blev tilbudt en hotelovernatning, 400 dollars og en flybillet til næste dag. Ingen passagerer tog dog imod tilbuddet og det blev hævet til 800 dollars. Ingen bed på, så en bestyrer fra United Airlines kom om bord og informerede passagererne om, at fire af dem ville blive udpeget til at stå af flyet og tage et næste dag.

Der er stadig tale om, at fire betalende kunder skulle forlade flyet, for at United Airlines kunne sende fire medarbejdere til en destination.

united airlines, flyselskab, overbooket, fly, tvang, vold, sikkerhedsvagter, kunde, ansatte,
Denne betalende kunde blev trukket ud af et United Airlines fly, fordi der skulle være plads til selskabets ansatte. (Foto: Polfoto)

Et par, der blev udvalgt til at stige af gik frivilligt med til det, en tredje passager, en kvinde, der angiveligt er gift med den fjerde passager sagde også ja. Men den fjerde passager, en mand, der sagde, at han var læge og skulle tilse patienter den følgende dag og derfor ikke kunne stå af, fik ikke lov til at blive. Dette er dog endnu ikke blevet bekræftet.

Et vidne fortæller, at manden var meget oprørt, og forsøgte at ringe til sin advokat. En bestyrer fra flyselskabet fortalte manden, at sikkerhedsvagter ville blive tilkaldt, hvis ikke han forlod flyet. Det gjorde det så, tre vagter kom og talte med manden, og samtalen sluttede med, at manden blev hevet voldsomt ud af sit sæde, slog hovedet på et armlæn på et andet sæde, inden han blev trukket gennem flyet i armene, imens de øvrige passagerer protesterede og filmede seancen.

Det er anden gang indenfor få uger, at United Airlines er i strid modvind. Sidst fik flyselskabet kritik, fordi det havde afvist små piger, fordi de havde leggins på, og det måtte man ikke, når man, som pigerne, var i familie med medarbejdere hos United Airlines.

Læs mere: Flyselskab i uvejr efter det nægtede at lade tre piger rejse i leggins

https://www.youtube.com/watch?v=mMTpvzJp4ps

· Mere fra samme kategori ·