Læs også:

Close

Festivalguide: Stjæl stilen fra it-pigernes looks til Coachella

Mode  | 

Hvert forår forvandles de ellers så stilrene it-piger til afslappede bohemer, når festivalen Coachella afholdes i Californien. Kig med her og se, hvordan du bliver festivalklar ligesom Kendall, Gigi og Vanessa!

Ørken og palmetræer danner rammen om den nok største og mest berømte musikfestival i USA: Coachella. Festivalen tiltrækker et virvar af kendte og musikglade mennesker, men den er også kendt for den helt specielle tøjstil og de mange fashionistaer, der deltager.

Stilen på Coachella er casual og er næsten en stilart for sig selv. Den er meget hippie- og bohemeinspireret med lange kjoler, blomsterkranse i håret og masser af accessories.

Rocket boheme som Kendall Jenner

coachella
Kendall Jenner og hendes fashionable og meget kendte venner. Hvem ville ikke gerne være en del af hendes squad?! (Foto: All Over)

coachella

Off shoulder top, 100 kr., H&M, taske, 400 kr., Pieces, hårbånd, 70 kr., H&M, nederdel, 200 kr., H&M, halskæde, 70 kr., H&M,   støvler, 950 kr., Zalando, bælte, 180 kr., Asos

Kendall kører et lidt rocket look med en lang sort nederdel, et cool bælte og smokey eyes. Hun ligner en moderne Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame, og jeg er vild med hendes outfit!

Sæt en femin top sammen med din nederdel, og tilføj et par bikerboots som prikken over i’et. Husk accessories! De er hemmeligheden bag ethvert vellykket festivaloutfit.

Westerninspireret som Gigi Hadid

coachella
Det er ikke et must, men en lækker fyr ved din side er det perfekte tilbehør til dit look. Sørg for, at I supplerer hinandens looks uden at matche for meget. (Foto: All Over)

Hat, 150 kr., Forever 21, hårbånd, 80 kr., Mango, ringe, 55 kr, Forever 21, kjole, 80 kr., H&M, halskæde, 130 kr., Mango, halskæde, 130 kr., Mango, bælte, 80 kr., Forever 21,

Gigi kører et western og lidt indianer inspireret look med cowboyhat og læderdetaljer. Vælg en enkelt kjole og gør den interessant ved at tilføje masser af accessories – farverige perlekæder, armbånd og masser af ringe.

Farveglad hippie chic som Vanessa Hudgens

coachella
Vanessa med sin lækre skuespiller-/modelkæreste, Austin Butler. Bare det var os. Suk! (Foto: All Over)

Hat, 112 kr., Forever 21, jumpsuit, 200 kr., H&M, solbriller, 70 kr., H&M, støvler, 450 kr., Asos, halskæde, 130 kr., Pieces, armbånd, 190 kr., Asos, bikinitop, 130 kr., H&M

Vanessa er kendt for at gøre meget ud af sine outfits til Coachella, og de er også misundelsesværdigt lækre og bohemede på den helt rigtige måde! Hvis du spørger mig, er hun dronningen af Coachella-stilen. Vælg et jumpsuit i en frisk farve, gerne med print, og tilsæt et par praktiske støvler, solbriller og en cool hat – så er dit outfit i hus!

Coachella-festivalen finder sted i midten af april, og hvis du (ligesom os) ikke er så heldig at skulle derover, så følg med på it-pigernes Instagram-profiler for at få mere inspiration til dit eget festivallook.

Læs også:

8 trends, du skal kende dette forår!

Festivalguide: Fede frisurer, der holder – også i uvasket hår 

· Mere fra samme kategori ·