Læs også:

Close
Tranebær har ingen effekt på blærebetændelse

MY EVENING NEWS: Tranebær har ingen effekt på blærebetændelse

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores praktikant heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Tranebær har ingen effekt på blærebetændelse

Den gamle myte med, at du skal drikke tranebærjuice, hvis du har blærebetændelse, er nu blevet aflivet. Det skriver Videnskab.dk.

Studier har nu modbevist husmoderrådet, der påstod, at tranebærjuice skulle have en effekt på urinvejsinfektionen blærebetændelse.

– Tranebærprodukter bør ikke anbefales som en medicinsk behandling, der forhindrer urinvejsinfektioner, skriver Lindsay E. Nicolle, der er læge med speciale i urinvejsinfektioner ved University of Manitoba.

Tranebær har ingen effekt på blærebetændelse
Glem alt, hvad du tidligere har hørt om tranebærjuicens helbredende evner. (Foto: All Over)

Nu bliver det forbudt at dække ansigtet til i Holland

Det hollandske parlament har gjort det delvist ulovligt at bære burka. Det skriver Dagens.

– Ansigtsdækkende tøj vil i fremtiden ikke blive accepteret i uddannelses- og sundhedsinstitutioner, regeringsbygninger og i offentlig transport, siger regeringen.

Nu bliver det forbudt at dække ansigtet til, hvis du befinder dig på offentlige steder i Holland. (Foto: All Over)
Nu bliver det forbudt at dække ansigtet til, hvis du befinder dig på offentlige steder i Holland. (Foto: All Over)

Trump overlader sine forretninger til sine børn

Donald Trump har oplyst på sin Twitter, at han vil overlade sit forretningsimperium til sine børn i forbindelse med, at han skal tiltræde som præsident. Det skriver Ritzau.

– Selv om jeg lovmæssigt ikke er tvunget til dette, føler jeg, at det er et vigtigt signal at sende, at som præsident har jeg ingen interessekonflikt i forhold til mine mange virksomheder, skriver Trump.

Trump har blandt andet en masse ejendomme, hoteller og kasinoer.

Trump overlader sine forretninger til sine børn
Donald Trump overlader sit forretningsimperie for at fokusere på præsidentembedet. (Foto: Polfoto)

Tophold tilbyder spillere til forulykket klub

I går styrtede et fly ned med den brasilianske klub Chapecoense ombord. Nu modtager klubben en masse sympati og tilbud om spillere fra de tre største klubber i landet. Der skriver TV 2.

Klubberne Flamengo, Palmeiras og Sao Paulo har tilbudt at låne spillere ud til klubben i fremtidige kampe, for at de kan stille hold.

76 ud af 81 af de ombordværende personer døde i styrtet, og tre af de fem overlevende var fra fodboldholdet. Holdet var på vej til finalen i Copa Sul-Americana mod Atletico Nacional, der gerne vil tildele dem trofæet.

Tophold tilbyder spillere til forulykket klub
Brasiliens tre største klubber tilbyder spillere til Chapecoense efter flystyrt. (Foto: Polfoto)

Det bliver nu muligt at opkøbe kriseramt landbrug

Folketinget ville ikke oprette en statslig fond til opkøb af landbrug, derfor vil Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforening skabe Danmarks Økologiske Jordbrugsfond. Det skriver Information.

Jordbrugsfonden skal gøre det muligt for almene danskere at opkøbe lukningstruede bondegårde og derefter forpagte det ud til for eksempel unge landmænd.

– Der er lukket for det varme vand hos bankerne, og det er også vanvittigt at skulle sætte sig for en gæld på 20-40 millioner kroner for at kunne blive selvstændig landmand. Så vores fælles projekt handler i høj grad om at løse problemet med generationsskifte i landbruget, siger Rikke Lundsgaard, landbrugspolitisk medarbejder i DN.

Det bliver nu muligt at opkøbe kriseramt landbrug
Det vil snart blive muligt at opkøbe landbrug, der skal lukkes eller sælges. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·