Læs også:

Close
Streamingguide HBO The Affair

Streamingguide: Disse serier skal du se i november

Underholdning  | 

Frygt ej kedsomheden og det kolde vejr. Vi har lavet en streamingguide til nogle af de nye serier, du kan hygge dig med i november

Dagene bliver kortere, og vejret indbyder ikke til megen udendørsaktivitet. Det er heller ikke nødvendigt, da der er en masse fede serier, du skal se! Vi giver dig en streamingguide til nogle sæsonpremiererne på Netflix, HBO og Viaplay den næste måneds tid.

Nye serier på Netflix i november 2016

The Crown

Den 4. november udkommer serien The Crown af Peter Morgan, der i 2006 stod bag The Queen med Helen Mirren. Det er en biografisk fortælling om Elizabeth IIs regeringsperiode. The Crown er den dyreste serie, der nogensinde er lavet specifikt til streaming.

Streamingguide Netflix The Crown
Følg Elisabeth den andens regeringensperiode, som du aldrig har set den før. (Foto: All Over)
Lovesick

Anden sæson af den britiske serie får premiere den 17. november. I første sæson, som allerede er online på tjenesten, får hovedkarakteren klamydia. Serien følger Dylan og hans to bedste venner, imens han én for én fortæller sine tidligere partnere om sygdommen. Hvert afsnit tager udgangspunkt i en ny partner.

Gilmore Girls: A Year in the Life

Den 25. november vender Rory og Lorelai tilbage til skærmen i en miniserie. I den nye sæson er vi igen tilbage i Stars Hollow for at følge mor og datter. Rory, der er flyttet til London, er hjemme for at besøge Lorelai.

3%

Der vil være endnu en premiere på en original Netflix-serie den 25. november. 3% er en brasiliansk post-apokalyptisk sci-fi-serie, der handler om befolkningen i Inlands kamp om at være blandt de tre procent, der overlever en række forfærdelige tests og får et bedre liv i Offshore.

Streamingguide Netflix 3%
I 3% kan der drages skarpe paraleller til film som Hunger Games. (Foto: All Over)

Nye serier på HBO

Aranyélet

Fra 5. november kan du se anden sæson af den ungarske serie Aranyélet om Miklósi-familien. I første sæson levede de et liv med mange penge, der kom fra farens svindelnumre, men faren ville være lovlydig, og i anden sæson kommer familien til at stå til regnskab for deres tidligere liv.

Pakt

Den 20. november får endnu en europæisk serie premiere på HBO Nordic. Pakt er en polsk serie baseret på den norske film Mammon. I serien følger man journalisten Piotr Grodecki, der opdager en politisk sammensværgelse.

The Affair

Tredje sæson af den amerikanske dramaserie får premiere den 21. november. Affæren er mellem Noah Solloway og Alison Lockhart. Noah er forfatter med én udgivet bog og kæmper med at få skrevet nummer to. Han er gift og far til tre. Allison kæmper med at få sit liv og ægteskab tilbage på rette kurs efter at have mistet sin søn. Du følger skiftevis affæren fra Noahs og Allisons synsvinkel.

Streamingguide Netflix The Affair
Følg med, når affæren fortsætter i endnu en sæson. (Foto: All Over)

Nye serier på Viaplay

Grey’s anatomy

Godt nyt til alle fans af Greys hvide verden med hang til binge watching! Fra den første november vil sæson 1-12 om lægerne på Seattle Grace Hospital være tilgængelige på Viaplay.

Streamingguide Viaplay Grey's anatomy
Find den helt store popcornskål frem, og sæt dig godt tilrette, mens du venter på den 13. sæson. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·