Læs også:

Close

Grib stilen: 8 bloggere viser deres stuer frem

Bolig  | 

Find inspiration til indretning af din egen stue, når vi inviterer indenfor hos otte af Skandinaviens største bloggere

Af: Sanne Kragelund, Houzz.dk

Én ting har bloggerne til fælles: De driver alle en personlig og inspirerende blog, hvor tusindvis af danske og udenlandske kvinder (og mænd) hver dag følger deres fortolkning af tidens trends. Men lighederne mellem de otte skandinaviske bloggere stopper, når man træder ind over dørtærsklen til deres hjem.

Se her, hvordan de otte kvinder har indrettet deres stuer i meget forskellig stilarter, der spænder fra feminint over rustikt og boheme til et gennemført nordisk univers.

Hjemme hos Marie Jedig

TIP: Marie Jedig bruger meget tid på diverse online-auktioner som f.eks. Lauritz.com, men er du på udkig efter gamle designfund, kan du med fordel også køre en tur ud i landet for at finde genbrugsguld i de mindre byer. Det er ofte dér, de bedste ting kan findes – til rimelige penge.

Hos den kvalitetsbevidste modeblogger Marie Jedig bliver pengene ikke kun brugt på lækre sko og dyre tasker. Faktisk bliver månedslønnen i overvejende stor grad brugt på at investere i tidsløse danske designklassikere.

 

Marie Jedig
Se hele Marie Jedigs hjem her.

Maria Kragmanns lejlighed

TIP: Skal du indrette et rum med overvejende grå nuancer, kan det være en god idé at bløde den kølige indretning op med et par farverige blomster eller en masse grønne planter. Skab i øvrigt også modspil til de farveneutrale linjer ved at male en markant farve på en enkelt væg.

I denne københavnerlejlighed bor mode- og livsstilsbloggeren Maria Kragmann med sin kæreste.
Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til indretningen af deres lyse opholdsstue. Det gennemførte grå, sorte og hvide univers hænger godt sammen – både når det kommer til sofaen, illustrationerne og PH’s ikoniske Koglen i loftet.

 

Maria Kragmann

Se hele Maria Kragmanns hjem her.

Emelie Ekman

TIP: Ønsker du at indrette et romantisk hjem, er det vigtigt at have de lyse og bløde materialer i fokus. Vælg eksempelvis velour og silke i sarte pastelfarver for at fange det helt rigtige look. Men pas på med at overgøre det! Det er de små detaljer, der gør dit hjem eksklusivt og elegant.

Bag en af Sverige største indretningsblogs, 34 Kvadrat, står Emelie Ekman. Hun bor på fineste vis på blot 34 kvadratmeter, hvor hun i sin studietid har formået at kombinere flere ting fra sit pigeværelse med en god blanding af feminine og romantiske elementer.

 

Emelie

Se hele Emelie Ekmans hjem her.

Celine Albert

TIP: Er du også vild med boheme-stilen men synes, at det er svært at få det helt rigtige udtryk frem? Så gå som udgangspunkt efter ægte og løse tæpper i farverige og støvede nuancer, små bakkeborde og en dekorativ og dominerende puf til stuen.

Bloggeren Celine Albert er født og opvokset i Norge, men bor nu i en skøn herskabslejlighed midt i København. Med en del rustikke og jordnære detaljer i stuen har Celine Albert i høj grad formået at tage noget af Norge med sig ind i indretningen. Ud over referencer til hjemlandet bor Celine også med et strejf af boheme, der passer perfekt til det naturlige look.

 

Celine Albert

Se hele Celine Alberts hjem her.

Rose Maria Boelsmand 

TIP: Hvid, hvid, hvid. Det er den vigtigste farve, hvis du vil fange den nordiske stil. Hold derfor både vægge og gulve hvide, ligesom de fleste overflader på borde og reoler bør holdes i lyse toner. Men husk at bløde det kliniske look op med dekorative planter, lyse træsorter og flere grå nuancer for at skabe personlighed.

Minimalisme og lyse toner er to af nøgleordene hjemme hos bloggeren Rose Maria Boelsmand, der driver bloggen By Rosa Maria. Den 100% nordisk-inspirerede indretning er med andre ord ført helt ud i hvert et hjørne af lejligheden.

 

 

Rose Boelsmand

Se hele Rose Maria Boelsmands hjem her.

Funda Christophersen 

TIP: Vi ser flere og flere glasborde i den moderne boligindretning i dag. Undgå at det kommer til at virke for koldt og anonymt ved at bløde det op med et varmt og farverigt tæppe under.

Flere rejsefund, farver og materialer bliver kombineret til perfektion i Funda Christophersens lejlighed i København. Funda blogger til daglig på By Funda, hvor hun i høj grad tager sine følgere med igennem sit stilfulde univers. Her er et godt eksempel på, hvordan man kan kombinere nogle af tidens hotteste materialer: Træ, glas og metaller.

 

Funda Christophersen

Se hele Funda Christophersens hjem her

 

Danica Chloe 

TIP: Hvis du ønsker at indrette dit hjem tone-i-tone, er det vigtigt, at du blot udvælger få nuancer af den dominerende farve. Det er nemlig altafgørende for at skabe et roligt og afstemt udtryk i indretningen.

Med et blåt farvevalg har bloggeren Danica Chloe formået at skabe en helt perfekt balance i det centrale opholdsrum. En farve, der slet ikke er til at komme udenom, og som unægtelig arbejder godt sammen med lyst træ og marmor. I en skøn forening giver det en vis kant til indretningen.

 

Danica

Se hele Danica Chloes hjem her.

Marie Loise Brangstrup 

TIP: Skal du indrette et hjem, der i forvejen har mange detaljer og små finurligheder, er det en fordel at skrue ned for ‘larmende’ elementer og i stedet koncentrere dig om en simpel indretning. Lad de unikke detaljer være omdrejningspunktet i sig selv.

Marie Loise fra The North Journal bor i lejligheden her, hvor de skæve vinkler og uperfekte detaljer gør det 300 år gamle hjem utrolig charmerende. Samtidig har Marie Loise valgt at indrette lejligheden meget konsekvent med mørke og rustikke træsorter. Et materialevalg, der tilfører den historiske lejlighed endnu mere personlighed.

 

Marie Louise Brangstrup Schmidt

Se hele Marie Loises Brangstrups hjem her

houzz

Læs også:

Opgradér din bolig til et luksushotel

houzz luksushotel

Den koreanske blogger Irene Kim

Irene Kim koreansk blogger

· Mere fra samme kategori ·