Læs også:

Close

Efterårshygge: Disse serier kan du streame i september og oktober

Underholdning  | 

Sommeren har sunget på sidste vers, og vi går en tid i møde med en masse indendørshygge. Vi har fundet de serier, du skal streame i efteråret

Ja der er mange, og ja vi har skrevet skal, men hvem kan vælge, når der nu er så mange fede serier. Det bliver noget af et streaming-efterår. Så pyt være med at bladene falder af træerne, og det bliver lidt koldere. Læs med her og se alle serierne, som du skal se i september og oktober.

Nye serier i september

Netflix

Teen Wolf og Pretty Little Liars

Sæson fem af de populære tøseserier serier er nu tilgængelige på Netflix.

Teen Wolf handler om high school-eleven Scott McCall og hans forsøg på at leve et normalt teenageliv efter at være blevet bidt af en varulv, og selv er blevet til en.

Pretty Little Liars er baseret på bogserien af samme navn, og handler om fire veninders jagt på at finde ud af hvem, den ukendte “A”, der truer med at afsløre deres dybeste hemmeligheder, er.

Narcos 

Anden sæson af serien om den columbianske narkobaron og serieforbryder, Pablo Escobar, er nu tilgængelig på tjenesten.

Wagner Moura "Narcos" Season 2 2016 . Supplied by insight media
Pablo Escobar var den rigeste forbryder i historien. (Foto: All Over)
Penny Dreadful

Fra den 20 september vil sæson et og to af gyserserien Penny Dreadful kunne streames på Netflix. Serien udspiller sig i det viktorianske London og har flere kendte karakterer med, såsom Dorian Gray, Van Helsing, Dr. Frankenstein og hans monster.

Easy

Den 22. september får den originale netflixserie Easy, med blandt andre Orlando Bloom og Dave Franco på rollelisten, premiere. Serien følger folk i Chicago og nutidens hverdags problemer.

Marvel’s Luke Cage

Den 30. september er Netflix igen klar med en Marvelserie. Denne gang om den tidligere kriminelle, hvis hud er uigennemtrængelig, der nu kæmper for fred og orden.

HBO

Better Things

Better Things får premiere den 9. september og er en ny komedieserie, der handler om kvinden Sam, som prøver at få livet som alene mor og skuespiller til at hænge sammen. Serien er instrueret af komikeren Louis C. K., der har skabt serien sammen med hovedrolleindehaveren, Pamela Adlon.

https://www.youtube.com/watch?v=UivyT8nZVx8

Quarry

Den 10. september får serien om Mac Conway, der hjemvender fra Vietnamkrigen i 1972 til et liv, hvor hverken hans familie eller befolkningen vil stå ved ham. Den problematiske hjemkomst og minder fra krigen fører ham ud i et liv med mord og korruption.

Masters of sex

Fjerde sæson af Masters of sex får premiere den 12. september. Serien foregår i 50’ernes og 60’ernes USA, hvor man følger Dr. William Masters og Virginia Johnsons studier af menneskets sexualitet og deres interne forhold.

CREDIT: SHOWTIME MASTERS OF SEX (SEASON 1) Lizzy Caplan, Michael Sheen, Margo Martindale
Serien er løst baseret på sexologerne Dr. William Masters og Virginia Johnsons liv. (Foto: All Over)
The walking dead

Hele sæson fem bliver tilgængelig den 15. september i serien om Rick Grimes, der er vågnet op efter koma til en verden fyldt med zombier.

High maintenace

Ny komedieserie med premiere den 17. september. Her følger du potdealeren, der går under navnet “The Guy”. I hvert afsnit følger du en ny kunde samt deres lille historie og møde med dealeren.

Viaplay

Swedish Dicks

Viaplays første originalserie Swedish Dicks får premiere den 2. september. En succesløs privatdetektiv går sammen med en forhenværende DJ om at opklare en masse mystiske sager i Los Angeles. Udover de to svenske hovedroller, der spilles af Peter Stormare og Johan Glans, er blandt andet Keanu Reeves på rollelisten.

Empire

Sæson tre af Empire har premiere den 22. september. Serien handler om den tidligere pusher Lucious Lyon, der har vendt sit liv og startet sit eget hip hop-pladeselskab, Empire Entertainment.
Lyon får diagnosticeret ALS samtidig med, at han indhentes af sin kriminelle fortid. Ikke nok med det, skaber hans forsøg på at gøre en af hans tre sønner klar til at overtage firmaet splid i familien.

Empire
Som om at Lucious ikke havde nok at se til, bliver hans ekskone løsladt efter 17 år bag tremmer. (Foto: All Over)
The Blacklist

Fjerde sæson har premiere den 23. september. Raymond “Red” Reddington er storkriminel og forhenværende marineofficer, men efter mange år på flugt fra FBI, overgiver han sig frivilligt. Igennem hans år i den kriminelle løbebane, har han samlet en liste over de største forbrydere i verden, han vil dele til fordel for immunitet, men kun hvis det er i samarbejde med novicen Elizabeth Keen.

Nye serier i oktober

Netflix

The Ranch

Anden del af første sæson af The Ranch med Ashton Kutcher i spidsen kan streames fra den 7. oktober. Kutcher spiller sammen med Danny Masterson to brødre, der kæmper med at få familieforetagendet på Iron River Ranch til at køre rundt.

The Ranch (2016 - ) (Season 1) Ashton Kutcher, Danny Masterson *Filmstill - Editorial Use Only* CAP/FB Image supplied by Capital Pictures
Serien om de to brødre er blevet fornyet med endnu en sæson, der udkommer næste år. (Foto: All Over)
Haters Back Off

Den 14. oktober får youtubekarakteren Mirana Sings sin egen serie på Netflix. Serien er historien om “Multitalentets” liv sammen med hendes mor og onkel, før hun blev kendt.

Black Mirror

Den 21. oktober får tredje sæson af den genoptagede serie Black Mirror dansk premiere på Netflix. De to første sæsoner kørte originalt på den britiske Channel 4, men dette efterår kommer den amerikasnke fortsættelse. Hvert afsnit er en ny fortælling, men tager alle udgangpunkt i de uforudsigelige konsekvenser af moderne teknologi.

Midnight Diner

Fra den 21. oktober kan du også streame Midnight Diner (Shinya shokudô), som er en japansk serie fra 2009 og foregår omkring restauranten Shinya shokudô, der kun har åbent fra midnat til syv om morgenen. Tv-serien er baseret på en mangaserien af samme navn og fortæller små historier om restaurantens gæster.

HBO

Westworld

Den stjernespækkede serie har premiere den 3. oktober og er inspireret af filmen fra 1973 af samme navn, der handler om en temapark med kunstige eksistenser. Rollelisten tæller blandt andet Anthony Hopkins, Ed Harris og Evan Rachel Wood.

The Mindy Project

Femte sæson af den romantiske komedieserie får premiere den 5. oktober. Serien følger gynækologen Mindy, der bliver spillet af Mindy Kaling, som nok er bedst kendt for The Office. Mindy prøver at få hendes private og professionelle til at spille sammen, men det er ikke altid nemt, når man både er bedste venner og forelsket i sin kollega.

Divorce

Den 10. oktober er Sarah Jessica Parker tilbage på HBO i en ny komedieserie. Parker spiller kvinden Frances, der begynder at revurdere sit liv og beslutter sig for at ville skilles, men det er ikke så nemt, som hun havde forestillet sig.

Insecure

Fra den 10. oktober kan du følge veninderne Issa og Molly. Molly er en succesfuld advokat, imens Issa stadig prøver at finde ud af hvad, hun vil med sit liv. Begge kæmper med hver deres problemer, hvilket af og til får dem i nogle akavede situationer.

Supergirl

Hele første sæson er tilgængelig fra den 1. oktober, og sæson to får premiere den 11. oktober. Kara Zor-El, som er Supergirls rigtige navn, bliver sendt til jorden for at beskytte sin fætter, Kal-el, der også er sendt til jorden, da deres planet Krypton er dødsdømt. Hendes fartøj bliver dog fanget i en fantomzone, hvor tiden står stille, så da hun kommer fri er 24 år gået på jorden, og Kal-El er vokset er i mellemtiden vokset op og blevet Supermand.

Da hendes fætter ikke længere har brug for hende, skjuler hun sine kræfter, indtil hun indser, at der er plads til to superhelte i byen.

Viaplay

Scandal

Sæson 1-3 af den prisvindende serie om Olivia, en tidligere pressesekretær for den amerikanske præsident, kommer online den 1. oktober.
Olivia har startet sit eget firma, men har svært ved at give slip på hendes forhold til præsidenten, hvilket ikke er nemt, når der er en førstedame med i spillet og en kæreste, der ovenikøbet er en af præsidentens medarbejdere.

Tony Goldwyn, Kerry Washington Shondaland/ABC Studios USA Television
Serien indeholder seks sæsoner og har en syvende undervejs. (Foto: All Over)

VIGTIGT – Vikings vender også tilbage i løbet af efteråret med anden del af sæson 4. Premieredatoen er endnu ikke afsløret.

VIKINGS, (from left): Alexander Ludwig, Travil Fimmel, 'A Good Treason', (Season 4, ep. 401, aired Feb. 18, 2016). photo: Jonathan Hession / ©History Channel / courtesy Everett Collection
Alle sæsoner af serien er blevet taget af HBO frem til premieren. (Foto: Viking)

· Mere fra samme kategori ·