Læs også:

Close

Den perfekte røde læbestift til din hudtone

Skønhed  | 

Har du nogensinde tænkt over, at farven på din læbestift skal hænge sammen med din hudtone?

Røde læber er og bliver en klassiker. Du kan bære en rød læbestift til nærmest et helt nude look eller til bronzy øjne for et mere forførende festlook. Men vidste du, at der findes en perfekt rød til lige præcis din hudtone? Jeg har fundet en masse lækre, røde læbestifter frem, og guider dig til dine perfekte røde læber.

Lys hudtone

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried har valgt en meget skinnende, postkasserød læbestift. (Foto: All Over)

Farve: Har du lys hud, skal du gå efter en postkasserød læbestift, der ikke er for orange i tonen, da den er perfekt til at fremhæve dine lyserøde undertoner i huden.

En sikker vinder: Rouge Pur Couture-læbestifterne fra YSL giver læberne et farvemættet resultat med smuk glans. Superlækkert til en aften ude med spræl på læbefarven.

s1293463-main-Lhero
YSL Rouge Pur Couture Læbestift, i farven ”Le Rouge – blood red”,
265 kr. hos Magasin.

Medium hudtone

gigi hadid
Gigi Hadid rocker også de røde læber. (Foto: All Over)

Farve: Skift din læbefarve baseret på sæsonen. Om sommeren, når du har en god kulør, så gå efter en orangerød. Farven vil fremhæve din tan og sommerglød, samt din læbeform. Om vinteren er læbestifter med blå undertoner flotte, da de får dine tænder til at se ekstra hvide ud.

En sikker vinder: MAC er kendt for deres store udvalg af læbestifter, hvor du kan finde noget for enhver smag. Lady Danger er en klassiker i deres kollektion, og den er kendt for den røde farve med hints af orange. Perfekt til din hudtone.

f315b0a5-afef-4ed9-8b49-7318a495eedf-1024x768
MAC Lipstick, i farven ”Lady Danger”, 165 kr. hos Magasin.

 Læs også: Modeguide: Bliv inspireret af moden gennem tiden

Oliven hudtone/undertone

 

(Foto: All Over)
Jessica Alba med en mørkere rød tone på læberne og masser af bodyshimmer. (Foto: All Over)

Farve: Dybe murstens/rust farver vil se mest naturlige ud til din hudtone. De dybe farver vil blende mest naturligt og holde på de varme undertoner, huden naturligt har.

En sikker vinder: Læbestiften er farvemættet med et lækket, glossy shine. Langtidsholdbar og super behagelig at have på.

mac-lipstick-dubonnet
MAC Amplified Creme Lipstick, i farven ”Dubonnet”, 165 kr. hos MAC.

Karamel hudtone

rihanna
Rihanna med cool læbestift og lige så fed jakke. (Foto: All Over)

Farve: Gå efter en farve med en koldere undertone og noget, der hverken er for lyst eller for mørkt. En smuk og helt klassisk rød vil fremhæve din hudtone og give dig en masse glød i ansigtet.

En sikker vinder: Smashbox laver mange af mine favoritprodukter, og denne her sag er ingen undtagelse. Læbestiften er dejligt cremet, fugtgivende og giver læberne lækkert shine.

SB-Large-410x410
Smashbox Be Legendary Lipstick, i farven ”L.A. Sunset”
170 kr. hos Matas.

Dyb/mørk hudtone

NO JUST JARED USAGE Stars pose in the 87th Annual Academy Awards Press Room. **NO DAILY MAIL SALES** Pictured: Lupita N'yongo Ref: SPL959947 230215 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Lupitas smukke, røde læber til Oscar-showet i 2015. (Foto: All Over)

Farve: Dybe farver som vinrød eller rød med lilla undertoner er perfekte til din mørkere hud. Gå efter noget med varme undertoner for at balancere farven med din egen varme i huden.

En sikker vinder: Den matte læbestift fra Gosh giver læberne en mat og fløjlsblød overflade, samtidig med at den er behagelig, og den holder hele dagen.

6019

GOSH Velvet Touch Lipstick, i farven ”60 Lambada”, 100 kr., Matas.

· Mere fra samme kategori ·