Læs også:

Close

Sådan holder de kendte sommerferie

Underholdning  | 

Selv om du måske selv er i gang med at holde en lækker og sikkert velfortjent sommerferie, kan det alligevel være fristende at se, hvordan de kendte bruger deres

Har du lyst til at sidde og blive lidt småmisundelig og håbe på, at en ekstra ferie pludselig dukker op, så kig med. Ellers håb på, det er dig, der er en dag bliver kendt og kan give den max (sommerferie)gas.

Calvin Harris … on a boat

Den skotske DJ så rigtig sommerglad ud, da han tog en selfie med sine venner på en båd. Hvad status er med Taylor er vist stadig lidt uvist. Men imens kan man jo godt hygge sig.

Calvin Harris
Calvin Harris og John Newman båd-hygger. (Foto: All Over)

Lindsay Lohan i nettet

Lindsay Lohan og Egor Tarabasov er på romantisk sommerferie. Hvem gad ikke godt være på den strand? Men vi ville nok have valgt et lidt mindre havfrueagtigt outfit. Måske huden bagefter har et fint netmønster efter solens stråler er trængt i gennem …

Lindsay Lohan
Lindsay og Egor kærestehygger på stranden. (Foto: All Over)

 

Beyoncé gør aldrig noget halvt

Beyoncé er på sommerferie med familien på Hawaii. Men hun har også lidt tid til sig selv og en lækker drink i vandkanten.

Beyonce
Beyoncés strandoutfit virker bare lidt mere velovervejet end Lindsay Lohans. (Foto: All Over)

Kylie Jenner bliver set

Sommerferien starter lidt senere for nogen af stjernene som for eksempel Kylie Jenner, der her er til premiere i Los Angeles på Famous-filmen sammen med Tyga. Mon der ikke alligevel vankede et par lækre sommerdrinks efterfølgende?

Kylie Jenner
Kylie Jenner kan bære lange støvler og kort nederdel som få. (Foto: All Over)

Charlie Hunnam (hot), L.A. (hot)

Sommeren er også fed (og mega hot) i L.A., og Charlie-boy er blevet der sammen med sin kæreste, Morgana McNelis, hvor de her går en tur i Downtown L.A.

Charlie Hunnam
Charlie Hunnam kan sagtens bære en morfarkasket. Han er stadig lækker. (Foto: All Over)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blake Lively på flaske

Blake tog forskud på sommerferien, da hun var til Cannes Festival i maj måned. Vi elsker alt ved Blake; hendes personlighed og hendes fede stil. Gid hun kunne kommes på flaske. Blake er indbegrebet af en sommer-fashionista.

https://www.instagram.com/p/BFdeGXZR4Bk/?taken-by=blakelively

 

We’re going to … Miami

Skuespilleren Zac Efron viser sin buff body frem på settet til filmen Baywatch i Miami Beach. Tarzan kan godt gå hjem igen. Og vi er på vej til Miami LIGE NU! (We wish …)

Zac
Sommerens lækreste overkrop. Vi elsker Zac. (Foto: All Over)

Det er travlt at være Selena Gomez

Selena Gomez har en noget kontrastfyldt sommer, hvor hun om formiddagen er til fotoshoot i NYC og om eftermiddagen leger med nogle børn i et springvand – her før sin koncert i Barclay Center.

Selena
Selena på modeljob. (Foto: All Over)
selena
Lidt vand på kroppen er tiltrængt på en hot sommerdag i NYC. (Foto: All Over)

Justin Bieber, Ashley Benzon og en yacht

Bieber er på vej ombord på en meg-yacht sammen med skuespillerinden Ashley Benzon i Miami. Han er næsten for colour coordinated til vores smag. Næsten.

Justin Bieber
Justin Bieber i bedste surfer dude-stil. Vi er dog ikke fan af den afblegning. (Foto: All Over)

 

Chris Hemsworth down under

Chris-drengen og kæresten Elsa Pataky har en hyggedag i Byron Bay, Australien. Senere på dagen var de sammen med Chris’ ældre bror, Luke, og hans kone, Samantha.

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth og kæresten Elsa bruger sommeren i Australien. (Foto: All Over)
 mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·