Læs også:

Close

5 trendy toilettasker til ferien

Olivia deler ud af sit beautyunivers hver uge på MY DAILY SPACE og på sin blog: oliviabach.dk.

Vores beautyblogger Olivia Bach har fundet fem forskellige toilettasker til nem opbevaring af makeup i rejsetasken

Juli er danskernes eftertrukne rejsemåned, og mange af os skal derfor have pakket kufferten og af sted mod sydens sol eller i sommerhus. Makeup er ikke altid det mest stabile at rejse med, og en god toilettaske er derfor et musthave. Jeg har fundet fem vildt fede og vidt forskellige toilettasker frem, så du kan fragte makeuppen sikkert frem og tilbage imellem destinationerne.

Den gennemsigtige toilettaske

En gennemsigtig toilettaske er altid god at have, da den giver et nemt og hurtigt overblik. Jeg har fundet den her fantastisk søde vandmelon-toilettaske fra mærket Skinnydip, der har den perfekte sommervibe. Hvor sød er den ikke? Der findes mange varianter af den gennemsigtige toilettaske, og hvis vandmeloner ikke lige er dig, har H&M en masse fine, basic toilettasker og makeuppunge, der er gennemsigtige.

image1xxl

image4xxlSkinnydip Watermelon Make Up Bag, 130 kr., ASOS

Den sorte toilettaske

En sort toilettaske er altid en sikker vinder. Den her fra Day Birger et Mikkelsen har ikke bare den perfekte farve, men også den perfekte størrelse. Den robuste form holder makeuppen godt på plads, og hanken gør den supernem at have med on the go. Day laver en masse lækre toilettasker, og den her er en af mange rigtig fine.

day2163475536_black_6
DAY Boss Jewelery bag, 399 kr., DAY Birger et Mikkelsen

Den flade toilettaske

Den her toilettaske fra Sephora er en klar favorit hos mig. Hvis du er bare en brøkdel makeupelsker, kan du ikke lade være med at falde for den. Tasken findes i forskellige farver med forskellige tekster, så der er en til alle.

Toilettasken er stor og flad, og er derfor super til at opbevare din makeup i og have med, både i håndtasken og kufferten. Det perfekte valg til dig, der ønsker at give alle et smil på læben.

Værd at vide: Cremefarven kan godt være lidt sart, så denne model er ikke til typen, der drysser med sin makeup.

4357efa9f0c6907f438afbbbffbdab6e 7eb1f45654729fd567e3cafc145e8950 e3e1d860fcdc35167637d8cac7726604Sephora Breakups to Makeup Bag, 170 kr., Sephora

Den praktiske toilettaske

Denne toilettaske fra Sephora er perfekt til rejsen og til dig, der har en masse at pakke ned. Toilettasken er robust og med optimal opbevaringsplads opdelt i forskellige rum. Toilettasken hedder The Vacationer, hvilket også hentyder til dens fantastiske opbevaringsmuligheder.

Mørke farver er smarte at vælge, når det kommer til makeupopbevaring, da toilettasker ofte går hen og bliver lidt grumsede indeni. Den sorte er derfor til den praktiske type, der ønsker at toilettasken altid ser lækker ud. 

s1808153-main-zoom
Sephora The Vacationer, 330 kr., Sephora

Den sjove toilettaske

Den holografiske toilettaske fra Skinnydip indikerer sommer, fest og farver. Helt klart en vinder, når det kommer til et cool look med unikt slangeprint. Toilettasken har en anvendelig, firkantet form, der giver det perfekte opbevaringspotientiale og af den grund er ideel til at opbevare makeupbørster i. Tasken er forholdsvis stor, hvilket er super til dig, der ikke pakker let …

image1xxl-2 image4xxl-2
Skinnydip Holographic Make Up Bag, 130 kr., ASOS

Læs også: Tag et kig ned i skønhedsredaktørens makeuppung!

IMG_4306 (2)

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·