Læs også:

Close

Tag et kig ned i skønhedsredaktørens makeuppung

Skønhed  | 

Vores skønhedsredaktør, Anna, har samlet seks skønhedsprodukter, du altid kan finde i hendes makeuppung

Lækker boho-creme fra Hawaii, multifunktionel dagcreme med farve, solbeskyttelse som gel og lidt shine – lyder det som noget, du kan lide? Så tag et kig i skønhedsredaktørens makeuppung lige her.

Honey Girl Organics – nyt favoritmærke fra Hawaii

For et par uger siden var jeg til et presseevent hos Rabens Saloner i forbindelse med deres nye udvalg af skønhedsprodukter, som bliver forhandlet i butikken i København K. Her blev jeg introduceret til det nye boho-mærke Honey Girl Organics. Honey Girl er et eksklusivt, økologisk mærker fra Hawaii, som får din hud til at stråle på en naturlig og ny måde.

Jeg fik en lille prøve med hjem på deres Face & Eye Créme, og er allerede dybt afhængig. Jeg bruger den morgen og aften, og glæder mig inden jeg skal i seng og efter badet om morgenen. Cremen er nem at anvende, lidt fed, men perfekt til min hud, som godt kan være lidt sensitiv og tør. Jeg skal i hvert fald ned at købe en ny, inden ugen er gået, da jeg i øjeblikket ikke kan leve uden.

Info: Hvis du ikke bor i Københavnsområdet, kan du ringe til Rabens Saloner og få dem til at sende den til dig, eller finde produkter på deres officielle hjemmeside lige her!

FE

Face & Eye creme, 275 kr., forhandles hos Rabens Saloner/Forhandlerinfo: 3115 3113

Multifunktionel creme

Denne lækre dagcreme er et total must for mig. Den fugter og giver beskyttelse med SPF15, jeg bruger den hele året rundt. Den giver glød og lidt farve til huden på den helt perfekte, naturlige måde. Jeg bruger den i øjeblikket i stedet for en foundation eller i kombination med en lidt let foundation, da den er perfekt til at give ekstra glød her i sommermånederne.

Origins

Vitazing SPF15 Energy-boosting moisturizer, 50 ml, 245 kr. hos Magasin

Lidt lir til kinderne og uundværlig i min makeuppung

Inden sommeren kom til Danmark, følte jeg mig meget bleg og farveløs i ansigtet. Jeg valgte derfor at finde en blush, som kunne give lidt ekstra farve til kinderne. Helt tilfældigt faldt jeg over denne her fra Youngblood, som fremhæver kinderne med lidt ekstra farve og glans.

Den er perfekt nu her, hvor jeg også har fået lidt farve, da den komplimenterer den brune farve rigtig godt. Et skønhedsprodukt, som jeg har med mig overalt.

Youngblood
Youngblood Luminous Creme Blush, 260 kr. hos Magasin

Lidt shine til læberne

Kiehls’s klassiske bestseller er blevet en musthave for mig. Jeg tager den på, efter jeg har børstet tænder om morgenen og i kombination med min makeup. Den beskytter og fugter på den lækreste måde uden at fedte og give farve. Den perfekte læbebalsam, hvis du bare ønsker et naturligt shine.
Kiehls

LIP BALM #1 15 ML. 60 kr. hos Magasin

 

Lange vipper

Jeg har længe været fan af Max Factors mascara Clump Defy. Børsten er fantastisk og man får lange, smukke vipper, som forbliver sådan hele dagen. Den er kendt for ikke at klumpe, og det lever den også op til. For mig giver den volume og et perfekt finish til min ellers meget naturlige makeup. Et uundværligt skønhedsprodukt i min makeuppung.

 Maxfactor

 

Max Factor Clump Deep mascara, 149 kr. hos Matas

Let solcreme, jeg har med mig overalt

Denne solgelé fra LA ROCHE-POSAY har jeg i øjeblikket med mig overalt. Den lette gelékonsistent er perfekt til mine behov. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og lækker. Den er fantastisk, hvis du har travlt om morgenen og ikke har tid til at vente på, at din solbeskyttelse skal trænge ind og ikke orker, at tøjet bliver fedtet til. Denne gel er en ultra light udgave og passer til alle hudtyper.

Værd at vide: Den er ekstra vandresistent.

Anthelios W Gel SPF30 100ml

LA ROCHE-POSAY GEL, 149 kr. hos Apoteket

 

IMG_4307 (1)

IMG_4306 (2)

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·