Læs også:

Close
Sagaen om Taylor Swift, Tom Hiddleston og Calvin Harris. (Foto: All Over)

Sagaen om Calvin Harris, Taylor Swift og Tom Hiddleston

Underholdning  | 

To uger efter det “venskabelige” brud mellem Taylor Swift og Calvin Harris er der drama mellem de to stjerner – og nu kysser Taylor på Tom Hiddleston

Det er ikke til at vide, hvad der helt præcist foregår mellem Taylor Swift og Tom Hiddleston – eller foregik mellem hende og nu ekskæresten Calvin Harris. Det holder dog ikke medierne tilbage fra at gætte, og vi deltager gerne i spekulationerne.

I går kogte gossipsiderne over med disse billeder af Taylor Swift og Tom Hiddleston, der kysser. Diverse fotografer og journalister har kåret de to stjerner til det nyeste Hollywood-par i kendisland, og det ser unægteligt også sådan ud. Dog er der også konspirationer om, at den meget velovervejede Taylor Swift har planlagt hele mediecirkusset og virkelig gerne vil have, at vi skal tro, at de er sammen.

Droppede hun Calvin for at være sammen med Tom?

Det er kun to uger siden, at vi sidst skrev om Taylor Swift. På det tidspunkt var det netop kommet frem, at hun og Calvin Harris var gået fra hinanden, og People skrev, at der intet drama var mellem dem. Det er der dog mange, der tvivler på nu.

Læs også: Taylor Swift og Calvin Harris har slået op

Allerede til Met Gala den 2. maj – en måned inden nyheden om bruddet slap ud – ankom Taylor Swift nemlig til en pre-dinner sammen med skuespilleren Tom Hiddleston.

(Artiklen fortsætter efter galleriet)

Galleri: Taylor Swift og Tom Hiddleston ankom sammen til Anna Wintours pre-Met Gala dinner:

Siden har en video floreret, hvor Taylor Swift og Tom Hiddleston danser sammen til Met Gala.

– Jeg sad til bords med Taylor Swift, og The Weeknd spillede, og hun sagde: “Det, der er med de her fester, er, at ingen danser”. Hun sagde, som musiker: “Vi bliver nødt til at danse for The Weeknd”. Så vi rejste os og dansede, har Tom Hiddleston for nylig fortalt til magasinet Us.

Du kan se videoen af den famøse dans her:

Siden hen er Taylor Swift og Calvin Harris altså gået fra hinanden, og efter billedet af hende og Tom Hiddlestons kys er gået viralt, har der vist sig alligevel at være lidt drama mellem de to ekskærester. I hvert fald har Calvin Harris unfollowet Taylor Swift på Twitter, og i går begyndte de to stjerner at slette diverse billeder, tweets og minder om hinanden fra de sociale medier. Selv det tweet, Calvin havde skrevet for at bekræfte bruddet, røg.

– Åh åh, nu går det ned, folkens, tweetede dj’en inden sletningen virkelig tog fat, men det tweet er også fjernet igen.

Vi følger spændt med i udviklingen.

Sagaen om Taylor Swift, Tom Hiddleston og Calvin Harris. (Foto: All Over)
Det kan være Tom Hiddleston, der kom imellem Taylor Swift og Calvin Harris. (Foto: All Over)

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·