Læs også:

Close
Orange Is the New Black sæson 4 har premiere fredag den 17. juni. (Foto: All Over)

Quiz: Hvor stor fan er du egentlig af Orange Is the New Black?

Underholdning  | 

Orange Is the New Black har snart premiere på sin fjerde sæson, og vi varmer op med en quiz, så du kan teste, hvor stor fan du egentlig er af serien

– The animals, the animals, trap trap trap till the cage is full. The cage is full, stay awake. In the Dark, count mistakes. The light was off, but now it’s on. Searching underground for a bit of sun. The sun is out, the day is new, and everyone is waiting, waiting on you. And you’ve got time. You’ve got time …

Yes, snart brager temasangen fra Orange Is the New Black ud af diverse tv-apparater og computerhøjtalere. Helt nøjagtigt på fredag den 17. juni, hvor Netflix har premiere på den fjerde og meget ventede sæson af den populære serie om de ind- og ansatte i Litchfield.

For at varme op til begivenheden har vi flikket en quiz sammen, så du kan teste, om du er klar til premieren, og om du egentlig er så stor fan af serien, som du udgiver dig for at være.

Resultat

Hvis du fik mellem 0 og 40 procent:

Har du overhovedet set Orange Is the New Black? Ellers har du få dage endnu til at se alle tre sæsoner, før den fjerde har premiere på fredag den 17.! Og ja, Netflix smækker som altid samtlige afsnit på samtidig, så der er alle muligheder for et maraton, hvilket du ser ud til at have brug for.

Hvis du fik mellem 41 og 70 procent:

Okay, okay, du er pænt godt med, men det er vist et stykke tid siden, du sidst har set Orange Is the New Black. Heldigvis er den nye sæson jo lige om hjørnet, så du kan komme up to date med Litchfield og dets indsatte.

Hvis du fik mellem 71 og 99 procent:

Hmm, er du sikker på, du ikke selv har været indsat i Litchfield? Eller måske knaldet Pornstache? Du har i hvert fald et ret indgående kendskab til serien. Du må være en ægte fan!

Hvis du fik 100 procent:

Piper, er det dig?!

· Mere fra samme kategori ·