Læs også:

Close

Guide: Den perfekte rensemousse

Olivia deler ud af sit beautyunivers hver uge på MY DAILY SPACE og på sin blog: oliviabach.dk.

Leder du efter den perfekte, skånsomme rens? Beautyblogger Olivia Bach giver dig tre gode bud på en lækker rensemousse

En rensemousse er en let og effektiv måde at rense huden på, enten når du er i badet eller ved håndvasken. Hvilken konsistens man foretrækker på sit renseprodukt, er en smagssag – men mange tror, at en rensemousse er mere udtørrende end en almindelig rens, men det er altså flere årtier siden, det var tilfældet. De fleste renseskum i dag har skånsomme og fugtgivende egenskaber, så her får du tre gode bud på en lækker rensemousse.

En mild mousse med kamille

En supermild mousse med kamille, som virker beroligende på huden. Denne rensemousse renser skånsomt og fjerner effektivt makeuprester og andet snavs uden at udtørre huden, da den er uden sæbe. Den indeholder desuden også en rig blanding af plejende olier og ekstrakter fra jojoba, vindruekerneolie, tidsel, hyben og hjulkrone (urteplante), der effektivt og skånsomt renser og fugter.

En lækker moussekonsistens med en velfungerende pumpe og superlækker duft.

708177091035Jurlique Herbal Recovery Cleansing Mousse, 285 kr. hos Magasin

En duftende rensemousse

En fantastisk duftende rensemousse, der renser huden og modvirker bakterier og irritation. Produktet er, hvad jeg vil kalde en “rigtig” moussekonsistens med en lækker, nem pumpe. Rensen er velegnet til mere fedtet hud, da den er lavet med pagodetræ, der er rig på P-vitamin, der styrker og fornyer huden.

Kamillen i produktet beroliger og beskytter mod bakterier. Rensemoussen efterlader huden gennemrenset og lækker blød.

IMG_69752
Natura Siberica Cleansing Foaming Mousse, 70 kr. hos Nature Siberica 

Skånsom rens

En flødeskumsagtig rens, der renser den mest sensitive hud nænsomt og med omhu. Produktet er uden sæbe, så du oplever ikke, at din hud tørrer ud – derimod efterlades den frisk og behagelig. Embryolisse er kendt for deres skånsomme produkter, der kan bruges på alle, og den her er ingen undtagelse.

Rensen skummer blidt op, når den tilføres fugtig hud, og føles lækker og fløjlsblød. Huden er efterfølgende grundigt renset og på grund af indholdet af mandelolie og shea-butter, efterlader den en behagelig følelse af frisk, næret og fugtet hud – der ikke strammer.

 

192086_1_3_520
Embryolisse Lait-Créme Moussant, 199 kr. hos Matas

Læs også: Fem trin til det perfekte bh-fit! 

Young couple hugging and kissing. Keywords: 25-29 years, alluring, bare chest, breast, caucasian, color image, covering, germany, grinning, happy, indoors, modesty, munich, one person, people, photography, sensuality, sexy, shy, smiling, topless, vertical, waist up, woman, young adult, 20's, 20-25, 20-30, 20s, 25-30, adult, bare, bare-chested, bashful, bliss, bosom, cheerful, delighted, e.u., enclosing, enjoyment, eu, europe, european, european union, female, gaiety, gal, german, glad, gleeful, gratifying, human, human being, indoor, inside, jolly, lady, lighthearted, merry, one, person, pleasing, pleasure, rejoicing, risque, satisfaction, self-conscious, sensual, shirtless, smirking, suggestive, tilting, timid, twenties, twenty, waist-up, western europe, western european, women, bare, chests, chested, breasts, caucasians, colored, colors, covers, covered, grins, grinned, happiness, modest, photographic, shyness, smiles, smiled, tilted, vertically, verticals, women's, woman's, young adults, adults, bare-chests, bashfulness, blissful, blissfully, blissfulness, bosoms, cheerfulness, chests, colours, coloured, delights, delighted, delighting, enclose, encloses, enclosed, enjoys, enjoyed, european, females, gaily, gaieties, gals, gladly, gladness, gleefulness, gleefully, gratifys, gratified, gratification, gratifications, humans, beings, jollies, jollied, joyful, joyous, ladies, lightheartedly, lightheartedness, merriment, persons, pleased, rejoice, rejoices, rejoiced, satisfied, satisfying, satisfies, self-consciousness, smirks, smirked, suggestively, tilts, tilted, timidness, timidity Modelreleased: YES Cultura RM, Sub 9-12, 0809

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

 

· Mere fra samme kategori ·