Læs også:

Close
solbeskyttelse paa festival

Festival med solbeskyttelse

Olivia deler ud af sit beautyunivers hver uge på MY DAILY SPACE og på sin blog: oliviabach.dk.

Skal du også ud og nyde en af årets mange festivaler? Hop med på SPF-vognen sammen med beautyblogger Olivia Bach, og bliv beskyttet fra top til tå

Sol, sommer og måske endda festival? Festivalsæsonen er ankommet, og solen brager nedover Danmark. På festival er man ekstra udsat, da det hele foregår under åben himmel, og det sidste, du tænker på, er måske SPF. Få styr på hvilket solprodukt der passer perfekt til dine præferencer, og gå de kommende festivaler imøde velforberedt.

Sololie med SPF

Hvis du har tør hud og godt kan lide, at din hud ser skinnende og lækker ud, er en sololie perfekt. Sololierne i Danmark har høj SPF – faktisk helt op til SPF 50. Jeg har to favoritter, der beskytter uden at fedte og grise!

qktue2neeu3zif0oqpvd
Solarie Peau Parfaite Invisible Spary, 99 kr. hos Yves Rocher

Yves Rocher Spray invisible er en let, plejende tørolie, der giver en effektiv UVA/UVB-beskyttelse. Produktet efterlader huden med et fint fløjlsskær, som fremhæver hudens gyldne toner. Produktet findes i både SPF 15, 20, 30 og 50, så der er noget til alle! Olien dufter behageligt og efterlader dig ikke med en træls “sololieduft”.

s-sololiespray_spf30-b-200_72-HSXufe4Id8io0WOQ8YPxJA
Derma, Sololie Spary, 129 kr. hos Matas

Derma Sololiespray SPF 30 har en lækker, let konsistens, der nemt kan påføres på huden. Den fedter en smule efter min mening, men det betyder også, at den efterlader lidt glans, hvilket er specielt lækkert på benene. Olien er både Svane- og Astma/Allergi-mærket og helt uden sprit. Den er vandfast og har ikke nogen duft, hvilket kan være super rart.

Værd at vide: En sololie gør huden pæn og lækker, samt giver masser af fugt. Flot til bare ben, arme eller til hele kroppen. 

Serum med SPF

Serum med solfaktor? Ja, du hørte rigtigt. Det tyskproducerede mærke Phyris har produceret en serum med SPF 30, som du kan have under – eller over – din dagcreme og makeup. Bliver uden tvivl en af sommerens musthaves for mig!

phyris,_uv_add_on_spf_30_serum,_50ml,vejl._pris_24_38720
Phyris UV Add On Serum SPF 30, 249 kr. hos Dahl PR

Hvis du er en af dem, der nødig vil erstatte din dagcreme med en solcreme eller hader den klistrede fornemmelse, er dettte produkt som lavet til dig. SPF 30 er spækket med E-vitamin, der giver masser af fugt. 

Tip! Påfør altid din SPF hver trejde time og efter, du har været i vandet.

Solcreme der ikke fedter

Solcreme kan være svært at finde rundt i, da hylderne bugner med dem. Personligt er jeg ikke vild med en solcreme, der efterlader hvide spor eller fedter, så jeg har fundet to, der netop opfylder mine krav til en let og lækker solcreme.

ppr07825
Solarie Peau Parfaite Comfort Lotion, 119 kr. hos Yves Rocher

Yves Rocher har lavet en superlækker solserie, så den skal selvfølgelig nævnes igen. Denne gang er deres solcreme i fokus! Strandtidsel, som er hovedingrediensen i alle de nye produkter, har en unik evne til at tilpasse sig solens stråler. Denne solcreme udnytter kraften i strandtidselekstrakten fuldt ud for at beskytte huden uden at snyde dig for den gyldenbrune sommertan. Solcremen er let både at påføre og smøre ud, og findes i SPF 15, 20, 30 og 50.

7503_mellisa_solbeskyttelsescreme_spf30_150ml
Melissa Solcreme SPF 30, 169 kr. hos Matas 

Melissa solcreme med SPF 30 er en uparfumeret solcreme, der sikrer din hud den bedst mulige beskyttelse og pleje. Den unikke sammensætning af økologiske planteekstrakter og økologiske planteolier i produkterne giver dokumenteret reduktion af sol-, celle- og DNA-skader. Mellisas solserie modvirker rynker, tab af elasticitet og ældning af huden, samtidig med at den giver intensiv fugt, virker beroligende og fornyer huden. Hvor lækkert er det ikke lige?

Tip: Husk altid at smøre et godt tykt lag SPF på, da solfaktoren ellers ikke virker optimalt. 

 

Læs også: Beauty på budget!

Female lips, close-up. Keywords: mouth, lips, "open mouth", tooth, teeth, erotical, erotic, sensual, sexy, sensuality, eroticism, erotic, people, beauty, woman, single, face, make-up, cosmetics, makeup, styling, skin, rouged, rouge, soft, delicate, "beauty care", indoor, indoors. Restrictions: Exclusive worldwide through Picture Press or partners.|Model released. PP18_HR_758, 0212

mydailyspace-facebook-logo-400x331

 

· Mere fra samme kategori ·