Læs også:

Close

Beauty på budget: 10 skønne sommerprodukter under 100 kr.

Skønhed  | 

Vores skønhedsredaktør, Anna, har fundet 10 skønne beautyprodukter under 100 kr.

Man kan hurtigt købe sig fattig i produkter, når solen rammer det danske land. Vi har derfor fundet 10 budgetvenlige produkter, som passer til sæsonen og klimaet.

Et must at have med på farten

Hvis du ligesom mig godt kan have tendens til at få det, man kalder “arm” (svedpletter under armene), så er disse deodorant-servietter et must at have med på farten. De er geniale at have med i tasken, når du cykler på arbejde i høj sol, eller hvis du lige trænger til at friskes lidt op, inden det næste møde. De er også ideelle, inden du skal ind til eksamen eller på din første date, så du kan føle dig frisk og velforberedt uden at tænke over, hvordan den ekstra varme og nervøsitet kan lave pletter under armene.

Sephora Always Fresh Deodorant Wipes DKK 35

Always fresh deodorant wipes, 10 stk. 35 kr. hos Sephora

Glansfulde sommernegle

IDUN Minirals laver nogle fantastiske lakker, der giver en ensartet dækning og en fin glans. Selve neglelakken indeholder mineraler, vitaminer og mandelolie, der tilsammen både plejer, fugter og giver struktur. Den røde farve er altid lækker til brune sommerfødder.

Tip! Påfør altid neglelak indendørs for at få en ensartet dækning og struktur.

IDUN_Minerals_Nail_Polish_Rubin_image_11ml_DKK79

Neglelak, 79 kr. hos Matas 

Få lækre, bløde sommerfødder

Sommer og sol er lig med velplejede sommerfødder i sandaler. En nærende fodcreme er derfor uundværlig på badeværelseshylden, hvis du ønsker bløde, lækre sommerfødder. Ofte glemmer man fødderne i sin morgenrutine, men med denne absorberende creme er der ikke nogen undskyldninger. Cremen er fantastisk til at blødgøre og give fugt til tørre fødder og beskadiget hud.

www.predmet-foto.ru +7(926)785-24-53

Nourishing and Moisturizing Daily Foot Cream,  49 kr. hos NATURE SIBERICA

Hot lips …

Denne eksklusive læbebalsam fra Tony Moly af honning fugter og plejer læberne. Læbebalsamen er designet i en kysformet, metallisk emballage, som passer perfekt til håndtasken.

Vidste du: Den lette tekstur på Bbo Bbo Lip Balm er gennem tiden blevet et kultprodukt for koreanske popstjerner. ”Bbo” betyder kys på koreansk.

Tone Moly hos Sephora Bbo Bbo Lip Balm Honey DKK85

Bbo Bbo Lip Balm fra Tony Moly, 85 kr. hos Sephora

Man kan aldrig få for mange hårelastikker

Om sommeren er hårelastikker et totalt must for mig. Du vil ofte se, at jeg har en elastik rundt om håndleddet i sommermånederne. De er nødvendige, når det er varmt, og nakken trænger til lidt luft. Disse hårelastikker er uden metal og derfor bløde for håret. Det er altid en god ide at finde nogle, som ikke knækker håret, og som enten kan sidde på dit håndled eller din børste, så de ikke forsvinder så nemt.

Magasin_Budget_Skønhed

Hårelastikker, 19,95 kr. hos Magasin

Snyd lidt med den brune farve

Denne creme giver dit ansigt en jævn og naturlig brun farve, hvis du trænger til lidt ekstra kulør. Cremen er fugtgivende og giver en smuk brunlig farve. Prøv den eventuelt på din hånd, inden du går i gang med ansigtet, så du kan se, hvordan den virker på din hud.

Tip! Du får det bedste resultat, hvis du peeler din hud inden påføring. Påfør derefter cremen på en tør og ren hud.

Ellos_Skønhed

Natural Bronze Self Tan Face Cream, 50ml, 89 kr. hos ellos.dk

Hårmaske i rejsestørrelse

Fra juni 2016 er det muligt at få fingrene i denne fugtgivende hårmaske med camelliaolie og hvid teekstrakt. En hårmaske er en god investering til toilettasken, hvis man ønsker at genoprette hårets struktur og give et glansfuldt boost, når det udsættes for ekstra sol og saltvand.

Wella_Oil_Reflections_Luminous_Reboost_Mask_Travel_Size_30ml_DKK39

Wella Oil Reflections Luminous Reboost Mask, 30 ml, 39 kr. hos Wella

Smag til din mad eller styrke til dit immunforsvar

Denne lækre havsalt er 100 procent økologisk og kan bruges i din mad, til at styrke dit immunforsvar og til at detoxe din krop. Du kan anvende salten i din madlavning, i karbadet eller som body scrub, hvis du ønsker at styrke dit immunforsvar og afgifte kroppen.

Magasin_skønhed1

Sea Salt, 79 kr. hos Magasin

Pink elixir til læberne

Max Factor har lanceret denne lækre lipgloss; Colour Elixir Gloss, som giver en lækker farve til dine sommerlæber. En gloss, der giver en uimodståelig glans og bløde flotte læber. Farven er sommerlig og perfekt at have med sig, så den kan give dit sommeroutfit et ekstra pift.

ellos.dk (1)

Lip gloss, 79 kr. hos ellos.dk

Avocado til ansigtet

Om sommeren udsættes huden i ansigtet for ekstra sol og varme. Det er derfor en god ide at fugte huden med en god, nærende ansigtsmaske en til to gange om ugen. Denne fantastiske maske fra Sephora er lanceret her i sommeren 2016. Det er en fantastisk fibermaske, som har en nærende og reparerende effekt.

EXE-Masque-Colorful-VISAGE-2016-ThéVert-v6-V

Avocado maske, 40 kr. hos Sephora 

Læs også: Skønhedsredaktørens favoritter!

Skønhedsfavoritter2

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·