Læs også:

Close

Få looket: 5 stjerner med smukt pagehår

Skønhed  | 

Vores beautyblogger Olivia Bach viser i dag sine top fem page-favoritter fra den røde løber

Efter adskillige år, hvor langt hår har domineret, er det tid til at lade lokkerne falde til fordel for en stilfuld page. Hvem gider også have alt det hår hængende i nakken, når solen brager ned over os, i de kommende sommerstunder? Flere og flere stjerner lader lokkerne falde, og viser nu deres smukke page frem på den røde løber. Her har i mine top 5 page-stunder, fra den røde løber.

Nr. 5:

Jennifer Lawrence: Blond og råt

Jennifer rockede en blond page på den røde løber i Madrid til premiere på The Hunger Games: Mockingjay, Part 2, tilbage i slut 2015. Kombineret med en rå blondekjole gør Jennifer Lawrence den lækre page rå på sin helt egen måde.

Get the look:
Giv dit hår noget tekstur med en saltvandsspray, og føntør produktet ind i nyvasket hår. Lav de fine bølger med et glattejern for at gengive det rå look. Brug derefter en god hårlak, og giv dine rødder et løft med lakken.

e1cdfc1087145af194b9f6a87f09d615JLaw har fuldendt looket med en winged eyeliner, der står perfekt til det rå udtryk. (Foto: All Over)

Nr. 4

Emma Stone: Gyldne krøller

Emma Stone har altid været kendt for sine store øjne og røde hår. Her rocker hun en gyldenrød page med fine krøller til sidste års Golden Globes. Emma har kombineret de røde lokker med sorte smokey eyes og en feminin, gulvlang kjole.

Get the look: Krøl dit hår let med et krøllejern. Skift imellem, hvilken vej du krøller håret, det vil sige krøl det skiftevis ind mod ansigtet og væk fra ansigtet. Det giver et mere afslappet look og sørger for, at krøllerne ikke bliver for ensartede. Afslut med hårlak, så krøllerne holder hele dagen.

Emma Stones røde hår står perfekt til hendes perlebesatte kjole. (Foto: All Over)

Nr. 3

Lily Collins: Naturlige bølger

Lily Collins bærer uden tvivl en af mine yndlingspager. De mørke lokker kombineret med hendes lange vipper og buskede bryn gennemfører hendes look til UG. Lily ses her på den røde løber til Glamour’s Women of the Year Awards, hvor hun har sammensat røde læber, gyldne øjne og rosa kinder med en smuk, gulvlang naked dress.

Get the look: Start ud med en saltvandsspray i tørt hår. Brug dit glattejern til at lave bølgerne, og glat enderne. Det giver illusionen af mere naturlige krøller. Giv krøllerne en ekstra lækker finish med en mousse og en shinespray. Afslut med hårlak for at få holdbarheden i top.

lily-collins1Lilys bryn gør looket ekstra naturligt, selv om hun både har røde læber og gylden øjenskygge. (Foto: All Over)

Nr. 2

Kylie Jenner: Sleek og skarp

Kylies smukke, glatte page blev vist frem til dette års Met Galla kombineret med et lækkert, gyldent smokey eye og nude læber. Kylie er efterhånden blevet kendt som pigen med de mange frisurer og har både båret grønt, blåt, ferskenfarvet og regnbuefarvet hår. Det går ikke stille for sig, og du ser hende sjældent på den røde løber uden en ny frisure.

Kylie har sammensat den glatte page og naturlige makeup med en gulvlang Balmain-kjole, hvor der ikke er blevet sparet på bling.

Get the look: Glat håret med dit glattejern, og slik eventuelle “strittere” ned med en let gele. Sørg for at glatte enderne af håret ind mod ansigtet. Afslut med en shinespray for at opnå det flotte skær.

Kylie Jenner er en kamæleon, når det kommer til frisurer (og parykker). (Foto: All Over)

Nr. 1

Gigi Hadid: Tilbageslikket lækkerhed

Gigi Hadid ankom til dette års AMA’s med den lækreste, tilbageslikkede page. Hvor smuk er hun ikke med det korte hår? Gigi bar en hvid kjole og en lys og lækker makeup, der komplimenterede den nye klipning. En topmodel som Gigi kan bære de fleste frisurer, men jeg må godt nok sige, at det her er en favorit. 

Get the look: Spray håret med en saltvandsspray, og føntør produktet ind. Glat håret efter med dit glattejern, og glat spidserne ind mod ansigtet. Påfør en mousse til både rødder og længder efterfulgt af en let gelé. Kør fingerne igennem håret, og slik det tilbage. Afslut med en hårlak for at holde på de totter, der “skiller” og det tilbageslikkede look.

Gigi_Hadid_short_hairstyle_trick
Gigi Hadid blæste alle bagover, da hun troppede op med en korthårsfrisure. (Foto: All Over)

Læs også: Bliv sofistikeret som Kendall Jenner!

Kendall

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·