Læs også:

Close

Få looket: Bliv sofistikeret som Kendall Jenner

Annonce  | 

Vi har været i gemmerne og fundet et af vores favoritlooks. Sådan lader du dig inspirere af Kendall Jenner

Højtaljede sorte bukser, en cool body og en festlig clutch – mere skal der ikke til for at ligne en stjerne fra den røde løber. Lad dig inspirere af Kendall Jenners sofistikerede og sexede look til den næste cocktailfest.

Aug. 24, 2014 - Los Angeles, U.S. - Kendell Jenner attending the 2014 MTV Video Music Awards - Arrivals held at The Forum in Inglewood, California on August 24, 2014. 2014 Credit: D. Long/Globe Photos/ZUMA Wire/insight media
(Foto: All Over)
Aug. 24, 2014 - Los Angeles, U.S. - Kendell Jenner attending the 2014 MTV Video Music Awards - Arrivals held at The Forum in Inglewood, California on August 24, 2014. 2014 Credit: D. Long/Globe Photos/ZUMA Wire/insight media
(Foto: All Over)

Brug din bodystocking som en festtop

Vi har fundet tre gode bud på en cool bodystocking, som du kan bruge som en festlig top. Det er vigtigt at finde en, der passer til din barm, og som giver det udtryk, du ønsker.

Blonde-body

Hvis du ønsker et romantisk, sensuelt og forførende look, så er denne body den helt rigtige. Denne bodystocking er med smukke blonder og stretch og kan fås i Magasin Lingeri. Bodyen har en rund udskæring og en sexet, åben ryg.

 

Body1

 Bride 4 bodystocking, 349 kr. hos Magasin

Enkel og elegant

Hvis du ønsker et enkelt og elegant look, skal du finde en bodystocking uden blonder og for mange detaljer. Denne body er lavet af den blødeste kvalitet og har et yndefuldt look. En klassisk body, du nemt kan style op og ned alt efter, hvad du ønsker af udtryk.

 

Body2

 G-streng seamless bodystocking, 249 kr. hos Magasin

Sexet og stram

Hvis du ønsker en perfekt silhuet og noget, som sidder stramt ind til kroppen, så skal du gå efter denne lækkerhed fra Wolford. Der er et sikkert hold ved brystområdet og indbyggede bøjler, der giver støtte og hold.

 

Body3

Sheer Touch Forming String Body fra Wolford, 950 kr. hos Magasin

Højtaljede bukser med vidde

Højtaljede bukser med vidde er en trend, vi ikke kan komme uden om. Det er på mange måder en fantastisk modetendens, da dine ben vil synes længere og mere slanke med en buks som denne – specielt hvis du styler den sammen med et par højhælede stilletter.

Bukser fra Selected Femme

Selected Femme har lavet disse smukke bukser med elastik bagtil. De skulle være fantastiske at have på. De perfekte bukser, hvis du ønsker et elegant look som Kendall Jenner.

 

Buks1

 Selected Femme, 699,95 kr. hos Magasin

STORM & MARIEs udgave af bukser med vidde

STORM & MARIE har lavet disse fine bukser med et løst fit, lige ben og elastik i taljen. Det perfekte valg af bukser, hvis du ønsker et rent og enkelt look.

Buks2

STORM & MARIE, 899 kr. hos Magasin

Hvis du ønsker lidt ekstra vidde

French Connection har lavet denne smukke buks med lidt ekstra vidde i benene og et fint bindebånd i taljen. Kan også styles sammen med en hvid skjorte, hvis du ønsker et klassisk og moderigtigt look med et feminint twist.

Buks3

Bukser fra French Connection, 850 kr. hos Magasin

En clutch med karakter

Til dette sorte look er det vigtigt med en clutch med karakter for at give looket lidt power og personlighed. Find en clutch, du kan bruge til resten af sommergarderoben, så du får maksimalt udbytte af dit køb.

Glimmer-clutch

Becksöndergaard har lavet denne smukke clutch – indbegrebet af glamour. Clutchen er lavet af metal og skind med glitter og har en elegant knipslukning. Den perfekte clutch til dig, der ønsker et festligt look med personlighed.

Clutch1

V-Iga clutch fra Becksöndergaard, 299 kr. hos Magasin

Blød og lækker

DECADENT har lavet denne smukke makeuptaske, som også sagtens kan bruges som clutch. Den er lavet af blødt læder, og der medfølger en strop, som du kan have rundt om håndleddet – perfekt, til når du skal ud at danse.

En god investering, som du også kan have liggende i din store shopper.

Clutch2

Taske fra DECADENT, 980 kr. hos Magasin

Eksklusiv clutch

Dea Kudibal har designet denne eksklusive clutch, der giver et elegant og fashionabelt look. Clutchen kan også bruges til en lang eller kort cocktailkjole, hvis sommeren byder på bryllupper eller store fester.

Clutch3

 Clutch Dea Kudibal, 1.199 kr. hos Magasin 

Sorte stilletter

Et par sorte stilletter er et must i garderoben, da de kan styles til stort set alt. Det er vigtigt at finde et klassisk par, som du kan holde ud at have på en hel aften, men som du stadig kan føle dig sexet og godt tilpas i.

Et drømmekøb

Disse eksklusive stilletter vil passe perfekt til Kendall Jenner-looket. De er elegante, sexede og har et eksklusivt udtryk. De er lavet i sort satin, som giver et festligt og elegant look.

Tip: Brug dem også sammen med et par slidte jeans og en basic top, hvis du ønsker et råt look med elegance.

 

Stilletter1

Stilet fra Oscar Tiyer, 3.795 kr. hos Magasin

Sexede og brugbare

Polo Ralph Lauren har i øjeblikket denne sexede stillet på tilbud til 1.379,40 kr. (du sparer 919,6 kr.). Stilletten er super sexet og brugbar til stort set alle outfits. Den er lavet af læder og har et look i lak, som gør den festlig og forførende. Den perfekte udgave til dig der ønsker en klassisk, sort stillet til garderoben – og et godt tilbud.

Stilletter2

Stillet fra Polo Ralph Lauren, 1.379 kr. hos Magasin

Komfort og elegance i samme sko

Billi Bi har lavet denne lækre stillet med pepptoe. Det perfekte valg til dig, der ønsker en stillet med komfort, og som du kan holde ud at danse i hele natten.

Stilletter3

Stillet fra Billi bi, 999 kr. hos Magasin

Læs også: Bliv trendy med sæsonens hotte pink!

Pink

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·