Læs også:

Close

Boost din indretning med vilde blomster

I det solrige Californien, i lysets by Los Angeles lever Trine af og med mange blomster som florist og stylist i sin online blomsterbutik blomstla.com

Lav en eller flere buketter af sommerens vilde blomster. De kan plukkes i grøftekanten eller direkte i blomsterbedet i haven

Smukke, himmelblå sommerblomster – yndige og vilde. Perfekte til din næste grøftekants-buket til sommerbordet.

Fine himmelblå sommerblomster - yndige og vilde. Perfekte til "grøftekant"-buketter.

Vintagelook til sommerbordet

Himmelblå buket til det lyse sommerbord. Arranger buketter i dåser for et kønt vintagelook. Bind blå og hvide hortensia, buketroser, jomfru i det grønne, voxblomst og lammeøre til en rund buket. Placer riddersporen og tidslerne i midten og træk de andre blomster lidt op, så buketten får den fine form. Brug eucalyptus til at omkranse buketten.

Tip! Klassiske, blå toner er sommerlige sat sammen med støvede, grønne nuancer. Brug den kønne koral som en pudderfarvet kontrast.

Himmelblå buket til det lyse sommerbord. Arranger buketter i dåser for et kønt vintage look. Bind blå og hvid hortensia, buketroser, jomfru i det grønne, voxblomst og lammeøre til en rund buket. Placer riddersporen og tidslerne i midten og træk de andre blomster lidt op så buketten får den fine form. Brug eucalyptus til at omkranse buketten.

Himmelblå, kornblå og azurblå buketter

Blå toner er noget af det fineste ved den danske sommer. Du kan snildt fylde mindre glas eller vaser med alle mulige forskellige blomstertyper. Bind små, tætte buketter, og pynt dem eventuelt med kort af blomstermotiver for at give lidt personlighed til din buket.

Tip! Manillakort (fås i større boghandlere) egner sig godt til kort. Pynt dem med udklip fra glansbilleder eller gamle postkort.

Himmelblå, kornblå, azurblå - de blå toner er noget af det fineste ved den danske sommer. Du kan snildt fylde mindre glas eller vaser med samme type buketter som den stærre. Bind på samme vis små tætte buketter og pynt evt med kort der har blomstermotiver

Generelt for alle blomsterne i buketten skal du fjerne alle blade på stilkene op til sidste tredjedel. På den måde holder buketten sig længst i vandet. Skift vand på buketten hver anden dag for friskhed.

Blå, småblomstrende æske

Små, klare, blå blomster på parade i en fin, aflang æske. Gå på opdagelse i græsplænen efter vilde lykkekløvere og små blomsterhoveder, og lav en smuk æske med blomster i klare, blå farver. Den har ikke det længste liv, men vil gøre en modtager glad, pynte på et bord eller ledsage en gave.

Tip! De søde æsker til sølvbestik kan du finde på loppemarkeder. Denne her har været brugt til en vifte og findes for eksempel i kinesiske butikker (Den Kinesiske Købmand i Nørre Voldgade i København har dem).

Små, smukke, klare blå blomster på parade i en fin aflang æske. Gå på opdagelse i græsplænen efter firkløvere og fine blomster.

Tidslen kan være den yndigste blomst, hvis brugt rigtigt. Fjern blade og torne fra stilkene og tilføj den i buketter.

Tidslen kan være den yndigste blomst, hvis brugt rigtigt. Fjern blade og torne fra stilkene, og tilføj den i buketter. Dens runde form er anderledes og yndig, og dens blå farve varierer fra lyseblå til stærk koboltblå.

En blå buket er en smuk buket!

En blå buket er en smuk buket

Det er ikke svært at binde denne enkle buket. Rens stilkene for blade op til sidste tredjedel af stilkene. Lad den blå ridderspore være den længste og læg hortensia, astilbe, voksblomster og Jomfru i det grønne omkring den midterste ridderspore. Bind tæt omkring samlingspunktet med lidt sejlgarn eller andet bånd. Pak ind i hvidt silkepapir – voila!

Tip! Når du bruger hortensia, skal du “dyppe” dem først. Holde selve hovederne under vand, så de optager fugt. Ryst dem lidt, inden du bruger dem i buketten.

Det var mine blomster fif fra LA denne gang:)

Det var mine blå blomsterfif fra L.A. denne gang, se mere her!

 

mydailyspace-facebook-logo

Læs også: Pynt dine vintagefund med blomster i pastelfarver! 

· Mere fra samme kategori ·