Læs også:

Close

Pynt dine vintagefund med blomster i pastelfarver

Bolig  | 

Støver du også tit rundt på byens skønne loppemarkeder og i vintagebutikker for at finde smukke sager til din bolig? Vores L.A.-florist guider dig til en opgradering med blomster

Vores blogger Trine Dahl bor i L.A. og arbejder som florist og stylist i sin online blomsterbutik, blomstla.com. Du kan følge Trines lækre L.A.-liv på instagram ved at tilføje @blomstlosangeles.

Føler du ofte, du ikke kan leve uden endnu et smukt fad, en lille, fin æske med patina, eller … så kender du nok også tendensen med, at de skønne ting ikke rigtig kommer til deres ret, bliver glemt i en skuffe eller bor langt inde i et skab. Det kan også være ting, du har arvet, som du ikke rigtig ved, hvordan du skal bruge i boligen. Her er blomsterne din ven. Pynt op med blomster, og skab levende billeder i din bolig, brug dine fund på en anden måde og giv dem nyt liv.

Lav en feminin dekoration af blomster

Holder du en middag, kan du lave en en feminin dekoration på det smukke fad, og har du en weekend, hvor fred og ro er i højsædet, kan du pynte med blomster, tænde lys og skabe en dejlig stemning i dit hjem. Hvis du mangler en lille, ekstra ting til din BFF, så brug en sød æske – fyld den med blomster, og giv den væk!

Roser i farvenuancen: "Blush", hvide anemoner, hvide ranunkler, hvide hortensia , lammeøre og eucalytpus. Blomstervalget er feminint of florlet.
Roser i farvenuancen blush, hvide anemoner, hvide ranunkler, hvide hortensia, lammeøre og eucalytpus. Blomstervalget er feminint og florlet.
Blush, hvid og pudderfarver i denne fine æske du kan lave selv. For den med platic, fyld den med våd oasis og stik små stilke af de fineste pastelfarvede blomster i.
Blush, hvid og pudderfarver i denne fine æske, du kan lave selv. For den med plastik, fyld den med våd oasis, og stik små stilke af de fineste pastelfarvede blomster i.
Det skønne sart grønne opal fad fundet på et loppemarked er endnu skønnere pyntet op. De sma muslinger er fundet på en ferie. Spred dem ud på fadet og sæt små afklippede blomsterhoveder i de små huller.
Det skønne, sartgrønne opalfad, som er fundet på et loppemarked, er endnu kønnere, når det er pyntet op. De små muslinger er fundet på en ferie. Spred dem ud på fadet, og sæt små afklippede blomsterhoveder i.
En lille levende blomsterskulptur skabt af skaller og blomster i de fineste pastelfarver.
En lille, levende blomsterskulptur skabt af skaller og blomster i de fineste pastelfarver.
Fred og ro udstråler den smukke patinerede maske fra et gammelt teater. Har du lignende (masker fås blandt andet i HAY), så pynt dem med blomsterhoveder, tånd lys og nyd stemingen i din bollig.
Fred og ro stråler ud af den smukke, patinerede maske fra et gammelt teater. Har du lignende (masker fås blandt andet i HAY), så pynt dem med blomsterhoveder, tænd lys og nyd stemingen i din bolig.

· Mere fra samme kategori ·