Læs også:

Close
ung kvinde med modermærker

Hold øje med dine modermærker med denne app

Sundhed, Underholdning  | 

Nu bliver det meget lettere at få tjekket dine modermærker – der er nemlig en app!

Det kan være en pain in the ass (også bogstaveligt talt) hele tiden at skulle gå og holde øje med sine modermærker. Er der kommet nye? Er de vokset? Har farven forandret sig? Der er tusind ting at tjekke, og det giver så dårlig samvittighed, når snakken falder på fænomenet, og det går op for dig, at du ikke har kigget efter længe.

Som med så mange andre ting er der naturligvis en app, der kan det! Den kan i hvert fald hjælpe dig med at holde styr på udseendet fra gang til gang og huske dig på at gøre det, og det er jo halvdelen af arbejdet, der så letter fra indersiden af dit hoved.

Sådan husker du at tjekke dine modermærker

Appen hedder SkinScan og lader dig indtaste en masse oplysninger om form, farve og størrelse, ligesom du kan lægge billeder ind af dine modermærker for at holde øje med, om de ændrer sig. Det smarteste er, at appen derefter giver dig sit syn på sagen og måske anbefaler dig at få mærket tjekket hos lægen eller holde øje.

Husk, at det naturligvis aldrig kan erstatte et rigtigt lægebesøg, men det hjælper dig helt klart til at få tjekket dine modermærker regelmæssigt, fordi der er en funktion, der minder dig om det. Appen fås lige nu kun til iOs, men er på vej til Android.

Du kan læse mere om, hvordan appen virker her.

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·