Læs også:

Close
mr big skulle have vaeret spillet af alec baldwin sex and the city

Mr. Big skulle have været spillet af Alec Baldwin

Underholdning  | 

Sex and the City-skaberen Darren Star havde faktisk Alec Baldwin i tankerne til rollen som Mr. Big

Sex and the City er og bliver en serieklassiker, og derfor er det også svært at forestille sig andre skuespillere i de efterhånden ikoniske hovedroller som Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York, Miranda Hobbes, Mr. Big, Steve Brady, Jarrod Smith eller Stanford Blatch. Bare for at nævne nogle få.

Det var dog tæt på, at Mr. Big – som viser sig at hedde John – var blevet spillet af en helt anden skuespiller end Chris Noth. Sex and the City-skaberen Darren Star ville nemlig have Alec Baldwin i rollen som Carrie Bradshaws store kærlighed.

– Jeg tænkte først på Alec Baldwin som Big, afslører Darren Star i et interview med Entertainment Weekly.

Mr. Big alias Chris Noth stikker hovedet ud af sit bilvindue, som vi kender det fra Sex and the City-serien.
Carrie Bradshaws on/off-kæreste Mr. Big bliver spillet af Chris Noth – ikke af Alec Baldwin, som ellers var planen. (Foto: Polfoto)

– Jeg ser ikke rigtig Law & Order (på dansk I lovens navn, red.) men jeg mødtes med Chris Noth og syntes, han var perfekt, fortsætter Darren Star.

– Jeg kan huske, hvor god han var, da vi havde vores første gennemlæsning af manuskriptet. Jeg siger ikke, at Chris var Mr. Big, men han tog meget af sin egen personlighed med i rollen.

Alec Baldwin i filmen Blue Jasmin (2013) – ikke i Sex and the City, hvor han ellers skulle have spillet rollen som Mr. Big
Alec Baldwin i filmen Blue Jasmin (2013) – ikke i Sex and the City, hvor han ellers skulle have spillet rollen som Mr. Big. (Foto: Polfoto)

Med Alec Baldwin i rollen som Mr. Big havde Sex and the City formentlig set en del anderledes ud – især hvis Darren Stars idé om, hvem der skulle spille en af Carrie Bardshaws andre kærester, Aidan, var gået i opfyldelse.

– Vi tænkte først på at caste Aidan Quinn som Aidan, men han havde vist ikke mulighed for det, fortæller Darren Star og fortsætter:

– Jeg elskede John Corbett i Northern Exposure, så vi tænkte: “Nåh, hvad mon John Corbett går og laver?” Han havde bare den der kortfattede drengerøvsvibe. Men vi beholdt navnet Aidan, fordi vi elskede det.

Skuespilleren Aidan Quinn var den første, der var i overvejelserne til rollen som Aidan i Sex and the City. (Foto: Polfoto)
Skuespilleren Aidan Quinn var den første, der var i overvejelserne til rollen som Aidan i Sex and the City. (Foto: Polfoto)

Det endte dog med at blive John Corbett som Aidan og Chris Noth som Mr. Big, og vi ved selvfølgelig ikke, hvordan Sex and the City ville tage sig ud med Alec Baldwin og Aidan Quinn i kæresterollerne – men mon ikke verdens SATC-fans glæder sig over det endelige udfald?

Chris Noth og Sarah Jessica Parker som Mr. Big og Carrie Bradshaw i Sex and the City: The movie. (Foto: Polfoto)
Chris Noth og Sarah Jessica Parker som Mr. Big og Carrie Bradshaw i Sex and the City: The movie. (Foto: Polfoto)
John Corbett & Sarah Jessica Parker Television: Sex And The City : Season 4 (TV-Serie) 1998–2004, / 4. Staffel, Season 4 / Episode 4.15: "Schwarz Und Weiß" (Change Of A Dress; Regie: Alan Taylor, 2002) 03 June 2001 AFE18978 Allstar Picture Library/Hbo **Warning** This Photograph is for editorial use only and is the copyright of Hbo and/or the Photographer assigned by the TV or Production Company & can only be reproduced by publications in conjunction with the promotion of the above TV Programme. A Mandatory Credit To Hbo is required. The Photographer should also be credited when known. No commercial use can be granted without written authority from the TV Company. Character(s): Aidan Shaw, Carrie Bradshaw
John Corbett og Sarah Jessica Parker som Aidan og Carrie i Sex and the City. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·