MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
bæredygtig fisk rødspætte (Foto: MSC (Marine Stewardship Council)
Cathrine Rasmussen
Mad  |  12. april 2019

Bagte rødspættefileter med ærtesuppe, aspargessalat og grøn brushetta

Fisk er sundt og godt, men kan være uinspirerende i sine grå farver på tallerkenen. Men det bliver der lavet om på med denne farverige ret med rødspætte, der giver god smag i munden i mere end én forstand.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk