Læs også:

Close
ferie, rejse, havet, strand hat sand sol solbadning

Rejsetid: Rejsestørrelser der er perfekte til ferien

Skønhed  | 

Forår og sommer – vi elsker den tid – og vi elsker solen og at holde fri og være ude … Men det store issue er altid, hvordan pokker skal vi pakke alle de ting, vi gerne vil have med i toilettasken. Løsningen er rejsestørrelser

Det vrimler med rejsestørrelser. Vi har fundet de bedste og lækreste produkter i en rejsevenlig størrelse. Med små rejsestørrelser kan du komme godt på ferie uden at få en halv liter shampoo ud over hele kuffertens indhold, og du vil have plads til alle typer af produkter, du gerne vil have med …

Rejs med de rigtige produkter

Du kender det helt sikkert – ja faktisk kan du bare kigge rundt på dit badeværelse og se, hvor mange produkter du egentlig har stående og også bruger hver dag. Når man er på ferie, har man jo også brug for mange beautyprodukter. Ikke mindst hvis du skal på solferie, hvor solcremer og hårplejeprodukter er ret vigtige.

I dag har mange brands heldigvis udgaver i rejsestørrelser, så du behøver ikke gå på kompromis eller rende rundt med tørt hår på ferien. Inden du begynder at tænke på at pakke, så få et overblik over, hvad du egentlig har brug for. Og er der måske et eller to produkter, du bare elsker eller har brug for meget af, så går det jo også, at tage fuld størrelse med.

Mange produkters rejsestørrelser er i dag så store, at de passer godt til 1-2 ugers ferie. Bliv inspireret her til produkter, du kan tage med på ferien …

rejsestørrelser
Er du klar til at tage de helt rigtige produkter med på ferie … (Foto: MY DAILY SPACE)

Hvad skal jeg have med

Når man først går i gang med at tænke efter, så kunne man jo pakke en hel kuffert med produkter. Nogle gange tænker man også. Ahh, jeg køber bare solcremen på stranden, når jeg kommer derned. Men husk, de stativer med solcreme oftest har stået der uendelig lang tid og i bagende sol – så det er dumt og du skal kun gøre det, hvis du virkelig har glemt eller mangler.

Sommer er lig med sol og oftest solferie. Så tænk dig godt om, så du har de vigtigste ting med. Og skulle du mangle et produkt eller to, så kan det også være en sjov oplevelse at gå for eksempel på det lokale apotek eller supermarked og stashe op.

Her er ikke vist makeupprodukter. Men skal vi kort vende det. Så lipgloss – solpudder og mascara – så er du reelt ret godt på vej. Hvad du tager med derudover, det kan være meget individuelt alt efter, hvor meget makeup du lægger normalt eller skal ud og spise og feste …

sommer summer
Vi elsker sommer – og også at holde ferie … (Foto: Pexels)

Solprodukterne

Vi starter med den vigtigste – altså hvis du skal på solferie. Solcremerne … Og det er i flertal for du skal helst have flere med – og gerne med forskellige faktor.

Raunsborg har gode størrelser på 75 ml. De beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler og er vandfaste, koralvenlige og har en skøn duft af agurk og birk, og så indeholder de blåbær, der har en beroligende virkning, og havtorn der har et højt indhold af C-vitamin. De trænger hurtigt ind og efterlader ikke huden fedtet. Raunsborg aftersun er en fugtgivende og nærende lotion med en frisk duft af kaktusblomst og sommer. Den er rig på aktiver og specielt udviklet til at berolige, lindre og køle huden efter solbadning.

Ekstrakter fra blåbær og hyldeblomst virker beroligende og efterlader huden blød og smidig. Aktiver fra havtorn tilfører C vitamin og virker sammen med rapsolien lindrende og beskyttende. Vegetabilsk squalane og aloe vera har en både lindrende og kølende effekt.

Og så er der nærmest de vigtigste – dem med høj faktor … La Roche-Posay Anthelios solprodukter er et must at have med – og her er der to, der lige passer i (rejsestørrelsen).  La Roche-Posay Anthelios UVMune Ultra Creme SPF50+ er en solcreme med meget høj beskyttelse og har en enkel formel uden at gå på kompromis med dens egenskaber. Solcremen er særligt tilpasset og dermatologisk testet på sensitiv hud. Der er 50 ml. i tuben. Stick er genial til næse(tip) – øreflipper – omkring øjne – eller en pande der pludselig får for meget sol. kan også bruges på og omkring læber – og den er lige til at have i håndtasken også.

rejsestørrelser
Så er der styr på soldyrkningen … Raunsborg solprodukter kan købes her og koster 79,95 kr. stykket. La Roche-Posay produkter kan du købe her og de koster 157 kr. og 142 kr.  (Foto: MY DAILY SPACE)

Hårprodukterne

Pas ekstra godt på håret på ferien. Det er på overarbejde med al den sol og vand (både hav- og klorvand) den bliver bombarderet med – og du går ofte også mere i bad. Så giv kun dit hår de bedste produkter. Det kunne være Maria Nila, der har rejsestørrelser med 100 ml. i. Serien Luminous Colour er god og plejende og virkelig drøj (man behøver ikke bruge meget). Conditioneren virker desuden udglattende på håret ogbeskytter hårfarven og virker blødgørende og fugtgivende. Tilfører næring og modvirker samtidig statisk elektricitet. Tørshampooen er genial til dovne dag eller hvis håret lige skal løftes lidt. Den genopfrisker håret, og får fedtet hår til at se friskt og lækkert ud. Puddersprayen løfter samtidig håret en smule, og giver et lækker stylet look. Og så beskytter den håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Tangle Teezer Compact Style børsten er smart på farten – og den bliver ikke ødelagt eller ulækker (fyldt med snask fra ens taske), og så er den nem at redde håret ud med. Den er med bløde pigge i to forskellige længder, og er perfekt at bruge i både vådt og tørt hår. Den fås i mange farvekombinationer …

rejsestørrelser
Også håret skal der være gode produkter til … Maria Nila koster 79 og 89 kr. og kan købes her. Tangle Teezer koster 99 kr. og kan købes her. (Foto: MY DAILY SPACE)

Ansigtsprodukterne

Solkysset hud – både i ansigt og på krop er bare smukkere. Men lidt pleje skal den også have. Stum har en lækker lige toner.

Dr. Barbara Sturm er ikonsk brand og de har en lækker toner i rejsestørrelse. Den fjerner spor af makeup, forurening og andre urenheder og kan bruges alle hudtyper. Og hyaluronsyre giver et intenst fugtboost til huden. Der er 30 ml i.

Mario Badescu Collagen Moisturizer med solfaktor 15 indeholder 59 ml og er en let dagcreme, der booster huden hele dagen. Den indeholder fantastisk fugtgivende ingredienser samtidig med at den beskytter huden mod solens stråler. Cremen opstrammer huden og giver den en smuk glød, uden at tilstoppe porerne.

Og så er der den absolut uundværlige mist – som her er i god 59 ml rejsestørrelse. Uha jeg elsker den. Kom den eventuelt i køleskabet og du bliver opfrisket på den dejligste måde. Tag også gerne med på stranden.

rejsestørrelser
Lækre produkter til ansigtet …  Dr. Barbara Sturm toner koster cirka 112 kr. og kan købes her. Mario Badescu creme koster 305 kr. og kan købes her. Mist koster 48 kr. og kan købes her. (Foto: MY DAILY SPACE)

Hudplejeprodukterne

Vi kunne lave lister over ting vi gerne ville have med – men begrænsningens kunst kan være nødvendig.

En god showergel – her som skum med Rituals foaming shower gel i Hammam udgaven. Badeskummet baseret på forfriskende eucalyptus og revitaliserende rosmarin. Det rigt plejende skum med en rensende, forfriskende duft for en meget behagelig og blød rensning af din hud. Der er 50 ml i.

En god peelingen til at tage de døde hudceller er også vigtigt. The Ritual of Karma scrub kan bruges flere gange i løbet af ugen takket være den bløde tekstur. Masser ind i huden med cirkulære bevægelser og indånd den friske og blomsteragtige duft af hvid te, som siges at skærpe sanserne … Der er 100 ml i.

Og så er der bare fugt-fugt-fugt. Og det er CeraVe virkelig gode til. Den fugtgivende lotion er til tør og meget tør hud. Til både ansigtet og kroppen. Styrker hudens barriere i ansigtet og på kroppen med dens indhold af tre essentielle ceramider og hyaluronsyre. MVE-teknologi (MultiVesicular Emulsion Technology) frigiver kontinuerligt de fugtgivende ingredienser i 24 timer og bidrager til at holde huden blød og lækker hele dagen lang. Parfumefri og hypoallergenisk. Den indeholder 89 ml.

rejsestørrelser
Kropsplejeprodukterne er der også styr på … Ritualsprodukter koster 40-80 kr. og kan købes her. CeraVe koster 59 kr. og kan købes her. (Foto: MY DAILY SPACE)

Og så de sjove og gode

De to er vigtige – den tre mere for sjov – men sjov og ballade hører jo også ferie til.

En god vegansk håndcreme fra Tonymoly er med hampolie og dejlig lindrende og er vegansk. Der er 30 ml. i.

Bodyscrubben, der overgår alle bodyscrub, hvis jeg selv skal sige det. Den er 100% naturlig og vegansk, og klar til at takle bumser, ar og strækmærker. Med en blanding af kaffe og olier holder den din hud ungdommelig, ensartet og superblød. Ingredienserne appelsin og mocha frappuccino giver skøn duft. Fås i to størrelser – dette er den lille (100 ml).

Parfume skal der med – men ofte har mange af vores krops- og hårprodukter dejlige dufte. Så reelt kan du godt nøjes med en lille roll on – så slipper du også for at få smadret eller færget den smukke flacon. Denne kraftfulde, lille Roll-On er den mest koncentrerede, ikoniske White Musk® duft fra Body Shop. Den indeholder rene aldehyder, beroligende jasmin og sensuel moskus. Den holder længere en traditionelle sprayparfumer, så den kan nyde den rene, florale duft uden at skulle opfriske den for ofte.

rejsestørrelser
Og så er er de både sjove og vigtige rejsestørrelser … Tonymoly håndcreme koster 61,90 kr. og kan købes her. Numseskrub fra Frank Body koster 99,95 kr. og kan købes her. Body Shop roll-on parfume koster 125 kr. og kan købes her. (Foto. MY DAILY SPACE)

 

Læs også:

 

Juli måneds beautynyheder

 

julifund

· Mere fra samme kategori ·