Læs også:

Close
smykker

Sælg dit guld til markedets bedste pris

Mode  | 

Har du smykker eller guld liggende, som du ikke bruger, så kan du rent faktisk sælge det. Her får du lidt at vide om, hvordan man gør det, og hvad du skal være opmærksom på

Dette indhold er sponsoreret

 

Siden tidernes morgen har guld haft stor værdi for mennesket. Guld har været anvendt til produktionen af våben, smykker og genstande over hele verden. Det er særligt den gyldne farve, som gjorde guld til et særligt ædelmetal.

Den dag i dag har guld stadig stor værdi. Dette skyldes blandt andet den begrænsede udvinding af guld, som er et forholdsvist sjældent ædelmetal i naturen. Derfor har guld i alle afstøbninger og størrelser en stor værdi. 

smykker
Dine smykker kan være gode penge værd, hvis du vil sælge dem … (Foto: MY DAILY SPACE)

Af denne grund kan du sælge dit guld og få en god pris for guldet. Uanset om du har smykker, pyntegenstande, service eller andet af guld, så kan du få dit guld vurderet og få en god pris på dit guld.

Få et tilbud og vælg det rette

Når du har guld, som du gerne vil sælge, så er det til din fordel at følge med i guldpriser online. Selvom prisen på guld er nogenlunde stabil, kan der stadig være svingninger i det globale verdensmarked. 

Du kan anvende et online værktøj til at se prisen, som du vil kunne få for dit guld. Det kan anbefales at tjekke denne pris på forskellige tidspunkter, så du slår til og sælger på et tidspunkt, hvor du får flest penge for dit guld. 

Alt du skal gøre er blot at indtaste vægten på dit guld i tabellen inde på hjemmesiden. Herefter vil du se et overslag på den pris, du kan få for dit guld.

smykker ringe
Hvis du ikke bruger nogle af dine smykker, kan du måske sælge dem … (Foto: Pexels)

Sælg dit guld sikkert

Når du har fået en pris på dit guld, som du er tilfreds med, så kan du enten tage til en guld forhandler, eller du kan sende dit guld afsted helt sikkert. Du får tilbudt et gratis guldbrev, hvor indholdet bliver forsikret. 

Dermed kan du sikkert sende dit guld afsted, og så snart det bliver modtaget og vurderet, kan du få pengene udbetalt til din konto. 

Det er også muligt at booke et uforpligtende møde i en af guld forhandlerens butikker i København eller Århus, hvor du kan få vurderet dit guld uforpligtende. 

guldbar
Måske du har guld liggende, du kan sælge … (Foto: Unsplash)

Læs mere om guld, karat og guldpriser

Inde på hjemmesiden finder du en lang række informationer og fakta om både guld, karat og guldpriser. Det kan være til din fordel at læse og undersøge mere om guld, så du sikrer dig den bedste pris. 

Vælger du Nordisk Guld som forhandler, er du altid garanteret den bedste guldpris på markedet. 

 

· Mere fra samme kategori ·