Læs også:

Close
øje øjne vipper

Få lange øjenvipper med vippeserum

Skønhed  | 

Drømmer du også om lange vipper – og har dem ikke selv. Der er flere måder at få netop de vipper, du gerne vil have. Læs med her og find ud af, hvordan du kan få lange øjenvipper med vippeserum

Dette indhold er sponsoreret

vipper øjenvipper
Hvad er vippeserum – det kan du læse om her … (Foto: Unsplash)

Lange vipper – ja tak

For mange kvinder giver lange og fyldige øjenvipper et feminint look, og det kan få mange kvinder til at føle sig smukke. Derfor ønsker en del kvinder også at få lange og flotte øjenvipper, især hvis man gerne vil fremhæve sine øjne.

Heldigvis er det ikke svært at få lange øjenvipper, hvis man bruger en god vippeserum på den rigtige måde. En vippeserum indeholder nemlig alle de nødvendige ingredienser, der både virker fugtgivende på øjenvipperne og gør dem stærkere.

Det betyder, at man efter at have brugt vippeserum i en længere periode, vil opleve, at øjenvipperne bliver længere og tykkere – samtidig med, at de bliver mere modstandsdygtige over for slid og misfarvninger. Og hvem ønsker ikke det?

øje øjne vipper
Smukke og naturligt lange vipper – ja tak … (Foto: Pexels)

Hvilken vippeserum er bedst?

Der findes et utal af forskellige vippeserumer på markedet, og det kan derfor være svært at vide, hvilken vippeserum man skal vælge. Der er heldigvis en række ting, man selv kan kigge efter, når man skal vælge den perfekte serum til vipperne.

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, om man ønsker en serum, der giver vipperne mere volumen, om man ønsker en serum, der gør vipperne længere, eller om man ønsker, at en serum skal kunne begge dele. Dernæst er det også vigtigt at finde ud af, hvilken type hud man har, da nogle seraer ikke egner sig til alle hudtyper.

Endelig bør man overveje, hvor mange penge man vil give for en vippeserum, da nogle kan være dyre. Ofte får man dog, hvad man betaler for.

Når man har fundet ud af disse ting, kan man trygt begynde at undersøge de forskellige serumer på markedet nærmere.

øje øjne vipper
Vippserum kan give den flotte lange vipper … (Foto: Unsplash)

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er en creme, som man eksempelvis kan påføre øjenvipperne hver aften, inden man går i seng. En vippeserum indeholder gode næringsstoffer og vitaminer, som giver øjenvipperne nyt liv og forbedrer deres udseende markant. En vippeserum stimulerer altså væksten af vipperne og gør dem længere og mere fyldige.

Derudover beskytter vippeserum øjenvipperne mod solens stråler og mod skader fra sminke. Vippeserum er altså et produkt, som enhver kvinde, der ønsker længere og stærkere vipper, bør have i sin makeuptaske. Det kan gøre underværker for øjenvipperne, hvis man bruger en vippeserum regelmæssigt over en længere periode.

En god idé kan være at tage billeder af vipperne én gang om ugen. På den måde kan man følge med i udviklingen.

øje øjne vipper ansigt
Har du overvejet vippeserum så læs med her og bliv klogere … (Foto: Pexels)

Hvor ofte skal man bruge vippeserum?

Hvor ofte man skal bruge vippeserum, afhænger meget af, hvilken type serum man bruger, og hvordan ens øjenvipper ser ud. Generelt anbefales det dog at bruge serum to gange om ugen – én gang om morgenen og én gang om aftenen. På den måde vil man opleve en bedre effekt, da en vippeserum så kan trænge dybere ned i øjenvippernes struktur.

Det er dog altid vigtigt, at man sætter sig ind i det enkelte produkt, da skønhedsprodukter virker meget forskelligt. Det kan derfor også være en fordel, at teste sig frem, da alle reagerer forskelligt på produkterne. Mange af producenterne af vippeserum garanterer desuden, at øjenvipperne bliver længere efter en periode med regelmæssigt brug.

Kan man bevise, at dette ikke tilfældes, kan man være heldig at få sine penge tilbage. På den måde er der altså ikke noget at miste.

Hvis man vil have lange og fyldige øjenvipper, er en vippeserum altså et rigtig godt bud. God fornøjelse med at finde det helt rigtige produkt!

pige trist tænker ansigt hår Foto: Unsplash)
Ja, tak til flotte lange vipper …  (Foto: Unsplash)

Læs også:

 

Aprilfund: Beautynyheder til dig

 

aprilfund

· Mere fra samme kategori ·